Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мокрите кърпички, които могат да се използват в болницата?
Как да перете бебешки дрехи и спално бельо?
Какви са мненията за марката мокри кърпички "Хъджис"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мокрите кърпички, които могат да се използват в болницата?
-
Как да перете бебешки дрехи и спално бельо?
За да изперете правилно бебешките дрехи и спалното бельо, следвайте инструкциите на етикетите. Обикновено се препоръчва пране при 30-40 градуса с центрофугиране при 400 оборота в минута, което е по-нежно към тъканите. За малките бебешки дрехи (като чорапи и ръкавици) използвайте мрежа, за да предотвратите загубата или повредата им. За спалното бельо изберете програма, която предотвратява събирането на пълнежа и го изгладете, ако е необходимо, след като изсъхне.
-
Какви са мненията за марката мокри кърпички "Хъджис"?
-
Какви са разликите между кърпичките на Pampers и Huggies?
-
Коя е най-уважаваната марка помпи за кърмене в Съединените щати?

!!! Ех, мечтиииии
. Вчера си гледах предибременните снимки и се изумих колко слаба си се сторих. Учуди ме как се е сменило собственото ми виждане за мене си - преди винаги съм имала забележки към фигурата си, а сега си викам "леле, каква съм била хубавичка"
) . Аз нямам контракции или неприятни усещания, корема леко падна, но се чудя дали не си въобразявам, защото едва се забелязва. Обаче понякога усещам сякаш бебето си пробва пътя, ако ме разбирате. Не е болезнено, но си е малко стряскащо, най вече защото не знам дали това означава, че наближава. Пък съм едва в 36г.с. Рано ни е. Хайде оставям ви че трябва да излизам.

. Обикновено мърдането понамалява когато съвсем напредне бременността и бебето наедрее така, че почти да няма място. Ти утре към колко часа ще ходиш на консултация? Аз мисля да се паркирам в 13.30 и да зачакам
.