LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 825
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
А аз да питам пак за тези дънки,някой получил ли ги е?Аз чакам 34р и нямам търпение.... Crazy Crazy

и за тези,ако има някой 34р,може ли размери на талия и ханш  Praynig Praynig Praynig

# 466
Да се похваля и аз, днес взех поръчката от 3.09, над 2 кг. Ето снимки http://www.album.bg/petyabg/images/7193539/ А има ли някоя друга съфорумка от Враца, освен wb, която да е получила каталог?

Би ли измерила стелката на сребърните балеринките?

# 467
Тези сандали отговарят ли си или са -1/+1?

Аз ги взимах за свеки. ПОръчах и 39, тя носи по принцип 38. Но са за тесен крак. На нея й бяха тесни. Иначе, на дължина са добре.

# 468
Стелката на сребърните балеринки, 26 номер е около 15.5 см, което всъщност по таблиците би трябвало да е 25 номер. Довечера ще ги премерим, за да видя дали наистина отговарят на 25, който номер носи дъщеря ми в момента.

# 469
  • Бургас
и за тези,ако има някой 34р,може ли размери на талия и ханш  Praynig Praynig Praynig

тези ги получих днес,като се събуди детето ще ги измеря. Peace
На мен даже ми изват малко широки,но са супер. Peace

# 470
  • Бургас

Размери на № 34.
талия - 37 см.
Ханш - 47 см.

На мене ми са малко широки,надявам се да не се отпуснат много и ми са и дълги ама ще ги подкъся. Embarassed Embarassed
Каталог,обаче нямам. #Cussing out

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 16:10 от kloie

# 471
  • Някъде там...
момичета не можах да изчета днеска какво сте писали, но бързам да се похваля, че си имам каталог от редута  Mr. Green  Party

# 472
Стелката на сребърните балеринки, 26 номер е около 15.5 см, което всъщност по таблиците би трябвало да е 25 номер. Довечера ще ги премерим, за да видя дали наистина отговарят на 25, който номер носи дъщеря ми в момента.

Ок, благодаря.

# 473
някой би ли ми дал размери на панталон и дънки  на размер 40 и42 че 44 ми е голям и не мога да си определя  дали 40 или 42

# 474
  • София
И аз си имам каталог Simple Smile)

# 475
  • Пловдив

Размери на № 34.
талия - 37 см.
Ханш - 47 см.

На мене ми са малко широки,надявам се да не се отпуснат много и ми са и дълги ама ще ги подкъся. Embarassed Embarassed
Каталог,обаче нямам. #Cussing out
много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
47 в ханша и на мен ми идва малко широко,32н пък ще е много тесен сигурно  newsm78

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 16:33 от ivanka1979

# 476
Получих това горнище н.40 в черно, но ми е тясно в бюста Mr. Green - ако някой има н.42 и му е голямо може да ги разменим или пък ако някой мисли да си поръчва н.40 мога да му изпратя моето(взех го на 61Е), а аз да си поръчам н.42! Получих и долнището от същата снимка(то ми е идеално Laughing) - и двете са страхотни Peace!

И да ви попитам: някой беше получил тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4672348& … ue&ksource=-1 - как са като качество и отговарят ли си на номера?
А тези ботуши има ли ги някой http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8753318& … ue&ksource=-1 и какви са отзивите за тях? Благодаря предварително  bouquet!

# 477
nelly6900, благодаря ти! Вече стягам дрешки за работа, че скоро ще се връщам  Simple Smile
New line, тази блуза също е за сестра ми, която е 44 по БГ номерацията.
Като материя е плътна и много мека и приятна. Има разтегливост и от изкуствена материя, доколкото си спомням. Не знам за теб 34 как ще ти стои, но за да те ориентирам ще ти кажа, че на сестра ми най-вероятно ще й е по тялото, защото на мен ми е съвсем малко по-голяма.
benitta и Bibobibo, ще ви отговоря довечера, че съм тръгнала на имен ден  Heart Eyes

# 478

Аз ги взимах за свеки. ПОръчах и 39, тя носи по принцип 38. Но са за тесен крак. На нея й бяха тесни. Иначе, на дължина са добре.

Много ти благодаря, gabby!   bouquet

# 479
  • БГ
/

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 16:34 от tevolere

Общи условия

Активация на акаунт