Споделете 78

• 26 250
  • 982
  •   1
Отговори
# 420
Аз все си мисля, че си правят шегички...За да може лелките из форумите да им даваме акъли- кое как. Това от линка на тити е много свежо.
Оня ден присъствах на разговор между тийнове- Той питаше колко време продължава секс. акт,  ако момчето е девствено,  а ТЯ каза, че не си спомня Simple Smile МАлко си напрягах слуха, дано пресъздавам точно.
Фло, и аз нямам нерви, моите и двете са обещани, ама сватовете се ослушват. Много хубав син имаш, да ти е жив и здрав!

# 421
Флор, а купонът тепърва предстои  Crazy Хипотетично - аз вземам Марио в къщи сега, а после като се вземат младите, идват у вас  Whistling Тъщата, т.е. аз, ще идва на кафе със сватята - хем ще видя децата, хем ще обсъдим форумските клюки  Laughing

# 422
  • тъгата в мен
Искам да набия някой....По всяка вероятност благоверния,ама поради отсъствието му дали да не си върна за малко поне старото аватарче(за ужас на Вълчо).
Да си успокоя,нервите,душата и прочие податливи на чувства неосезаеми органи!

# 423
Скучно ми е .
Споделих.

# 424
Тази вечер минах през новия албум на Металика - фаза прослушване и после през гръцка, та дори и сръбска музика, имам си някои любими неща от братята съседи. Сега минах на диско.
Та така. Исках да кажа просто добре съм, не се тревожете за мен.

# 425
Приключвам музикалната вечер с това, на което бих танцувала до премаляване, ако можеше да го танцувам с Него. Лека нощ. Танцуващи сънища ви пожелавам.

# 426
  • София
Споделям, че гадното време гадно ми се отразява.

# 427
  • UK
Аз пък искам да танцувам с Него на ето това, но първо трябва да си намеря Него с когото да го танцувам. Неговците нещо са кът.

# 428
А жена ми пък как се ебава с мен не е истина...Преди малко повече от час, бързайки за в къщи и за ШЛ естествено й звъня от 345: " Кви памперси трябваше да купя?" А тя: " На туборг бе! Размер литър и половина!" ...

Е права е, че едни и същи купуваме вече почти 2 години, но кво да направя, като всички изглеждат еднакво...Аз кво съм виновен...

# 429
Аз съм авторът на аватара си. Току що я щракнах с физиономията и, когато и казвам, че е време вече да ляга, а тя казва - Ама не ощееееее. На кой се е метнала, не знам...
Дренке, чуждите растат много бързо, знам.
А сега поиска да яде яйца и след това да ходела на пързалките. Що за поколение расте?!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 23:17 от тони сопрано

# 430
Олеле, много е пораснала София!
Не  е вернооо, мойто все малко си седи/като чуждо/ Simple Smile

# 431
Сопран, тъкмо щях да питам ти ли си на аватара, но прочетох кво си писал.

ПП Моля стискайте палци Челси или Бордо, без значение кой да вкара гол. Всички други мачове ми излизат.

# 432
Aма те са ги съсипали   Laughing  Класика!

# 433
Благодаря за стискането на палци. Току що Челси вкара и залога ми: Челси-Бордо, Марсилия-Ливърпул, Рома -Клуж, всичките над 2.5 гола в права колонка ми донесе 3 цифрена сума печалба. Наздраве!

# 434
  • София
Аз съм авторът на аватара си. Току що я щракнах с физиономията и, когато и казвам, че е време вече да ляга, а тя казва - Ама не ощееееее. На кой се е метнала, не знам...
Дренке, чуждите растат много бързо, знам.
А сега поиска да яде яйца и след това да ходела на пързалките. Що за поколение расте?!

Хак ти е!
Нали знаеш - децата ще ни покажат какви сме били ние самите...  Mr. Green Приятно прекарване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт