LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 808
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 555
Да точно този са ми изпратили в черно Party. Пуловера е разкошен дебеличък и страшно мек Wink, деколтето му е убиец направо Embarassed.
Айде стига бе  newsm78. Сега и аз ще се надявам да са и объркали пуловера  Laughing. нищо, че този е по-евтин.

И да не са го объркали - другият също е хубав  Wink Имам ги и двата, та да се изкажа - и двата са хубави, поне според мен  Peace

# 556
  • Пловдив
Някой може ли да ми измери стелката на н.26 или н.27 1/3 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22927884&a … documentid=201208 или изобщо на някакви маратонки адидас н.26 и н.27 newsm78 ?

Тук в моята публикация бях споделила за нашите маратонки Адидас, два различни модела... но не са купувани от Ла Редут.
Нашето краче сега е 16см, значи 26н.ще му е точно! По-добре в такъв случай да поръчам 27 1/3, за да му стават и на пролет Peace!
Vifnewsm51

Ние имаме точно този модел, но от другата разцветка, които бяха намалени - 25 номер при краче 15 см й е леко голям
Утре ме подсети на лични да ти го измеря стъпалцето  Peace

# 557
  • Пловдив
Само един въпрос как да разбера кога са ми пристигнали дрешките. Ще получа ли известие или трябва сам да си ги търся в пощата и ли митницата!

Носят известия, аз вчера си взех поръчката от 4.09 и служителката ми каза, че били претъпкани с редутски колети. Чакам и една от 7.09, тя провери и за нея, но още я нямаше. Дано утре ме зарадват с известие и за нея, че нямам търпение вече.

# 558
Чакам и една от 7.09, тя провери и за нея, но още я нямаше. Дано утре ме зарадват с известие и за нея, че нямам търпение вече.

Щом е проверила и е нямало, значи утре няма да имаш известие. Известията ги носят с 1 ден закъснение, защото все пак първо трябва да ги разпределят по пощите и чак тогава до нас  Mr. Green
Сложна е пощенската  ooooh!

# 559
  • Пловдив

................ все пак първо трябва да ги разпределят по пощите и чак тогава до нас  Mr. Green
Сложна е пощенската  ooooh!

Даааааааааа, горкото известие, и неговата не е лека.   Mr. Green Докато измине пътя от-до, направо му се разказва играта.   ooooh!
Ще взема и аз да го поръчам този Типстерски пуловер, че да не ме е яд, че само аз го нямам май.

# 560
Някой може ли да ми измери стелката на н.26 или н.27 1/3 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22927884&a … documentid=201208 или изобщо на някакви маратонки адидас н.26 и н.27 newsm78 ?

Тук в моята публикация бях споделила за нашите маратонки Адидас, два различни модела... но не са купувани от Ла Редут.
Нашето краче сега е 16см, значи 26н.ще му е точно! По-добре в такъв случай да поръчам 27 1/3, за да му стават и на пролет Peace!
Vifnewsm51

Ние имаме точно този модел, но от другата разцветка, които бяха намалени - 25 номер при краче 15 см й е леко голям
Утре ме подсети на лични да ти го измеря стъпалцето  Peace
Благодаря, ще те подсетя Peace!

# 561
И все пак никой ли не си е купувам обувки Пума?
Отговарят ли на номера?

# 562
Имам едни маратонки пума - нося 40, взех си 40.. много плътно по крака са ми, но са ми ок Simple Smile
Пумите по принцип са по-тесни модели..

# 563
Имам едни маратонки пума - нося 40, взех си 40.. много плътно по крака са ми, но са ми ок Simple Smile
Пумите по принцип са по-тесни модели..

ОК Благодаря и ти, и аз имам от БГ и са точно както казваш, но за ботуш , май по-добре да са един номер по-големи - все пак дебел чоратп и тн.
Мен ме притеснява само да не би тотално да не отговарят и да се налага и два номера по-големи да взимам. Simple Smile

# 564
Да ви попитам момичета, някой да е взимал този пуловер, да каже как е като материя, мекичък ли е и надявам се не боде.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9324046& … ue&ksource=-1
Струва ми се, че тези пуловери и жилетки - http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … e%20d'agneau -  са еднакви като прежда, плетка и цветове, различават се само по деколтето и закопчаването. Аз имам пуловера с V-образното деколте - тъничък е, леко боцка (нали е с вълна  Laughing), за мен не е неприятно (но пък това е толкова субективно...). Ето снимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284002. Имай предвид, че цветът не е толкова ярък, колкото на снимката.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 23:45 от Чикита

# 565
Моля отговорете ми Praynig Търсих с търсачката, но точно тези дънки никъде не намерих Tired
Никой ли ги няма Tired

# 566
Токущо се сдобих с 2 каталога, явно пратени на 2-та ми акаунта - чак и заедно ги бяха опаковали  hahaha - който не е получил още, да очаква  Sunglasses.

# 567
Моля отговорете ми Praynig Търсих с търсачката, но точно тези дънки никъде не намерих Tired
Никой ли ги няма Tired
имам ги, но 34 размер, бели. Много са хубави, леко еластични.

# 568
qwerty1234 извинявай ама къде ги получаваш тези каталози  и как определят на кой а да пратят или по принцип на всяка поръчка,защото аз до момента не съм получавала никакви каталози

plamib видях че имате тези маратончици бели с малко розово  на Пума би ли ми казала вашия номер 19. за каква месечна възраст са и дали са хубави?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 09:57 от m_a_g_i_vs

# 569
Уж на всички трябва да пращат каталози, но все пропускат някого  Rolling Eyes - на колежката ми не пратиха миналия път (Пролет-Лято), и сега ще и дам един (ако пак я пропуснат).
Иначе се получават като обикновена пратка - на пощата, с известие. Някои си поръчаха специално - от форма в сайта, а други вървят като подарък към код.

Общи условия

Активация на акаунт