LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 864
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Добро утро на всички.  Grinning
Аз да попитам  Confused Вчера при получаване на колета установих липса,писах на мейла от първия пост ама още нямам отговор на моя мейл.Дори автоматично потвърждение не съм получила.Та въпросът ми е при липси на този адрес ли се пише или на друг мейл на Редута? newsm78 И дали изобщо нещо съм направила както трябва при положение,че не съм получила този авт.отговор от тяхна страна. Thinking Ще бъда благодарна на всеки отговорил ми какво да правя.  bouquet

# 571
  • София
Момичета днес си взех поръчката от 03.09 на митница две завивки и този пуловер
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-croise-prix-mini.aspx?p … tegoryid=22897253
Много съм доволна само съм учудена тъй като пуловера въобще не е този на снимката newsm78, деколтето е доста голямо и завършва с плетеница newsm78, пише че е на трипстър, а в сайта такъв пуловер въобще не намирам. Тези, които сте поръчали този пуловер точно него ли получихте?
Да, аз получих точно същия пуловер като този от снимката, само че си го бях поръчала в син цвят.  Peace

# 572
Моля отговорете ми Praynig Търсих с търсачката, но точно тези дънки никъде не намерих Tired
Никой ли ги няма Tired
имам ги, но 34 размер, бели. Много са хубави, леко еластични.
с ниска или висока талия са? Аз сивите съм харесала. Само дето незнам дали 38 ще ми стане. Мерих едни дънки които са без еластичност и имат талия 41 см и ханш 52 newsm78

# 573
  • София
Добро утро на всички.  Grinning
Аз да попитам  Confused Вчера при получаване на колета установих липса,писах на мейла от първия пост ама още нямам отговор на моя мейл.Дори автоматично потвърждение не съм получила.Та въпросът ми е при липси на този адрес ли се пише или на друг мейл на Редута? newsm78 И дали изобщо нещо съм направила както трябва при положение,че не съм получила този авт.отговор от тяхна страна. Thinking Ще бъда благодарна на всеки отговорил ми какво да правя.  bouquet
На този адрес се пише. Щом не си получила автоматичен отговор пиши пак. Ако пак няма, прати ми данните да пратя аз, понякога помага.  Peace

# 574
  • Бургас
450,отзивчива както винаги. HugБлагодаря ти ще опитам отново.  bouquet  bouquet

# 575
  • Варна
Дами, къде мога да следя предпочитани артикули? Благодаря  bouquet

# 576
  • София
Здравейте,
Спешно ми трябва инфо за пердетата, които се продават в сайта - размерите които са дадени за готово перде ли са или метраж плат?
Това перде според вас как е направено в горната си част: http://www.laredoute.fr/vente-rideau-voilage.aspx?productid=3241 … tegoryid=50645869

Мерси   bouquet

# 577
  • в страната на абсурдите
змейковица да не си получила ботушите с каишките от детската номерация

# 578
  • Пловдив
змейковица да не си получила ботушите с каишките от детската номерация

Не съм, но ги чакам до 4-5 дни - с поръчка от 06.09 са  Peace

# 579
Дами, къде мога да следя предпочитани артикули? Благодаря  bouquet
На заглавната страница на сайта, под надписа LA REDOUTE пише "Mon espace client", когато го отвориш кликваш на 4-тия надпис "Mes produits preferes" - от тук си преглеждаш предпочитаните артикули! А за да вкараш определен артикул вътре, когато го отвориш, под бутона за кошницата "Ajouter au panier" има друг "Ajouter a mes preferes" - ето това е! Надявам се да си ме разбрала! Peace За всичко това обаче, трябва да си влязла в своя акаунт!

змейковица, напомням ти за стелката на адидаските Grinning

# 580
Змейковица, в твоето албумче тези дни видях, че си получила лилавите детски сандалки, не мога нещо да ги намеря в сайта, дали имаш линк?

# 581
# 582
  • Пловдив
А, изпреварили са ме  Laughing

eitalina - като се прибера довечера ще пиша  Peace

# 583
  • София-Лагера
И все пак никой ли не си е купувам обувки Пума?
Отговарят ли на номера?
Аз имам Пума от тук.Отговаря си според мен Peace

# 584
А черните найк http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-dart-vi-leathe … tegoryid=22905087 някой получил ли ги е и доволни ли сте като качество и визия?

Общи условия

Активация на акаунт