Споделете 78

• 26 248
  • 982
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да се похваля Embarassed

Тъй като сме хора пестеливи, досетливи и крайно предвидливи, сме кръстили дъщеря си Ния на две баби - Надежда и София. Наздраве на нас и от нас!

Споделям, че снощи четох статии писани от дядо ми през 30-те години. Ако не беше е-двойното и голямата носовка, щях да си мисля, че са писани тия дни. Като се започне със селските лекари, мине се през феминизирането на учителската професия и се стигне до селските кооперации, не сме мръднали хич. Изненадах ви, нали?

# 481
  • Варна
Им, що се червиш? Много ти е хубава "хвалбата" Grinning!

Честито на имениците! Да са живи и здрави!
Споделям, че изобщо не съм зиморничава. Ако видите от декември  до март месец жена по къс ръкав и грейка/или само по блузка/ във Варна- аз съм.

# 482
VG, сюжетът не е ли подобен на "12 разгневени мъже"?

Споделям, че времето ми напомня на това във филма "Седем".  Grinning

# 483
  • София
Наздраве на нас и от нас! Grinning

И аз си имам днес именник! Любослав сутринта неочаквано изяви желание да е с нещо ново облечен щото имал празник, та по спешност гладих други дрехи. Пораства детето.

# 484
Кирчо е копие на татко си. Им, не знам, какво да кажа- отглеждаш блондин, но и блондинка.  Simple Smile
Честит имен ден на Ния и на Любо на Етиа!   bouquet
Калинка, не питай. С моите камъни по моята глава. Хубаво викаше татко ми, че където посадиш дрян, никне роза. Ма кой да слуша.

# 485
# 486
Честит имен ден на Софиите и на Люби! Да им се чува името с добро!

Тръшната с Т, главоболие, сополив нос, гърло - червено и гадене. Добре, че имам свестен мъж до себе си, да се погрижи за детето.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 18:43 от Мишона

# 487
ДУ на всички в Споделете.

Няма нищо по-хубаво от лошото време, какво сте замрънкали всички Wink.

Тази седмица се влачи със скоростта на костенурка.
Споделям, че съм възмутена. Как може учените да да правят опити с някакъв колайдер - ускорител на частици, вместо да измислят ускорител на работните дни и забавител /за тази дума не съм сигурна/ на почивните Wink.

Честито на всички имащи повод да празнуват. Наздраве!

# 488
Честит имен ден на София на Ета и Сопрано. Честит и на Любо на Анджи. Да са ви живи и здрави гарджетата Hug

Сопрано, ако сменяш аватара със София, то трябва да е с по-нов неин, грехота е толкова време да я криеш Crossing Arms

# 489
  • Бу-у-урга-а-ас
Да, съвсем точно го нацели някой преди мен. Абсолютно Флойдско време, мерси   bouquet. Нищо, че е празник, вечна му памет! Това е кръговрата на живота. Вчера ходих до гробищата с мъжа ми, за да снима някои неща, кито му трябват за работата и се съдрах да рева.Наздарве на пишещите, защото аз отлитам да се занимавам с бюрократи, а пиенето все още ми е збранено. Нещо на рев ме избива. Чал.

# 490
Здравей и чал и хевънаайсфлайт, донт ю край тунайт  Hug

# 491
  • Варна
VG, сюжетът не е ли подобен на "12 разгневени мъже"?

Не. Пак са мъже, но не разгневени. 12 съдебни заседатели, решаващи съдбата на чеченско момче, обвинено за убийството на приемния си баща - руски офицер. Направо ти разказах филма  Grinning 12 е символично отвсякъде, защото като се замисля, изобщо не трябва да са толкова.
Имелда - ебати пича!  Peace
Честито на имениците.
Мишон, лекувай се, защото този вирус е от гаден, по-гаден - изкарах го с мъка - аз, коравата...

# 492
Тея мързели дето бяха прекъснали околомръсното за един месец не са свършили нищо. Изляли са няколко колонки за детелината, между биричките и цигарките. И не стига това ами са прекопали симеоновско. Вече няма начин да свиеш към студентски град. Противни хора сме и не мога да свикна с това.

# 493
Поздрави, прегръдки  и целувки на имениците.   bouquet

Да вадим ботушките вече, а?

# 494
Тея мързели дето бяха прекъснали околомръсното за един месец не са свършили нищо. Изляли са няколко колонки за детелината, между биричките и цигарките. И не стига това ами са прекопали симеоновско. Вече няма начин да свиеш към студентски град. Противни хора сме и не мога да свикна с това.
За съжаление е пълно с малоумници на ръководни постове - мамини синчета и връзкари и ето резлутата.
Живо ме вълнува какво са надробили там, че ще се местим някой ден в оня район.

Общи условия

Активация на акаунт