LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 57 100
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 150
Отчет на 2 поръчки,с по 1 артикул вътре Grinning-анцуга Адидас,в черно:
горнище -36,но ми е тясно на бюста(не,че няма и така да го нося  Wink) - облечено ;
долнище -34,идеално ми е - облечено

Поръчани са на 31.08,едното дойде в Петък,другото днес.

# 151
Отчет на 2 поръчки,с по 1 артикул вътре Grinning-анцуга Адидас,в черно:
горнище -36,но ми е тясно на бюста(не,че няма и така да го нося  Wink) - облечено ;
долнище -34,идеално ми е - облечено

Поръчани са на 31.08,едното дойде в Петък,другото днес.

дай линк да го погледна моля те. Praynig

# 152
Снимките са линк,странно обаче,защо на горното не го зарежда-предполагам,че е в процес на намаление Thinking,при долното вече е направено Peace.Аз ги поръчах на редовна цена,като ползвах код 30/59
Ето ги пак:
горно- http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22913789&a … documentid=201208
долно- http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905057&a … documentid=201208

# 153
Успокойте ме че не съм единствената чакаща поръчка от 06.08, защото вече ми се изчака чакалото тотално, утре минават 6 седмици и мисля да им пиша, въпреки че вината вероятно изобщо не е в тях.
Една приятелка получи миналата седмица към края от 07.08 колет в окаяно състояние, дрехите вътре са били накиснати, стоял е на някаква влага очевидно доста дълго време.
Аз края на миналата седмица получих от 6.08. Колетът беше в насипно състояние също, но дрехите си бяха наред. Забелязах, че всеки месец има по някоя критична дата, от която колетите ужасно много закъсняват. Да вземем да проверим кой е бил на смяна в митници, пощи... тия дати а Laughing #2gunfire Аз писах на французите преди да си получа пратката и ми отговориха, че пътувал и трябва да си го получа, както и стана. Успех и на теб! Peace

Аз така бях с една юлска поръчка. Писах им след като минаха 3 седмици - отговориха - пътува. След още 3 пак писах - пак пътува. След още около 3 дни получих известие от митницата. Но всичко си беше на 6 с колета.
И аз чакам от 08 08 и то за поща #2gunfireТамън се чудя кого да помоля да пусне запитване от мое име Praynig От моя компютър нестава Close

# 154
  • Дълбоката провинция
Здравейте Ларедутки!Направо ме кефите какви фенки сте!Зарибих се и аз.Изчетох почти всичко,направих си регистрация и се "упражних" с поръчката.НО... явно нещо много важно съм изпуснала,защото сега не мога да си изчистя кошницата Embarassed
Моля ви помогнете ми!!! newsm78

# 155
  • Пловдив
Ако си пуснала поръчка. би трябвало да ти се изчисти сама Peace

# 156
Снимките са линк,странно обаче,защо на горното не го зарежда-предполагам,че е в процес на намаление Thinking,при долното вече е направено Peace.Аз ги поръчах на редовна цена,като ползвах код 30/59
Ето ги пак:
горно- http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22913789&a … documentid=201208
долно- http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905057&a … documentid=201208

нищо не мога да отворя Cry

# 157
kaloqnis2007, newsm78 аз ги отварям без проблем.
Момичета,моля направете опит дали ще се отворят,да знам при мен ли е причината и да редактирам поста,да не стои така безцелно.

# 158
Отварят си се без проблем. Peace

# 159
И при мен се отварят без проблем и ти стоят жестоооооооко !!!!!!!!!!  Hug

# 160
И при мен се отварят. Анцуга ти стои страхотно Peace.

# 161
New line много секси ти стои комплектчето на Адидас! Завидях ти искрено! Wink Mr. Green

Проходилки не съм виждала в сайта, но има страхотен уолкър- http://www.laredoute.fr/vente-trotteur-parlant-et-musical-vtech. … tegoryid=22935404 , ние го имаме и го препоръчвам-май и в други цветове го гледах скоро!  Peace

За протокола-днес взех най-накрая от 27 август на митница, бяха затрупани с колети от Ла редута, прескачаха ги даже на коридорчето! Успех на чакащите! Hug

# 162
За протокола-днес взех най-накрая от 27 август на митница, бяха затрупани с колети от Ла редута, прескачаха ги даже на коридорчето! Успех на чакащите! Hug

Уха, уха Simple Smile Значи идват и моитеееее  newsm68
Накрая ще му занеса на синия чичо един подарък.. Моу ме кефи  newsm08

# 163
След дълго мислене, чудене и маене, накрая се реших и ще пусна

Чух добри отзиви и с код успях да го намаля на 35 евро и ще го поръчам само него. Нали няма ограничение за минимум артикули  newsm78

# 164

Уха, уха Simple Smile Значи идват и моитеееее  newsm68
Накрая ще му занеса на синия чичо един подарък.. Моу ме кефи  newsm08

Да, той е най-готин от всичкия персонал там! Ама колежките да не се разсърдят, та ще има после  Whistling Close

Общи условия

Активация на акаунт