Нека се помолим за моите две принцеси!!! Дай им Боже сила!

• 139 910
  • 3 678
  •   1
Отговори
# 255
  • до морето
 Praynig Praynig Praynig

# 256
  • Бургас
Момичета днес е празника на Св. София, Вяра, Надежда и Любов, на тях са наречени и основните добродетели, а именно ВЯРАТА,НАДЕЖДАТА,ЛЮБОВТА И МЪДРОСТТА! Нека и днес започнем денят си с оптимизъм и се помоли за дъщеричката на Ники! Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 257
# 258
  • Варна
Момичета днес е празника на Св. София, Вяра, Надежда и Любов, на тях са наречени и основните добродетели, а именно ВЯРАТА,НАДЕЖДАТА,ЛЮБОВТА И МЪДРОСТТА! Нека и днес започнем денят си с оптимизъм и се помоли за дъщеричката на Ники! Praynig Praynig Praynig
Боже, дай й и днес сила  Praynig Praynig Praynig !

# 259
На днешния празник се моля Бог и Света Богородица да дадат сила на малката звездичка да се пребори!  Praynig Praynig Praynig
Майче Ники, не губи вярата, надеждата и любовта в живота  Hug

# 260
Днес на този светъл празник ще се помоля за моята малка бебка и за всички вас, борбени момичета, които въпреки неволите имате толкова сила да сте с мен и да ме подкрепяте.

Това, че ви има е една магия и аз се радвам, че съм част от нея.

Бъдете здрави и много позитивни.

Нека никога не губим вярата, надеждата и любовта!!!!!!

# 261
  • София
Ники, всеки ден започвам с твоята темичка и всеки ден се моля за вас! Днес се моля Света Богородица и Света София да закрилят малката принцеска!  Praynig Praynig Praynig

# 262
Моля се и Господ и Богородица да закрилят малката душичка днес Praynig Praynig Praynig

# 263
  • Пловдив
Ники , знам че ще успеете ти и твоята малка принцеска -моля се за това .Нека господ бди над Вас ! Praynig Praynig

# 264
 newsm17 newsm17 newsm17

На този светъл празник ще се помоля за малката принцеска и да докаже на мама и тати колко борбено дете са създали.  Hug Hug Hug

# 265
  • София
На днешния празник се моля Господ да даде още повече сили на малката душичка. Praynig Praynig Praynig

# 266

Ники, продължавам да се моля всеки ден.
 Praynig Praynig Praynig

# 267

Ники, продължавам да се моля всеки ден.
 Praynig Praynig Praynig

# 268
Ники моля се за твоята принцеска дано скоро всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 269
Ники, продължавам да се моля
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт