LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 909
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 705
  • Перник
Nina Raicheva , написала си някаква невярна информация, както и си вкарала неправилен номер на картата. Провери пак цифрите на картата, както и валидността й Peace
Провери и секретния код на картата, той е последните три цифри на номера. Нали го пишеш в отделното поле?

# 706
  • Пловдив
Момичета, някой да е поръчвал тези дънки

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5491630& … ue&ksource=-1
интересува ме дали са плътни и стават за зимата

и тази пола също
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9598731& … ue&ksource=-1

Имам полата, много е хубава и удобна. От плътен дънков плат е, еластична е.

# 707
brio, благодаря   bouquet ама и аз нещо се колебая ...
... а и няма от моя размер

# 708
ОТГОВОРЕТЕ МИ АКО ЗНАЕТЕ #Cussing out

# 709
ОТГОВОРЕТЕ МИ АКО ЗНАЕТЕ #Cussing out

Е, като питаш, поне чети. Отговорили са ти малко по-горе. Стига размахва тези гневни емотикони  Sick Наистина аман от нечетящи, пък и нервни на всичкото отгоре  ooooh!

# 710
ДА МЕРСИ 1 ЦИФРА СЪМ ОБЪРКАЛА НО РАК НЕМОГА НИТО С EUROLINE НИТО С RAIFFEISEN VISA ВСЕ МИ ПИШЕ ДА СЕ ОБАДЯ ДО БАНКАТА СИ Sick

# 711
  • Пловдив
Да не би да избираш от падащото меню вид на картата, остави го както си пише CARTE BANCAIRE

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 22:49 от emimimi

# 712
eitalina , крачето на дъщеря ми също е 16 см и аз първо бях взела 27-ми от тези които ти показах, (изглеждат ми много сходни като модел, да не кажа , че не виждам по снимките разлика) но се оказаха огромни просто... с над 18 см стелка. После взех 26 и са колкото си трябва - със сантиметър по-големи, тъкмо да си кара и пролетта с тях Mr. Green Но колкото и да са сходни моделите все пак може да са с друга номерация Rolling Eyes
Между другото и тук да кажа, че тези нашите в момчешкия вариант -изобщо, ама изобщо не изглеждат като на снимката Naughty Тъмни са - кафяво - зелени. Ако някой се интересува ще му пратя снимки.

ByTheWay, благодаря ти за изчерпателния отговор smile3525! Единствената разлика между двата модела според мен е, че черните са от кожа(изкуствена), а тези са от велур! Иначе като разцветка, тези, вашите ми харесват повече, но ми трябва нещо за по-влажно време Peace!

# 713
Nina Raicheva, момичетата тук са така добри да ти отговарят на всички въпроси и да се занимават с твоите проблеми. Никой не ти е отказал помощ нито днес, нито през последните няколко дни /доколкото си спомням/. Така че, моля те, прояви малко уважение към пишещите в темата, чети какво ти пишат и смени главните букви с малки. Писането с главни букви в нета е равносилно на крещене и не е никак приятно за четене.  Peace

# 714
 Здравейте. Извинявам се , че ви занимавам, но днес пуснах поръчка и сеганяколко от артикулите са отделени от другите и са с тези надписи. Че няма как да ми вземат 1000 евро за една тениска ми е ясно, но дали не са ги отказали Аз използвах код 49417 който взех от другата тема.  С преводача излиза това "Тази статия не е засегната от специална вашата оферта" и не мога да разбера ще пристигнат ли изобщо, че са доста неща.  Ще съм ви много благодарна за отделеното внимание.

Cet article PRIX MINI ne bénéficie pas de votre offre spéciale
   rayé rouge/noir   162   1    1 000,00 ? PRIX MINI

Cet article n'est pas concerné par votre offre spéciale
 noir   126   1  790,00 ?

# 715
  • морето, сините вълни...
някой поръчвал ли е това?

дали да си поръчам размера или +1

# 716
Silvipl, Отделят артикулите от старите намаления отдолу, там също слагат и подаръците, не са ти отказани. Можеш да видиш дали имаш отказан артикул в Mes Remboursements

Спомням си, че на намаленията на кръглите цени, пишеше пак така

# 717
Здравейте, да споделя за гаранциите на неработещи електроуреди: получих ютия с парогенератор, която не работеше и с помоща на Brio/благодарности  bouquet/написахме писмо, за да попитам има ли сервиз в България и ако не за чия сметка са разходите по връщането. Отговориха, че нямат сервиз извън Франция, и че този път ще ми платят разходите по връщането, но ме съветват да не поръчвам ел. уреди и ако ми се случи пак няма да ми възстановят парите. Имам молба към момичета, които са връщали продукти- на какъв адрес ги изпращате?

# 718
Малко офф, но относно гаранцията, си спомням, че преди време гледах по тв относно международната гаранция в ЕС, имало някъде такава фирма, където носиш уреда и оттам нататък те се занимават с останалото. Не е точно фирма, ами нещо свързано с гаранцията за уреди, закупени от чужбина (ЕС)
И аз как го обясних, но си спомням, че даже наскоро го гледах по новините и се казваше, че малко хора прибягват до тази услуга, на която имат право, но не знаят

# 719
  • София
Да точно този са ми изпратили в черно Party. Пуловера е разкошен дебеличък и страшно мек Wink, деколтето му е убиец направо Embarassed.

Добре де, ама цените са им различни. Как са ти го таксували? Излиза, че си поръчала нещо за 9,9 евро, а си получила за 7  Confused
Аз го имам този за 9,99, но черен. За мен лично е разкошен. Акрил е, но е доста стегнат, деклтето е супер. Абе направо се чудя дали да не поръчам още, но използвах кода дето ми го намали на 2,5 евро. Всъщност взех него и още един подобен, но с кръгло деколте и сака на Лафума за 10 евро общо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт