Благодарим за поздравите!
Лилия от вчера е на детска градина , е няма такъв случай като нашия. Описвам - градината е в ремонт, тотален , има само една група с 25 най-спешни деца от всички възрасти. Учителките са си в отпуски, шапка на тояга!, намерили са някакви временни.. Слава Богу, кухнята работи. Рангел пази Лилия по цял ден, спят един до друг, две от момиченцата от неговата предучилищна група цял ден са се грижили за Лилия - обличали, събличали, две момченца основно са я гушкали
, а едно много оправно момченце ( аз много го харесвам, то е на една самотна майка от квартала) й е връзвало връзките на обувките. Тя е единственото дете на 3, другите са още в яслата, но ние нали се гледахме по домашному, не вървеше да я сложат в ясла. Вчера беше много щастлива, днес също, направо не е за вярване ( пу-пу!). Ще видим довечера как ще е и най-вече на третия и четвъртия ден. Целувки! П. С. Роси, леко носене, толкова е мило

Важното е, че Лилия се чувства добре. 

Но сега се налага, Митко трябва сам да се оправя.

Започва се учене за следващия изпит от утре.

на враждатта и ще има мирен празник,но
.Опитах се да я догоня,но напразно.Тя свеки каза нещо на Веронка,и майка ми като пърнва клюкарка ,разбрала не до разбрала за какво иде реч дигна скандал,заради думите на свекърва ми.А жената просто каза че няма място за голямата кола на Веронка в апартамента,а майка ми казала " че това сме имали това сме дали , ти какво си им дала една скъсана черга "Е и аз да съм и аз ще си излеза но първо ще й зашлевя шамар на майка ми за дето се обажда дето не й е работата.После се извиняваше на мъжа ми ,но вече свършено.Имаше една поговорка
настъпил мравката с която били приятели й и казал"Извинявай ",но било вече късто ,тя била мъртва ,та и на майка ми същата работа.Сега мъжа ми е решил да тегли кредит да купи или по голям апартамент или къща ,щото му дойде до гуша от това натякване на майка ми че са ми дали апартамент и второ като се появи новия член ще ни е тясно .След това дойде и снаха ми,а свекърва ми беше приготвила цял плик подаръци за малкия + 5 лв и снаха ми се опита да я успокой, свекърва ми по телефона но не успя.Като всяка майка свеки ще прости на децата си но на наще никога и е права.Затова вече наще празници ще са цяла седмица после.Видях малкия ни мъж -племеник се опитва да ходи и нямам търпение да му дойде Рд на 3.10 за да му подариме Локър да го ползва.С Вероника са голяма любов двамата и ми пълнят душата.Забелязвам че единствено към него няма агресия тя-демек не му дърпа играчките с думите "ТОва си е мое", а му дава всичко.ИНаче към другите деца не си дава играчките и ако не дай си боже някой й я е взел вика до небето и накрая го бута.Разбира се това от детската го е научила за 3 дена,но няма какво да се направи.Трябва да ходи.
ден ви желая
Племенника да не проходи преди да успееш да му го подариш
направо ме караш да се червя 
е не сама де, цял екип сме, че то си е лудница. Вижте тук как са ме изтипосали компетентно
http://www.focus-news.net/?id=n1040673
) при вас ще стане още по-весело
у нас семейните взаимоотношения са доста сложни също, но недоизказани и това ме нерви страшно много понякога ...
не намерих. Мислех да взема гуменки, но те пък запарват и не ми се иска да са му мокри крачетата на Дарко
през целия ден ...
! Да растат здрави и щастливи!
!
!
.