LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 029
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 255
Аз продължавам да не мога да поръчам-само при мен ли е така?
ти май от няколко дни имаш този проблем ако не се лъжа  newsm78

# 256
искам да попитам тези от вас които имат каталозите.Срещу подпис ли се получава или ги пускат в пощенските кутии?

Зависи от кой клон. Аз живея в Изгрев и ги получавам с известия, но на моя приятелка от Славейков и ги бяха оставяли в блока й.

# 257
искам да попитам тези от вас които имат каталозите.Срещу подпис ли се получава или ги пускат в пощенските кутии?

Зависи от кой клон. Аз живея в Изгрев и ги получавам с известия, но на моя приятелка от Славейков и ги бяха оставяли в блока й.
аха ами аз също съм в Славейков само че 5 клон тя в кой клон е?

# 258
Взех си нещата от митницата  от 02.09:
Един глас за този пуловер http://media.laredoute.fr/product/picture/40305995o_aix.jpg сега си харесвам и в друг цвят Simple Smile Само за протокола, че определено се чувствам по-комфортно в 38/40 като номерация
Моля те дай линк към пуловера и някакви размери.

http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-tunisien-femme.aspx?produ … tegoryid=22897253
38/40 отговаря на стандартна М номерация, стои по-свободно, но аз така си го и представях, ,защото памукът се свива малко при пране.

# 259
  • София
Момичета, на 3 та страница говорите за дългата розова пухенка и някой спомена че има 40 нимер - може ли да ми измерите ръкава, е аз с тези маймунски ръце...жсичко ми късее  Confused

# 260

аха ами аз също съм в Славейков само че 5 клон тя в кой клон е?

newsm78 ми незнам  Cry

# 261
Някой да е получил от 29.08.? вътре ми е прахосмукачката и започнах вече да се притеснявам.
И аз чакам от 29-ти. Имам известие, но следобед ще се разбере дали е с поръчката или пък с каталог

# 262
Алекс аз затова го харесах,че на принципа на ден по лъжичка  Joy иначе много бързо й омръзват играчките  Laughing

galadrielka , виждам,че и при теб вече почти не е останало време  Grinning Затова и на теб и на els по - на време да ви пожелая леко раждане и здрави бебчета ! И после да ни се похвалите  Laughing Hug

# 263
ВечеПетя може ли размери на този пуловер. Предполагам че е най-малкия размер.

http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=7170739

Да, 34/36 е  Peace Размери: дължина - 61; ръкав - 67; ширина в бюста - 40, в талията - 35.

# 264
Миналата година ми ги даваха срещу подпис..
Днеска го намерих "в кутията".. Ама аз съм ги дресирала нашите пощальони как да десйтват  Mr. Green Че ми омръзна да ме разхождат за щяло и не щяло до пощата  ooooh!

# 265
ВечеПетя може ли размери на този пуловер. Предполагам че е най-малкия размер.

http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=7170739

Да, 34/36 е  Peace Размери: дължина - 61; ръкав - 67; ширина в бюста - 40, в талията - 35.

bouquet за размерите, но ще ми е голям. Добре че попитах преди да поръчам.

# 266
момичета моля ви за дължина на стелката на гуменките от 2 евро - номер 34 или 35
Имаме 35. Меря я около 22см. Носи 34 в БГ, 35 са му леко големички, но мисля, че 34 щяха да го стягат. Peace

# 267
мога ли и аз да се включа с един въпрос Rolling Eyes
на 12 пуснах поръчка, появи ми се в суивито, пратиха ми мейл за потвърждаване, парите са ми блокирани, но все още не са изтеглени от банката. Колко време се чака  да ги изтеглят от там за да съм сигурна, че поръчката ми е пратена. Защото сега не съм сигурна дали това е така, щом парите не са изтеглени, а само блокирани.
А пращат ли наново мейл, когато поръчката е изпълнена и вече са я пратили да пътува... Sunglasses

А и още нещо странно, парите са ми блкирани на 02.09., а аз пуснах на 12.09 поръчка??? защо така, не мога да проумея, иначе сумата е същата.

# 268
мога ли и аз да се включа с един въпрос Rolling Eyes
на 12 пуснах поръчка, появи ми се в суивито, пратиха ми мейл за потвърждаване, парите са ми блокирани, но все още не са изтеглени от банката. Колко време се чака  да ги изтеглят от там за да съм сигурна, че поръчката ми е пратена. Защото сега не съм сигурна дали това е така, щом парите не са изтеглени, а само блокирани.
А пращат ли наново мейл, когато поръчката е изпълнена и вече са я пратили да пътува... Sunglasses

А и още нещо странно, парите са ми блкирани на 02.09., а аз пуснах на 12.09 поръчка??? защо така, не мога да проумея, иначе сумата е същата.

това най вероятно е била сума от някоя предна поръчка....а за това след колко време теглят парите може и след 1,2 месеца

# 269
Изпуснах две теми, но в тази вече се записвам, че доста изпускам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт