LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 057
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 120
Има ли някой който да е получил вече от 5ти? Май стана време да идват вече от тази дата - дано съм щастливка тази седмица  Blush

# 121
ByTheWay, да не би ваучерът ти да е за стока от друг акаунт. Пише, че не разполагаш с ваучер на този акаунт.  Peace
Не. Аз ползвам само един акаунт.   Embarassed
Само че, бях ползвала ваучер за изчерпания артикул в поръчка, която беше анулирана и после ръчно валидирана от Сабине. Получих обаче нов ваучер. Не ми се вярва Сабине да е приспаднала сумата, когато ръчно е валидирала поръчката, защото и без това сметката на финала ми излезе с 5 евро в повече.
Какво се прави в такъв случай? Пак ли да й пиша... ooooh!

# 122
Има ли някой който да е получил вече от 5ти? Май стана време да идват вече от тази дата - дано съм щастливка тази седмица  Blush

И аз чакам от тази дата. Сега ще ида до пощенската кутия да проверя за известийце.

# 123
Здравейте, с карти на кои банки пазарувате? С моята на Райфайзенбанк не става
Ако друг път е пазарувано с тази карта,най-вероятно проблема е в сайта.Аз не мога да платя от събота(дава ми да се свържа с банката),а от банката ми обясниха,че всеки опит се регистрира при тях,а от безбройните ми опити през уйкенда нито следа.Знам,че има и други с такъв проблем сега.

# 124
Момичета някой да е поръчвал тези дънки:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-denim.aspx?pr … &numberpage=1

# 125
ByTheWay, да не би ваучерът ти да е за стока от друг акаунт. Пише, че не разполагаш с ваучер на този акаунт.  Peace
Не. Аз ползвам само един акаунт.  Само че бях ползвала ваучер за изчерпания артикул в поръчка, която беше анулирана и после ръчно валидирана от Сабине. Получих обаче нов ваучер. Не ми се вярва Сабине да е приспаднала сумата, когато ръчно е валидирала поръчката, защото и без това сметката на финала ми излезе с 5 евро в повече

Хм, странно. Опитай да излезеш от акаунта. Влез наново и пак опитай да пуснеш поръчката с номера на ваучера.  newsm78

# 126
  • София, Хаджи Димитър
От петък се опитвам да платя с карта на ПИБ и не и не. А в картата има доста парички. Нямам оградени артикули или на такива, под които да пише Article Personalise. От банката дори не виждат да съм правила опит да плащам с тяхната карта. Защо ли се получава това???

Опс, видях че има и други с моя проблем. Twisted Evil

# 127
Хм, странно. Опитай да излезеш от акаунта. Влез наново и пак опитай да пуснеш поръчката с номера на ваучера.  newsm78
Хе-хеее сетих се за оня виц за Бил Гейтс, когато му се развалила колата ... пробвах, пробваах - излязох влязох и така 5 пъти ама не ще Thinking

# 128
  • Sofia
Успокойте ме че не съм единствената чакаща поръчка от 06.08, защото вече ми се изчака чакалото тотално, утре минават 6 седмици и мисля да им пиша, въпреки че вината вероятно изобщо не е в тях.
Една приятелка получи миналата седмица към края от 07.08 колет в окаяно състояние, дрехите вътре са били накиснати, стоял е на някаква влага очевидно доста дълго време.

# 129
Хе-хеее сетих се за оня виц за Бил Гейтс, когато му се развалила колата ... пробвах, пробваах - излязох влязох и така 5 пъти ама не ще Thinking

Да не би да му е изтекъл срокът на валидност?

# 130
  • In The Middle Of Nowhere
От петък се опитвам да платя с карта на ПИБ и не и не. А в картата има доста парички. Нямам оградени артикули или на такива, под които да пише Article Personalise. От банката дори не виждат да съм правила опит да плащам с тяхната карта. Защо ли се получава това???

Опс, видях че има и други с моя проблем. Twisted Evil

Защо какъв е проблемът ако пише article personaliseRolling Eyes

пп: досетих се:)

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 17:04 от black_angel1

# 131
  • Варна

Да не би да му е изтекъл срокът на валидност?

Срока на валидност не беше ли 1 година? newsm78

# 132
Успокойте ме че не съм единствената чакаща поръчка от 06.08, защото вече ми се изчака чакалото тотално, утре минават 6 седмици и мисля да им пиша, въпреки че вината вероятно изобщо не е в тях.
Една приятелка получи миналата седмица към края от 07.08 колет в окаяно състояние, дрехите вътре са били накиснати, стоял е на някаква влага очевидно доста дълго време.
Аз края на миналата седмица получих от 6.08. Колетът беше в насипно състояние също, но дрехите си бяха наред. Забелязах, че всеки месец има по някоя критична дата, от която колетите ужасно много закъсняват. Да вземем да проверим кой е бил на смяна в митници, пощи... тия дати а Laughing #2gunfire Аз писах на французите преди да си получа пратката и ми отговориха, че пътувал и трябва да си го получа, както и стана. Успех и на теб! Peace

# 133
невена, случайно видях това - изглежда ми подплатено.

чак сега видях че нищо не съм свършила
http://www.laredoute.fr/vente-parka-bebe-garcon-capuche-amovible … tegoryid=49154523

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 18:06 от shanel1982

# 134
И така.  Взех че натиснах едни "Je demande la Cater Kangorou". И сега се чудя колко точно съм се прецакала. Някой има ли повече инфо по въпроса? Сигурно има нещо за плащане за обслужване на картата.......

Общи условия

Активация на акаунт