Отговори
# 150
Мила Прити, и на мен ми е много мъчно за това, което ти се случва! Надявам се самата процедура да мине по-леко и да се възстановиш бързо както физически, така и психически! Ако имаш нужда да поговориш с някого-непременно потърси контакт! Всички ние сме тук, всички ние знаем каква мъка би ни причинило едно такова решение! И всяка една от нас иска да ти помогне, ако може да отнеме поне малко от болката ти! Не се страхувай да пишеш при нас!
Да, наистина за всички ни е тежко че ти минаваш през този ад, но нали сме тук именно да се подкрепяме и в добро и в лошо?
Ще се моля за теб-да попаднеш на добри и човечни лекари, всичко да протече леко, да се възстановиш бързо и скоро пак да се похвалиш с добрата новина!
Ще се моля на никой повече да не му се случва това!
Прити, можем да те изтрием от списъка, но няма да можем да те изтрием от сърцата си! Аз винаги ще поглеждам из форума за теб и за другите ни момичета, на които съдбата прати това тежко изпитание!

# 151
Здравейте,
благодаря Ви за топлото посрещане   bouquet
Бих искала и аз да изкажа съчувствие към Прити, но колкото и жестоко да звучи, според мен това е по-малкото зло, отколкото да родиш това малко, невинно същество и да го гледаш как се мъчи. Мисля, че колкото и голяма да е мъката и сега,  би била огромна, ако  гледа детето и как страда в ръцете и, и тя не  може да му помогне по никакъв начин. Мисля, че няма по-голяма мъка за човек, от това  да загубиш детето си или да гледаш как то се мъчи и ти да си безсилен. Синът ми е с бронхиална астма и повярвайте ми изкарала съм доста безсънни нощи до леглото му, гледайки го как се задушава и проверявайки го дали диша. Сълзите се стичат една след друга и ти си безсилен. 
Остава ти само да се молиш, но понякога, уви и това не помага.
Искрено се надявам това да е последната лоша новина в този форум, да се наслаждаваме на тези прекрасни моменти през бремеността ни и да се радваме на живи и здрави бебета през февруари догодина.

П.С. Благодаря на мамата, която ме е включила в списъка на първа страничка, но можели да добавите и розовото щъркелче  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 14:37 от kremucka

# 152
Днес разбрах , че ще ставам мама на дама !   Flowers Sunflower

# 153
Прити,момичетата тук са написали много силни и топли думи.Аз заставам за тях и искам само да ти кажа,че имаш нашата подкрепа!!!Бъди силна!!!!
krasikoko,страхотна новина!!!!!!

# 154
красикоко,ЧЕСТИТО  stork-girl   bouquet

# 155
И на мен не ми се пише...

krasikoko, честито!  bouquet

# 156
ПРИТИ, НИЕ СМЕ С ТЕБ! Подкрепяме те! Нямам думи! Когато ти е тежко, знаи, че имаш с кого да споделиш! Желая ти от тук нататък животът ти да е изпълнен само с радост!  Hug

# 157
Мила Прити, приеми всичко което се случва като по-малкото зло. Времето ще излекува болката. Надяваме се скоро да се появиш във форума пак като мама.

Аз имам въпросче! Някой да ми каже колко струва Но-шпа в Бг? Да поръчам на сестра ми да ми изпрати. Ей така, да си имам под ръка. Дано не потрябва де.

Аааа, и да ви кажа Карбо ми липсва.Къде се изгуби тая скица.

# 158
Мила прити, всички момичета са изписали най - съкровеното, каквото чувстват. Мъката с думи не може да се опише, но аз ти пожелавам от все сърце скоро да ни опишеш радостта си с думи.

Пожелавам ти  в скоро време да си пак във форума, в някоя подотчетна темичка за бремелинка, чакаща своето малко слънчице. Нека тази мисъл те крепи и пази!  Praynig Hug Flutter

Красина, но -шпа струва 3,30 лв  - 1 блистер, което е 20 тб.

# 159

Аз имам въпросче! Някой да ми каже колко струва Но-шпа в Бг? Да поръчам на сестра ми да ми изпрати. Ей така, да си имам под ръка. Дано не потрябва де.

Аз си го взимам от 2,40 до 2,70 от различните аптеки. Не е скъпо.

# 160
  • София
Не знам какво да пиша.....Едва ли има думи,който биха намалили мъката на Прити.Единствено се моля да намери сили да продължи борбата (знам колко и е отнело да стигне до тук).Знам,че следващия път (сигурна съм,че ще има следващ път) нашата Прити ще е благословена с най-прекрасното и здраво детенце!  Praynig Praynig Praynig

# 161
Здравейте! Не ми се пише за pretty, нямам думи за нея...

Само да ви попитам... аз си усещам бебето много рядко. Започна като пулсиране на мускул преди 2-3 дни, но е само когато лежа по гръб и това ме притеснява. При вас как е...често ли е през деня, всеки ден ли е, във всяка позиция на тялото ли е...иначе засега съм плюс 3 кг само на талията и корема. По принцип съм с по-щирок ханш и познати ме успокояват, че то си има място засега и затова не го усещам често...знам,че едно към едно няма никоя мама с друга, но все пак ми е интересно...

# 162
Присъединявам се към всички мили думи към Прити.
Сега е важно да си силна и да мислиш за себе си, колкото и да е трудно!

# 163
Сигурна съм , че Pretty ще успее да преодолее мъката и скоро ще се изправи за да покори нови върхове!

antoshka1101, след като усетих бебко за първи път, доста време мина (4-5 дни) след като го усетих пак. Явно в началото ги усещаме по - рядко. Но не се притеснявай, мисля, че е нормално, а пък и аз го усещах в някои определени пози, ама наскоро започна малко по - честичко да ме подритва и не само докато лежа. Имай малко търпение!

А аз днес по обяд получих кръвоизлив от носа и доста се притесних. Не беше обилен, малко, но колкото да ме уплаши... Та разрових се насам натам в нета и пише, че е нормално явление по време на бременността при някои мами. Аз нямам проблеми с капилярите и кръвното налягане, но ... Ако някоя мама знае нещо по въпроса или й се е случвало нека да пише за по - голямо спокойствие! smile3503

# 164
минавам само да ви кажа - здравейте   bouquet

п.с. нещо не ми се пише  Sad

Общи условия

Активация на акаунт