LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 844
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 435
  • София
#Cussing out и аз не мога да влезна в никои от акаунтите .

И между другото майка ми е ходила днес до митницата да ми вземе поръчката. Тя беше с палатка и маратонки, ама маратонките ги няма Sad . И в фактурата ги няма ама в акаунта ми не стоят като отказани. Дали 6те си ги получа.  Rolling Eyes На някои случвало ли му се е  

Палатки, играчки и др. подобни ги изпращат в отделна пратка.  Peace Чакай маратонките на пощата  Simple Smile

# 436
  • Пловдив
Змейковица, да те помоля за размери на това  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5342228& … ue&ksource=-1   знам, че го имате. Предполагам е 86 или 94см.
  bouquet  bouquet  bouquet

Да, имаме го, но го взех 108 нарочно и го носи като рокля това лято  Peace

# 437
май наистина ще има промяна в цените  Wink дано да ги понамалят малко  Whistling

# 438
вече си влизам в акаунта

# 439
#Cussing out и аз не мога да влезна в никои от акаунтите .

И между другото майка ми е ходила днес до митницата да ми вземе поръчката. Тя беше с палатка и маратонки, ама маратонките ги няма Sad . И в фактурата ги няма ама в акаунта ми не стоят като отказани. Дали 6те си ги получа.  Rolling Eyes На някои случвало ли му се е  

Палатки, играчки и др. подобни ги изпращат в отделна пратка.  Peace Чакай маратонките на пощата  Simple Smile

ОООО много благодаря за бързия отговор Simple Smile  ако знаете как ме зарадвзахте 4е сиг. ще си получа маратонките  Hug

# 440
Аз пък нямам проблеми с влизането.. Даже и поръчка пуснах Simple Smile

# 441
 Praynig  Моля ви помагайте!Вече 2 месеца Mode de remboursement ми стои Note d'avoir. Изчетох 1ви пост,писах им писмо да ми пратят ваучер,но още не съм получила.Нормално ли е толкова да се бавят?

# 442
  • в страната на абсурдите
и аз нямам проблем с влизането

# 443
Момичета, искам да купя на милата си баба един панталон, но се чудя за размера. Мисля, че е 42 или 44, но не мога да определя точно. Вие как мислите - талия 89 см, ханш - 104 см?  newsm78

# 444
Еми, 42  може да й е тясно малко на талията.. Иначе на ханша ще й е ок Simple Smile
..ама 44 е доста голям р-р.. Вервай ми  Mr. Green

# 445
И аз мисля, че е за 42 най-много. По-едра съм от баба ти, но влизам в 42 с няколко напъна. Обаче нямам панталони, а само дънки.

# 446
  • Sofia
След като днес им писах за поръчката ми от 06.08, че я няма ми отговориха че била върната при тях и щяли да ми върнат парите с чек, при положение че дебело подчертах че искам ваучер и номера да ми го пуснат на пощата.
С мен разговаря някоя си Кристине, не съм доволна от нея, Джули е по-разбрана. Исках информация от тях кога и защо е върнат колета и като я получа мисля да ходя да подам жалба в митницата, че ми писна от тромавата им схема на работа там, да ме прощават но като имат недостиг на персонал да си наемат пък, аз вина нямам.
Искам си колета, не искам чекове и ваучери, нещата които бях поръчала вече са изчерпани.  Crossing Arms

# 447
Духи, Velesa, благодаря ви!  Hug Ще зарадвам баба с ваша помощ.   bouquet

# 448
  • София
И аз съм имала каталог - ама в провинцията, а понеже си бях сменила адреса на софийски и вчера ходих в тукашната поща да си го търся Simple Smile)) понеже минавах така и така покрай нея...
А сега да си признае, коя мама вчера следобед - около 6:30 се беше запътила към пощата в Банишора (на Опълченска която е). Беше с  тази жилетка и с количка с дъждобран Simple Smile

# 449
Не съм аз.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 14:32 от Манча

Общи условия

Активация на акаунт