LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 144
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали дълъг ленен панталон?
Харесах си един , но в сайта имаше оценка една звездичка и предпочитам нещо което е проверено Simple Smile
благодаря

# 451
New line, може линк за завесите и за якето, много добре ти стои Peace

# 452
Имам някакъв спомен че някоя от вас вече има тези маратонка
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9059407& … ue&ksource=-1
въпроса ми е дали си отговарят на номера и ако може реална снимка-благодаря

# 453
  • Варна
Да не му е големичко? На Виктория крачето й е 17.5 см и взимам №27.

хм...май 26-ти  newsm78 ще да е .До утре ще реша окончателно с номера. Wink
Благодаря Алекс.  bouquet
Нямаме от този адидас, за който питаш, но имаме други - 3 различни модели в последователни номера. На Адидас 26 номер - стелката е 16.5 см, на Адидас 26 и 1/2 - стелката е 17 см /тук по-скоро е вече 27 номер/. Моя син е с краче почти 16 см, и 26 номер са му идеални, другите си ги пазим за на пролет. При маратонките на Адидас стелката се вади, налага се крачето и не трябва да отива до върха на стелката, а да остава около половин сантиметър свободно отпред. Ако си сигурна, че крачето на детенце е точно 16 см - 26 номер ще ви е добре, ако е обаче повечко и е с пухкаво краче - вземи 27 с перспектива да е..

# 454
  • Бургас
Vif   Hug

# 455
New line, може линк за завесите и за якето, много добре ти стои Peace

Ето пердето,само,че е доста по-скъпо,аз го взех на 3Е:
http://laredoute.fr/vente-rideau-voilage-froisse-a-rabat-perle-p … tegoryid=22930004
А ето и якето,моето е 38:
http://www.laredoute.fr/vente-petit-blouson-femme-la-redoute-cre … &categoryid=0

и благодаря за комплимента  bouquet

# 456
А знаете ли като дават дължината на крачола, имат предвид дължината от чатала или от талията? Защото се чудя, като съм 1, 69 висока, а пък 80см. го дават за до 1, 65 дали все пак няма да се получи? Мерих мои дънки, на които крачолът им е 85см. (от чатала) и са ми въздълги, та какво ще кажете - да рискувам ли с по-късия крачол?

# 457
А знаете ли като дават дължината на крачола, имат предвид дължината от чатала или от талията? Защото се чудя, като съм 1, 69 висока, а пък 80см. го дават за до 1, 65 дали все пак няма да се получи? Мерих мои дънки, на които крачолът им е 85см. (от чатала) и са ми въздълги, та какво ще кажете - да рискувам ли с по-късия крачол?

ами измери си бедрото от чатала до петата и ще се ориентираш:) дължината която дават 80 или 85см е от чатала

# 458
Мерси, точно това исках да разбера Simple Smile

# 459
  • на пистата
Хайде и аз!

Много се чудя как така получавате известия в събота или неделя newsm78

Пощальони като на Намейка явно имат...  Mr. Green
в грешка си  Naughtyкато моя готин никой нямат,пък и той у нас ми ги носи пакетите,не носи известия.

# 460
И моята е много точна, звъни ми на вратата за да ми даде известията за големите колети, а пратките от и-бей и Продавалника направо ми ги носи у нас. Ама и аз от време на време и купувам по едни бонбони.

# 461
  • София
Най-после и аз да намеря време да почета темичката Laughing
Не съм влизала от доста време.
В началото на миналата седмица получих поръчката си от 02.08.на поща.
Много съм доволна от нещата.

Този детски анцунг е страхотен

Много е плътен,подплатен е с полар и е много мекичък.Получих размер 102.
Мерки:
горнище:
дължина-39 см.
ширина под мишниците-33 см.
дължина ръкав-34 см.

долнище:
дължина-57 см.
ширина на ластика на кръста-25 см.
дълбочина-20 см.

Тази риза на Soft Grey за мъжа ми е направо супер.Памучна е,но материята е много различна-много е хубава.Модела е спортен,вталена е доста,ръкаваите се навиват и се закопчават и стават на къси .

Пола от кръглите цени за мен,от която също съм много доволна и вече 2 пъти я обличах Mr. Green.

Подарък-черната чанта,която зарадва майка ми Laughing

Реални снимки

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 22:57 от Ками

# 462
О, Ками, тъкмо на предната страница питах  за въпросния анцуг, синът ми е висок около 90 см  Rolling Eyes, та мното се чудя дали да не поръчам 102, а също си мисля и за баткото, там пък колебанията са ми между 138 и 150см  newsm78
Може ли да ми дадеш размери на вашия, притеснявам се да не са много дълги крачолите, иначе горничката не ме притеснява толкова.

# 463
ами я да питам получила съм код за някакъв сак или чанта избрах си аз сака ама ми дава след 3 седмици ако все пак пусна така паръчката ще ми и зпратят ли подаръка отделно като го имат наличен или ще ми забавят и поръчката. че ако е така да си избера поне чантата

# 464
  • на пистата
ако някой не е видял още пък и аз само до 14стр стигнах да чета,да кажа,чеот тази жилетка вече има налично кафяво

Общи условия

Активация на акаунт