LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 955
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 390
Момичета преди два дни получих известие от митница със клеймо 11.09,но не мога да отида си го взема тези дни...може би чак вторник 23ти  Rolling Eyes Фатално ли е?Дали ще ми върнат колета или само ще ми начисляват магазинаж  Praynig

# 391
Да ви питам за маратонките Skechers, които почти всички имаме. Вчера ги обух и едва се прибрах до вкъщи вечерта. Ще се отпуснат ли или са си малки просто. Май са умалени с 1 номер.  newsm78 А отзивите навремето, като ги купувахме бяха, че са точно и аз си взех моя номер.  Sad Да се надявам ли да се отпуснат или да не разчитам на това? При вас как е?

# 392
  • София-Младост
Да ви питам за маратонките Skechers, които почти всички имаме. Вчера ги обух и едва се прибрах до вкъщи вечерта. Ще се отпуснат ли или са си малки просто. Май са умалени с 1 номер.  newsm78 А отзивите навремето, като ги купувахме бяха, че са точно и аз си взех моя номер.  Sad Да се надявам ли да се отпуснат или да не разчитам на това? При вас как е?
Аз взех точен номер, но за дъщеря ми, а тя има доста слабо краче. Не се е оплакала до сега да са и малки.

# 393
Имате ли на идея, как се превежда тоз цвят - devore noir?
Става дума за тази блуза:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5700175& … ue&ksource=-1

devore е нещо като разкъсан, предполагам се има предвид, че на места шарките са прозрачни.

zmeikovica, може ли линк към този панталон http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178247&pid=7397960? С каква талия е? Дебел ли е?

И аз получих някакви книжки от редута, а каталог нямам  Sad
Преди 2-3 теми  Embarassed бях обещала на някой коментар и снимки на едни бели дънки. Ако въобще някой си спомня, че е питал за тях, да пише, по-късно ще ги снимам.

# 394
Получих си и якетата http://media.laredoute.fr/product/picture/34209580o_aix.jpg Едно лилаво, което хич не е толкова наситено колкото е н снимката, а едно убито, бебешко такова, но  е хубаво, а другото е едно червено-розавко някак си Simple Smile Многооооооооо са хубавки, обаче като грейки хич не стават да се носят - много са им големи дупките за ръкавите и не стои хубаво. Отпред са късички, около 4-5 пръста под пъпа Simple Smile, а отзад покриват дупето-идеални са за ветровитите зими във Варна  Peace Аз като един 174см човек си поръчах размер за 174см, обаче са ми една идея по-големи, мислите ли че 162 ще ми стане или ще са къси ръкавите  newsm78
Подарък към тях ми е тренча-невероятен е просто. Очаквах да е някакъв лъскав, промазан, а той е от мек, "кадифиран" (егаси думата, дето измислих) памук-ще събира власинки предполагам, но е много, много хубав и стои прекрасно!!!!!

# 395
момичета при мен кода за тренча и намалението ми дава БДи тренча но без намаление. дайте моля идея какво да направя!

# 396
Пепеляшк@, ето размери на полата: талия - 37, ханш - 44, дължина - 28. Има лека еластичност. Както казах, уголемена е и на мен ми е широка в талията, но пък има 2 копчета отзад с възможност за стесняване  Peace

Хайде и аз пак с моите питания - http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=7170739 - може ли линк към тази блузка.

Заповядай

Sun, все се каня да те питам за ботушите на Ан Уейбърн - стават ли да се носят с дънки вътре, че не ми стана много ясно от снимките  newsm78 В смисъл виждам, че имат връзки отзад, но може ли да се ползват за стягане и отпускане или са просто за украса? Аз продължавам да ги мисля, а те междувременно още им вдигнаха цената  ooooh!

# 397
Аз взех точен номер, но за дъщеря ми, а тя има доста слабо краче. Не се е оплакала до сега да са и малки.

И моят крак е тънък. За ширината няма проблем, но ми идват къси. Подпират ми на палците. Sad

.......

Sun, все се каня да те питам за ботушите на Ан Уейбърн - стават ли да се носят с дънки вътре, че не ми стана много ясно от снимките  newsm78 В смисъл виждам, че имат връзки отзад, но може ли да се ползват за стягане и отпускане или са просто за украса? Аз продължавам да ги мисля, а те междувременно още им вдигнаха цената  ooooh!

Стават всякак да се носят. Връзките отзад се регулират, не са само декоративни. И ботушите са супер - заслужават си всеки лев.  Peace

# 398
Момичета преди два дни получих известие от митница със клеймо 11.09,но не мога да отида си го взема тези дни...може би чак вторник 23ти  Rolling Eyes Фатално ли е?Дали ще ми върнат колета или само ще ми начисляват магазинаж  Praynig
До 5 дни е "безплатно" Simple Smile, после начисляват по 0,30лв магинаж за всеки просрочен ден до 20-я, после ще ти върнат колета във Франция.

# 399
  • Beyond the Frontiers
IvelinaAtanasova а реални снимки може ли - на тренча

# 400
  • София, Хаджи Димитър
Eй, най-накрая успях да пусна поръчка ,но през другия акаунт. Май ще се наложи да им пиша , за това, че през първия не мога да пускам поръчки.
Естествено се възползвах от подаръка тренч.
Хубав ден, въпреки лошото време. Simple Smile

# 401
Sun   bouquet Ще се поръчват, то е ясно, но отделно ме притеснява и факта, че нося между 38 и 39, и мислех да поръчам 38, че нали си отговарят точно на номера, пък  се оказа, че в черно има 39  newsm78 Ама с една стелка и по-дебели чорапи, предполагам, ще се получат нещата  Laughing

# 402
Sun   bouquet Ще се поръчват, то е ясно, но отделно ме притеснява и факта, че нося между 38 и 39, и мислех да поръчам 38, че нали си отговарят точно на номера, пък  се оказа, че в черно има 39  newsm78 Ама с една стелка и по-дебели чорапи, предполагам, ще се получат нещата  Laughing

Вече Петя, абсолютно е така. Недей да рискуваш, все пак са зимни обувки. Вземи си по-големия номер.  Peace А ако искаш да ги видиш на живо, няма проблем, можем да се уговорим нещо. И аз съм от Русе.  Wink

# 403
gabby, мерси за превода   bouquet

# 404
Да ви попитам вие получихте ли си каталозите?  newsm78 Защото преди се пишеше, че след януари ще дойдат, а моя сега цъфна, или пък става въпрос за друг каталог?  Rolling Eyes Съжалявам, ако се е коментирала темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт