Пловдивските майки и деца готвят се за есента (Пловдив - 20)

• 17 550
  • 315
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Валерия, подозирам че тази Поля която си записала в списъка е Каспър, ако е така, моля допълни и нас. Мама Поля + 1 бр. Белослава. Ние нямаме никакви претенции за дата и час.

# 241
Ето отново списък на мамите който до сега за заявили желание за партито:
valeria.k - 1 дете
kremena -  1 дете
змейковица - 1 дете
radostche_plovdiv - 1 дете
sis7 - 1 дете
hrisi1303 - 1 дете
_Пепи_ - 1 дете
Катерина78 - 1 дете
MamaGeri - 2 деца
Linkata - 1 дете
Velesa - 1 дете
neonkaa - 2  деца
PocuTa - 1 дете
murvet77 - 1 дете
Люба - 2 деца
duhi_puhi - 1 дете
yordanka83 - 2 деца
Усмивка ! - 1 дете
Elisir - 1 дете
Женя/приятелката на Elisir/ - 1 дете
Radostche - 1 дете
minimo - 2 деца
 Така мисля, че ще е по-добре с никовете. За сега 22 жени и 27 деца.
 п.с.  Linkata за тебе става въпрос. Peace

# 242
И ние -  моето момиченце и аз. Не сме много сигурни но....

# 243
  • Пловдив
Валерия, освен пиши и на другите записали се на ЛС дали им е удобно в 11 ч. и да запазваш утре да не изтървем и този час  Rolling Eyes  bouquet

# 244
Ми за мен няма значение часа. Моята калпазанка спи в интервала 13.30-17.30 за около час /понякога изобщо не спи/, но на нея като и се спи, си спи навсякъде.  Иначе, аз писах за Женя. Предполагам, че и за нея няма да е проблем часа, но утре ще кажа, защото сега може да събудя детето, ако звънна.

Оп, сега видях, какво е писала Змейковица. За нас 11 ч. е ОК отвсякъде.

# 245
Да потвърдя/въпреки,че ни има в списъка/,че сме съгласни с дядо Коледа и Снежанка.............и отново да си кажа:претенции за час и ден-нямаме-ще си нагодим програмата за деня според организацията.

# 246
Ако "залата" е Ленинград - на мен ми е все тая в колко часа.. Така или иначе Тони мнооооооого рядко се сеща да спи на обяд  Rolling Eyes По-скоро ставаме по това време  Mr. Green
Искаме Дядо мраааааааааззззззззз .. Това ни е най-големия култ за момента .. От миналата зима не е спрял да го възхвалява с повод и без повод  Joy
А това значи, че ще му пъхаме подаръци в чувала нали  Blush

# 247
Момичета днес ще запазя 21 дата за 11,00 часа. Детският център на Парк-хотел "Санкт Петербург".

# 248
  • Пловдив
Пишете ни и нас в списъка - една мама и едно дете  Peace

# 249
И аз да потвърдя за Женя и Петьо, че в 11 е ОК. Значи ние сме 2бр. майки с 2бр. деца

# 250
  • Пловдив
Валерия, татковците не ги ли броите? Ние ще сме 3-ма - аз, таткото и Руми т.е. 2-ма възрастни и 1 дете, както бях писала  Peace

# 251
Катя аз снощи щях да питам и забравих. Embarassed
Пиша, че твоя мъж ще присъства. Peace
Други татковци?
До тук общо 24 мами, един татко = 25 възрастни и 29 деца.

# 252
Ако не е късно броите и нас -мама и 1 дете

# 253
А сега имам питане , една приятелка е бременна няма средно образование нито стаж и аз искам да попитам тя имали право на помощи и колко време тя е в 7 месец , ще има ли еднократна помощ и там още каквото и се полага .

# 254
Да запиша още една мама и едно дете:мама Пепсън и дъщеричка/очаквам включване и от още една чужбинска мама,но за тях ще кажа допълнително-дано да не изтървем сроковете/

Общи условия

Активация на акаунт