LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 043
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 135
Успокойте ме че не съм единствената чакаща поръчка от 06.08, защото вече ми се изчака чакалото тотално, утре минават 6 седмици и мисля да им пиша, въпреки че вината вероятно изобщо не е в тях.
Една приятелка получи миналата седмица към края от 07.08 колет в окаяно състояние, дрехите вътре са били накиснати, стоял е на някаква влага очевидно доста дълго време.
Аз края на миналата седмица получих от 6.08. Колетът беше в насипно състояние също, но дрехите си бяха наред. Забелязах, че всеки месец има по някоя критична дата, от която колетите ужасно много закъсняват. Да вземем да проверим кой е бил на смяна в митници, пощи... тия дати а Laughing #2gunfire Аз писах на французите преди да си получа пратката и ми отговориха, че пътувал и трябва да си го получа, както и стана. Успех и на теб! Peace

Аз така бях с една юлска поръчка. Писах им след като минаха 3 седмици - отговориха - пътува. След още 3 пак писах - пак пътува. След още около 3 дни получих известие от митницата. Но всичко си беше на 6 с колета.

# 136
  • Бургас
Да знае някой дали някъде в сайта мога да намеря дамско боди /бельо/  newsm78

# 137
Ето и реални снимки на нещата от последната поръчка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228206&pid=7248253

# 138
момичета аз получих поръчката си от 04.09 ,а чакам още от 28.08 и от 03.09
има ли още някой който да чака от края на август поръчки?

# 139
Към мамите, поръчвали сутиени- моля, дайте идея за такъв, уголемяващ или повдигащ, макар, че не намирам разлика в подобно разделяне на видовете сутиени. Имате ли успешни такива покупки? Насочете ме в марките, от които сте доволни.

# 140
# 141
MMH, ето ти линк само с пуш ъп сутиени, демек повдигащи. ))) А този първият го имам и е страхотен. )) За размера предполагам знаеш +15 от номера който носиш тук, а чашката същата.
http://www.laredoute.fr/achat-lingerie-soutien-gorge-push-up.asp … tegoryid=31495868

# 142
# 143
Да не би да му е изтекъл срокът на валидност?
Не не е... изпратен ми е на 4-ти този месец... Sad  Сигурно пак ще трябва да си пишем (за ужас и на двете страни) Tired

Ето какво взех преди малко от пощата Grinning Поръчка от 2.09. Само две неща за мен. И двете ми харесват.
Тази риза : , но в черно, че аз нещо с друг цвят не съм сигурна, че ще се възприема...сега ако намеря пак начин да я намаля ще си взема и друг цвят. Много ми харесва. Исках някаква делова дреха, но не харесвам ризи с копчета и това ми се видя много добър вариант. И така се оказа наистина. Стои делово и елегантно. Има цип отстрани за да прибере по тялото. Определено много ми харесва! Peace

И тази пола към ризата: Само че беше за 3.50 newsm78 Не очаквах нещо особено, но е доста прилична и стои добре...поне на мен де.

Т'ва е за сега. Започвам да чакам пижамките за малката, поръчани със злополучния код 13684  Crazy

# 144
  • into the blue
Някакви отзиви за този пуловер?

# 145
Много се извинявам за питането, но мога ли да поръчвам с виза електрон  в евро на Райфайзен банк?

# 146
Пепеляшк@, имам подобен модел, памучна хубава материя, за тези пари е супер.  Peace

# 147
  • into the blue
Зи   bouquet,ще се поръчва значи   Laughing

# 148
момичета моля ви кажете ми каде е митницата в бургас че незная каде е и за колко дена пристигат колетите повече ли се бавят от пощата
 Hug
благодаря

# 149
момичета моля ви кажете ми каде е митницата в бургас че незная каде е и за колко дена пристигат колетите повече ли се бавят от пощата
 Hug
благодаря
не се взимат от митницата ,а от пощенския клон който ти е в района

Общи условия

Активация на акаунт