Нашта весела Септемврийска дружина вече смело тръгна на градина!

• 22 841
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Ехеее, toneska, сладки болежки са това  Hug Глади на интервали, няколко дни, да не се преуморяваш!!! Peace Малко остана  Heart Eyes

# 226
Тайги, много ти съчувствам за този конюнктивит, да знаеш! Ужасно е! Само че внимавай, защото е много заразно и като нищо може пак да се върне на Рали! аз се мазах като лягах и с маз Тобрадекс. Точно за 2 седмици ми мина.
Аник, ти нещо много си се разписала  Joy
Тонеска, сядаш и гладиш. по едно, по две, колкото толкова  Hug
Галче, трябва да се научиш да ги строяваш в две редици, че не те виждам, мила!

Ооо Руски имала рожден ден! Ами да почерпи де  Joy
Да си жива и здрава! Много щастие и свободно време за любимите хора  Hug

# 227
Хайде - потвърдих 18 деца за общия рожден ден!

ОБЩ РОЖДЕН ДЕН 12 ОКТОМВРИ  10 -12 часа Клубът е "Островът на съкровищата", намира се на бул. Цар Борис №109. Поръчах детско меню "Пица + сок" (цена 5.50 лева на дете), торта от Росита (2.70 лева на парче), допълнително се плаща и наем 5 лева на дете. За мамите нищо не съм поръчала - за пиене има всичко на място. Допълнително, ако решим ги снимат с професионален апарат и диска със снимки струва 25 лева - ще решим на място дали искаме. Участници в общия рожден ден - Мама Роси, Тайги, Съни, Мечо Пух, Маминка Бабинка, АниК, Ради (2), Астарта, Пипиоле, Гал,  Светлили (2), Рукси (2), Лулу, Веси_н .

Ако има още желаещи казвайте - казаха, че до средата на седмицата може да добавям бройки  Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 16:13 от angiе

# 228
А ето и линк към страницата на детското клубче, в което ще е рождения ден (до преди няколко дни нещо не работаше).

http://sakrovishte.com/

# 229
  • Sofia
Mariskа, кво няма да пиша, нали гледам Габриел в къщи. Няма мърдане, един компютър ми е останал "прозорец към света"  Mr. Green Успях да го закрепя само на сопол, но мисля и утре да не го давам на градина. Ще правя някакви гимнастики за едни супер спешни дела, които отложих от миналта седмица с надеждата утре да съм без него. Обаче искам да си го закрепя на 100%  Peace
Пък сега всички спят в къщи (на това време...). Мен ме гонят едни нерви и не мога да спя, пък и не ми се губи време в сън  Stop Написах един реферат на едно приятелче студентче  Crazy

# 230
Рукси Честит Рожден Ден! Бъди здрава и обсипана с нежност и любов!

Тонеска още мъничко, върна ме година назад, като се чудех как да гладя в 30 градусовите жеги Mr. Green На всичкото отгоре дрешките се бяха боядисали и аз страшно много ревах  Joy Сега ми е доста смешно, ама тогава Whistling

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕА!
ПИПИ, ДА ВИ Е ВСЕ ТАКАВА ХУБАВА, ЗДРАВИЧКА, ДОБРИЧКА И
ВСЕ ПАК - МАЛКО ДИВИЧКА

Hug

това е за теб, мила, майка героиня  Heart Eyes

# 232
Честит Рожден Ден на Теа! Да е весела, усмихната и много щастлива!

# 233
Добро утро, момичета Hug

От днес Иво е на градина, а аз на работа.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕА!

Да е здрава, щастлива, весело и безгрижно детство и желая!

# 234
Честит рожден ден на нашия истърсак на отбора -Теа.да расте здрава ,весела и щастлива около нейните близки. newsm59  bigdance2 Tada  Party Time nbirthday  party023  ura
Ни есъщо см ена градина от две седмици седене в къщи и с такава радост отиде че чак сърцето ми напълни.Даже успокояваше две момченца който плачеха и ги гушкаше да не плачат.Ще видиме утре.Преместиха я във филиал на градината в един блоки от днескашнот опосрещане съм доволна.даже ми казаха че ако искам да я чуя малката да ми дадът телефона да й се обадя.А преди го нямаше това нещо.Та така .АЗ съм отново на работа и с нетърпение чакам сряда следобяд,щото тогава ще съм за пръв път на родителска и се вълнувам все  едно отивам в първи клас Heart Eyes Mr. GreenА в четгвъртък доки ще каже всичко ли е наред с другия малчо.
Успешен ден и седмица на всички и в неделя ще се видиме.Дато да дойдат повече мами

# 235
  • Остров Приятелство
Честит 3ти Рожден Ден на прекрасната и красива Теа!
Да расте здрава, умна, весела и игрива!

За теб Пипи_лота

За общия рождения ден - Аз имах под предвид подаръци като тези, които си изтегляме всяка година - всеки купува да някаква цена и после теглим номерца, които предварително са написани на листчета и всеки си тегли. Peace
За снимките щом може и на място, то е идеАлно - всеки ще може да си прецени. Simple Smile
Паричките кога ще се дадат?Плащано е капаро предполагам.
Много ли ще е проблемно ако в последния момент се доведе още едно детенце?

Поздрави и хубав ден на всички!

# 236
  • Sofia

ВСИЧКО НАЙ-ПРЕКРАСНО НА МАЛКАТА КЪДРОКОСКА, НА БОРБЕНАТА МАМА И ЯКАТА ЖЕНСКА ДРУЖИНА

Хайде честито на тръгналите на градина!!! Да е безпроблемна и безсополна  Peace
Мечи, много облекчена звучиш в този 1 ред пост  Hug Или просто аз така чета между редовете, щото с Габи в къщи вече изперкулясваме  Crazy

# 237
Честит рожден ден на Теа!
Да е жива и здрава, късмета да не я оставя!

# 238
Мечи, много облекчена звучиш в този 1 ред пост  Hug Или просто аз така чета между редовете, щото с Габи в къщи вече изперкулясваме  Crazy

Ами какво да ти кажа, Ани- хем облекчена, хем ми е малко терсене. Rolling Eyes  Бая работа ми се е насъбрала и исках да се върна и да си работя, все пак за мен си го правя.А и бях почнала и аз да изперквам с Иво вкъщи, нищо, че си се занимавахме и се разхождахме. Но от друга страна.....проблеми, ядове, крайни срокове- бях забравила какво е и днес ми е ужас, отвикнала съм на работното ежедневие.Е, ще свикна пак де, няма къде  да ходя Wink  Габи не ходи ли на градина? Може и да си казвала, ама аз нали напоследък рядко влизам и съм пропуснала Embarassed

# 239
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕЯ!
ПИПСЪН, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА РАЗБОЙНИЧКА!!!

Общи условия

Активация на акаунт