LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 730
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 60
  • Враца
а някой да има тази туника,много ми харесаха цветовете,а и отзивите са много добри в сайта   http://www.laredoute.fr/vente-tunique-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133091&documentid=207608&single=true&categoryid=22904778

туниката я видях в един индийски лятото във Врана...аз също много я харесвах заради свежите цветове, но реално цветовете са доста убити и не тяка ярки, след което се отказах...не я видях на материя как е че беше на манекен  качена височко, но определено не ми хареса...имам спомен че някой я имаше...

от тук започват новите ми Ларедутски придобивки (и не само мои)...

# 61
  • Пловдив
2 колета ме чакат на митница  Mr. Green - от 25.09 и 01.09
Дано още някой да се е появил днес, довечера ще докладвам

Вътре трябва да са онези комбинираните закачалки за по 5 ризи и 5 панталона  Peace

# 62
И моите 2 първи поръчки са пристигнали! Напът са за в къщи! нямам търпение Simple Smile

освен шапките за малчовци някой да е попадал на хубави подплатени шушлякови панталони за момченца. а с какво ще обуваме още непроходлите крачета тази зима? Някакви идеи?

# 63
  • София
els    Знам, че ще е спам, но ти желая леко раждане и скоро да ти честитим радостта  Hug

# 64
  • София
Вичито,бялата риза на Софт Грей много ми харесва и на мен,но няма номера Tired
А другата с бялата яка е много ефектна,но мъжа ми не я иска,защото шефа му имал същата Mr. GreenДа не ходели с еднакви ризи hahaha

# 65
els   Знам, че ще е спам, но ти желая леко раждане и скоро да ти честитим радостта  Hug

Мерси! Hug Hug Hug и аз с извинение за спама

# 66
а някой да има тази туника,много ми харесаха цветовете,а и отзивите са много добри в сайта   http://www.laredoute.fr/vente-tunique-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133091&documentid=207608&single=true&categoryid=22904778

от тук започват новите ми Ларедутски придобивки (и не само мои)...

Страхотни неща! Ама къде ги намираш? Аз уж гледам гледам, ама явно не зная къде да кликвам да ми се отварят такива хубави неща каквито вие си пазарувате Sad
Може ли линк към тази чанта?http://picasaweb.google.com/warbaby3/LaRedoute1?authkey=2Mqy2QsJSUA#5245527988413686082

като пише на даден артикул juscu'a какво значи?

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 11:55 от Nivea :)

# 67
Твзи дънки дълги ли са или 7/8 http://www.laredoute.fr/vente-corsaire-ado-fille-active-wear-tee … tegoryid=41720597
Нещо късинки ми изглеждат newsm78

и видях в едно албумче тази жилетка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273286&pid=7487404
Може ли отзиви  Peace
Жилетката е от моето албумче  newsm03
Плетката миля че се казваше "опакова" и е много рехава и има предразположение към отпущане, особено след пране. Моята е размер 38/40.  Доста свободна е кройката. На мен лично ми харесва, само малко по-дълги ми идват ръкавите отколкото на мацката от снимката. Жилетката е с капси и с копчета.

# 68
Ех, ама искам и аз да получавам така поръчки от бъдещето Mr. Green я споделете как става номера Wink
(майтапя се разбира се, да не се обидиш?)

# 69
Успокойте ме, че чакам от 1.09 за поща, а още миналата седмица започнаха да пристигат от тази дата за митница... Sad Чакам чанта за ученика. ooooh!

# 70
Успокойте ме, че чакам от 1.09 за поща, а още миналата седмица започнаха да пристигат от тази дата за митница... Sad Чакам чанта за ученика. ooooh!

Чакам две за пощата от 01.09 и една от 30.08 за митница  Crossing Arms

Сега проверих, тази за митницата ми е от 28.08  Tired

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 12:45 от red shoe

# 71
  • София
Може ли някой да ми помогне с превода на това:
Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines !
Според преводача мога да използвам някакъв срок за доставка до 24 ч на реле пакет...което нищо не ми говори.

# 72
  • Пловдив
Ех, ама искам и аз да получавам така поръчки от бъдещето Mr. Green я споделете как става номера Wink
(майтапя се разбира се, да не се обидиш?)

Embarassed

Значи от 25.08, от 29.08 и от 01.09 получих

Виж, че аз днес от 25-ти взимам  Wink Ще дойде  Peace

# 73
Поръччах си тези боти   само че в черно.

# 74
Момичета, някоя от вас вземала ли си е маша/преса/мултистайлър от Редут, да ми подшушне дали е доволна от качеството спрямо цената? Simple Smile Харесах един мултистайлър на Видал Сасуун, но се чудя дали си струва парите (не че както е намален са му много, но... Crazy). За този става въпрос:

Общи условия

Активация на акаунт