грешил ли е д-р Марков?

• 35 029
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Успех,мила.Дано да се окаже грешка и да се радваш на жива и здраво бебенце  Praynig Praynig Praynig

# 61
Прити, съжалявам че минаваш през такъв кошмар, ще се моля бебето ти да е здраво! Всички лекари грешат, надявам се скоро да те прегледат пак и да се успокоиш. Искам да ти предложа да пишеш и в отчетната тема, ако някое от момичетата има записан час за ФМ тия дни може да отидете заедно и да помолите да прегледат и двете (или дори да ти отстъпи часа си). За съжаление аз самата не съм си записвала час (на този етап от живота си съм решена да родя бебето при всички положения, та ще ходя на прегледи чак по-накрая за да знам какво ме чака).
Интересно защо самия доктор не препоръчва допълнителни изследвания а направо прекъсване на бременността? Обясни ли ти откритите от него кисти дали са съвместими с живота, дали има шанс бебето да живее с тях, дали може да изчезнат? Или просто-махай го, все едно става дума за да изхвърлиш чифт стари гащи?
Ще се моля и ще следя темата! Hug

# 62
Прити, когато аз бях на ФМ при др. Марков, още в първите минути от преглада ми каза, че бебето има проблем с левия бъбрек и най-вероятният изход от това положение е операция. Каза го с голяма сигурност, то така и стана. Толкова кошмарен и тежък период. Задължително се консултирай и с други специалисти. Имай кураж и сили, моля се за теб и бебчето ти.

# 63
Чакаме добри новини

# 64
Дано да е грешка  миличка
 Praynig Praynig Praynig

# 65
  • София
Стискам палци за успешно развитие на проблема.Дано другите лекари кажат,че бремеността трябва да продължи
Успех!

# 66
Сискам палци всичко да е наред! Кураж!  Hug

# 67
  • Видин
Притенце, дано донесеш добри новини! Praynig Praynig Praynig
Бъди силна!Желая ти много късмет и кураж! Hug Hug Hug

# 68
 Praynig Praynig Praynig дано е грешна диагноза

# 69
  • На тиха улица
Грешил е, но по по различен начин  - с диагнози за всичко в норма....
Търси още мнения.
От сърце ти желая здраво бебенце    Praynig  bouquet

# 70
  • Русе
Дано е сгрешил!
Стискам палци за добри новини!

# 71
Прити, присъединявам се към стиснатите палци  Praynig

Аз ходих във Фемина при Врагалева и съм доволна от нея. Мила е и не вярвам да ти откаже. Ето и нейния телефон: 0889 704 674

Знам и още един д-р, който не съм сигурна дали прави ФМ. На визитката му пише "Ултразвукова диагностика, колпоскопия". Казва се Кирил Киров и от трета градска, но си има и частен кабинет. тел: 0888 80 33 48
Той ми прави кюретажа след спонтанния аборт. Много съм доволна от него! Стискам ти палци!

# 72
  • София
Pretty, моля се да е грешка  Praynig

Все пак добре са те посъветвали момичетата - потърси още мнения и пиши с добри новини  Hug

# 73
Прити дано да е грешка  Praynig Praynig моля се за теб и бебчо, знам колко е желано и чакано  Praynig Praynig

# 74
Познавам д-р Марков. Страхотен диагностик е, но дано да е сгрешил в случая  Praynig Препоръчвам ти да потърсиш не само второ, но и трето мнение

Общи условия

Активация на акаунт