LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 119
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, с карти на кои банки пазарувате? С моята на Райфайзенбанк не става

Аз съм с Виза Електрон на Райфаизен и нямам проблем.

# 106
  • България, Велико Търново
Момичета някъде видях че някоя от вас има тези ботуши http://www.laredoute.fr/vente-bottes-facon-cuissarde.aspx?produc … 6&prodcolor=1 Интересува ме дали са със цип или просто се намушкват? А стават ли за по-голям прасец?

# 107
eitalina, да, има приставка и за изправяне на косата, ама моята няма нужда, от това по-права накъде. ))))

Шехина, аз голям мерак имах, изглежда много добре, в един калъф е цялото това чудо, като си има отделение за всяка приставка. И съответно в картонена опаковка. )))) Днес, утре със сигурност ще го пробвам и ще кажа как е. )) Разликата между двата не е много голяма като цена, реално за още 2приставик плащаш 6евро. ))) Но ти ще си прецениш. )))

# 108
взех си първата поръчка. много съм доволна. от 28.08 беше имаше още 6-7 колета.
снимки довечера

# 109
  • Кюстендил
Благодаря ти Алекс 1-толкова четах темите и най-накрая съм пропуснала размерите Embarassed

# 110
...

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 17:21 от shanel1982

# 111
  • Пловдив
Дългото е много много хубаво
Аз го имам в лилаво- леко и много топли
Но не съм виждала на живо розовия цвят, мисля, че ще е пепеляв
Да не би да го има някъде в сайта с други цветове? Че аз тук виждам само в розово newsm78 Ако е така ще съм ти много благодарна ако ми дадеш линк. Hug

Аз го взех на 22 Е дългото миналата година, но явно вече са изчерпани другите цветове - имаше тъмно лилаво, кафяво и черно още  Peace

# 112
Получих известие за два пакета по пощата от 03.09  Hug

# 113
Момичета, виждали ли сте проходилки някъде из сайта. Моля, ако някой е мяркал нещо подобно да прати линкче.

# 114
  • Кюстендил
Благодаря ти Алекс 1-толкова четах темите и най-накрая съм пропуснала размерите Embarassed

# 115
аз още се колебая за якетата

струва ми се, че това не е подплатено (само качулката), а тази жилетчица играе ролята на подплата. но не виждам тя да се закача с цип към якето, просто и тя се навлича? някой дали може да потвърди

http://www.laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324120957& … b&prodcolor=2

# 116
Не съм срещала някой да е писал за подобен проблем. Имам да си прибирам една сума за изчерпан артикул и като стигна до трета стъпка от поръчката и кликна там където трябва да си попълня цифричките от ваучера и...вместо полетата, където да го въведа излиза червен надпис: "Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client." Някой да знае това какво означава?

# 117
И аз набързо взех си поръчка от 29.08 на митница и от 30.08 на поща/била е тук още на 9.09,но няма бележка  Mr. Green/
Ботушките - страхотни.Естествена кожа,вишняви/е,очаквах лилави или поне лилавеещи  Joy / отпред са на пръстчетата много твърди,което ми хареса,че няма да си удря малката пръстите,че вече имаме паднало нокътче-много е мирна  Whistling , но не мога да си пъхна ръката да измеря стелката.Както всички останали ботушки с един цип са тесни в извивката на глезена и малко трудно влиза крачето,но и тя толкова си ги хареса,че сега не мога да й ги сваля от краката.
Жилетката - в кафяво, в първия момент като я видях не ми хареса,но стои много хубаво,леко разкроена - доволна съм.Жалко,че полото го изтървах. Всичко останало е коментирано до болка.Снимки и размери довечера  Laughing

# 118
ByTheWay, да не би ваучерът ти да е за стока от друг акаунт. Пише, че не разполагаш с ваучер на този акаунт.  Peace

# 119
Не съм срещала някой да е писал за подобен проблем. Имам да си прибирам една сума за изчерпан артикул и като стигна до трета стъпка от поръчката и кликна там където трябва да си попълня цифричките от ваучера и...вместо полетата, където да го въведа излиза червен надпис: "Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client." Някой да знае това какво означава?

Да не го правиш от друг акаунт, а не от този, на който ти е ваучера  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт