Споделете 78

• 26 228
  • 982
  •   1
Отговори
# 450
Честит имен ден на София Сопрано!  Grinning

# 451
  • Бу-у-урга-а-ас
Последните две страници от темата изцяло напомнят, че все пак сме в детско - мамешки форум. Карсота  Laughing Да са ни живи и здрави!
Очаквах посред нощите да сте вдигали шумни наздравици, обаче вие явно сте изтощени от емоции покрай стартирането на учебната година или прекалено съсредоточено сте висяли пред телевизорите.
Аз си легнах в 10:30. Студеното време ми действа сънливо и изморително.

Споделям горещо и вкусно кафе. Хубав и шеметно захилен ден!

# 452
Леле, голям списък за честитене!
На Сопрановата София!   bouquet
Супер-Любо на Анджи!   bouquet
Да са ви живи и здрави!

И на всички които празнуват честито!

# 453
Ooo. Празник било днес.

Честито на дечицата  Hug
Аз буквално си казвам честито на съселските от София, че то моето си е живо село.
Особено от както ни откъснаха от света с ремонта и сега се минава по едни черни пътища, направо си виждаш, че си е село гъзарското ни иначе кварталче  Laughing

# 454
  • Майничка
Честито на всички именници, майки и татковци на такива!

Лошо време, лошо! Mr. Green
В събота сме кумове и по всичко личи, че ще се наложи дамската част да ревизира предвидените тоалети. Sad

# 455
  • Бу-у-урга-а-ас
Чак сега зацепих, че днес е 17.09. Честито на празуващите. Да са ви живи и здрави дечурлигата и гордо да си носят имената!   bouquet  bouquet

# 456
  • No Line On The Horizon
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 457
Честит празник на малките именици! Да са ви живи и здрави!

Споделям за пореден път тази моя мечта.
 Grinning

# 458
Вай, вай, вай, колко много поводи за пиене  bouquet  Ще обърна чаша кафе във ваша чест, Софии ( 2 броя) и Любо!

Вчера една тетка на касата във Фантастико, точно пред мен, се възмущаваше как еди-къде-си й казали че утре ( т.е. днес) няма да й свършат работа, понеже били празника на София. А тя на висок селски глас се възмущаваше, че София се превърнала в пансион за провинциалисти и изобщо ТЕ какво право имали да празнуват празника на София, амаха.
Амин.

П.С. Ако можете да ми дадете идея за заведение в София, подходящо за дамска сбирка в камерен състав, на която ще се пушат пури и ще се пие виски, ще съм ви много благодарна. Подразбира се, че трябва да е посещавано и от хубави мъже, над 35г.

# 459
Рокси, зависи сбирка за какво-кафенце, чайче, обяд, вечеря??? За ресторант съм върл фен на ресторант "Грозд". Невероятно усещане за атомосфера някъде от 40-те години. Келнерът ти налива виното, наведен под 90 гр.ъгъл.

# 460
Честито на празнуващите  bouquet
Ние поляхме една Надежда още снощи в работата Grinning Студено ми е, спи ми се ужасно и времето ме подтиска! Толкова да не обичам студена есен и зима, че чак сама си се чудя Rolling Eyes

# 461
Честито на празнуващите  bouquet
Ние поляхме една Надежда още снощи в работата Grinning Студено ми е, спи ми се ужасно и времето ме подтиска! Толкова да не обичам студена есен и зима, че чак сама си се чудя Rolling Eyes
Някакви идеи??? Две сме, скоро може и партия да заформим. Винаги след средата на септември искам да заспя дълбок мечешки сън и да се събудя къде средата на април. Sick

# 462
Поздравления за всички, които празнуват днес Simple Smile

Рони, драго ми е да те видя  Heart Eyes

Джей, и аз съм като Челси - преди четвъртият не спирам!  Heart Eyes

Четвъртия мой или твой  Laughing

# 463
Някакви идеи??? ... Винаги след средата на септември искам да заспя дълбок мечешки сън и да се събудя къде средата на април. Sick
Само да можеше... Tired
Да отлетим към топлите страни, а?

# 464
Рокси, не съм запозната много с баровете в София.
Тоba&Co ми е любимо място, но не съм сигурна, че е подходящо за целта.

Може в някой хубав пиано-бар.

Общи условия

Активация на акаунт