Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 597
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, опитвам се да открия координатите на д-р Филипова - УНГ.
ул. Христо Дюкмеджиев №32,  630965

# 136
Валерия , много ти благодаря!

# 137
Такаааа, от поликлиниката тръгваш нагоре към прелеза /Гребната/ - от страната на поликлиниката вървиш. Преди прелеза има спирка и магазина се вижда.
  Grinning ОК мерси! Утре ще я видя къде е Wink

# 138
  • Пазарджик
Извинявайте, че нахълтвам във вашата тема, но искам да попитам къде в Пловдив мога да видя количките  X-Lander и Bebe Confort, също къде продават Cangaroo и Бертони - въобще да ме насочите към някакъв магазин, където има голям избор на колички. Само Вис Виталис знам  Thinking .
Благодаря ви предварително   bouquet .

# 139
Бебе Конфорт има в Премама, за другите не знам.

# 140
Извинявайте, че нахълтвам във вашата тема, но искам да попитам къде в Пловдив мога да видя количките  X-Lander и Bebe Confort, също къде продават Cangaroo и Бертони - въобще да ме насочите към някакъв магазин, където има голям избор на колички. Само Вис Виталис знам  Thinking .
Благодаря ви предварително   bouquet .

X-Lander има в магазин Касида. Имат сайт разгледай там и карта има кьде се намира магазина. Другите ги има освен вьв вис Виталис и в Хипо,пак с тьрсачката ще ти излезе адреса-до Метро е. Сьщо така има такива колички и в Бейби ленд-а на Петко Д Петков-сравнително близо е до Гранда на Капитан Райчо.

# 141
  • Пазарджик
Murvet77 , kremena , благодаря ви за инфото   bouquet !!!

# 142
И аз да питам нещо, не знам къде бях чела че община Пловдив дава 2000лв за новородено бебе ако майката и бащата нямат задължения към общината?вярно ли е това???

# 143
И аз да питам нещо, не знам къде бях чела че община Пловдив дава 2000лв за новородено бебе ако майката и бащата нямат задължения към общината?вярно ли е това???

Беше само предложение в общинския съвет. Rolling Eyes

# 144
да не го приеха това за 2000 лева

# 145
Жалко, много добре щеше да но дойде... Wink

# 146
Мили мами някоя от вас може ли да ми каже как и къде да подам заявка молба да ме впишат в отчетните

# 147
запис да следя темата Wink

# 148
Мили мами някоя от вас може ли да ми каже как и къде да подам заявка молба да ме впишат в отчетните

Това сериозно ли е? Shocked

# 149
Да ви почерпя виртуално, днес ставам на 21.

Общи условия

Активация на акаунт