LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 218
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 465
Днес получих тези обувки:
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-vernis.aspx?productid=32 … tegoryid=32411354
Страхотни са, но са ми големи newsm45. Номер 39 са, но отговарят на 40. Някой иска ли размяна за 38ми номер? Ако ли не, отиват към Продавалника, а аз ще си поръчвам пак.
Пишете на лични моля.

# 466
  • София
Мерседес,моя син е висок 100 см.Горнището му е идеално,долнището е малко дългичко и широко в ластика на талията.Аз очаквах да е така,защото му взимам блузи 102,а панталони 94.Та-отговаря си на ноамера напълно според мен.

Успях да го измеря все пак,де Mr. Green
Ще вмъкна размерите в предния пост със снимката Wink

# 467
Ето и моите покупки от последните 2 кашона, получени днес - поръчките са от 08 и 09.08  Grinning: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=7220126

# 468
Момичета може ли малко помощ
Не успях с преводача да разбера за кой номер точно става въпрос
Pourriez-vous me communiquer le procиs-verbal de la poste dйcrivant l'йtat du colis et le dйtail des articles manquants ?
Може ли точен превод  Praynig
Благодаря
Извинявам се че се самоцитирам но наистина ми е спешно
Благодаря

Много ви моля

мисля, че ти искат копие на протокола, от пощата, в който са описани липсващите артикули
някои букви не са изписани на френски
ти прати ли им го сканиран?

# 469
Sun,честити придобивки  bouquet.Май си влязла в сезона на сливите  Mr. Green.Обаче лъжичките ми обраха точките-страхотни са,да ги покажеш на ония със завесите  newsm48

# 470
Мерседес,моя син е висок 100 см.Горнището му е идеално,долнището е малко дългичко и широко в ластика на талията.Аз очаквах да е така,защото му взимам блузи 102,а панталони 94.Та-отговаря си на ноамера напълно според мен.

Успях да го измеря все пак,де Mr. Green
Ще вмъкна размерите в предния пост със снимката Wink

Благодаря ти, долнището ще му е определено доста длъжко, сега мерих едни панталони на Окау за ръст 86-около 50 см са дълги. Много ме е яд,че повечето детски размери нямат 94 #Cussing out
Сложих го в кошницата и ще мисля, но вероятно ще е 86 см

# 471
Sun, ботушките са страхотни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=7220175 може ли линк  Hug  bouquet

# 472
оффф сори ама пак да питам нещо искам чаршаф с ластик и има размери обаче това са ширина и дължиа на матрака нали?  или трябва да предвидя и за това дето ще захапе под матрака

# 473
Спокойно, пасват си, поръчвала съм и за едничино легло, и за спалня 160 см широка.

# 474
Sun,честити придобивки  bouquet.Май си влязла в сезона на сливите  Mr. Green.Обаче лъжичките ми обраха точките-страхотни са,да ги покажеш на ония със завесите  newsm48

New line, благодаря ти!  Hug Няма много "сливи" за мен. Палтото, полата и жилетката са за майка ми.  Wink Grinning А лъжичките наистина са жестоки.  Heart Eyes

shanel1982, вдигнали са им цената с 10 евро.  Crazy Ето го линкът: http://www.laredoute.fr/vente-bottes-talon-compense-anne-weyburn … tegoryid=32411661

# 475
Sun, честито!   bouquet Покупките ти са страхотни, направо ми останаха очите, особено в ботушките!  Толкова им се чудех на тез ботушки и не се престраших, а сега им вдигнали цената! #2gunfire Според теб отговарят ли си на номера?

# 476
reny, благодаря ти!  Hug Съвсем точно си отговарят ботушките.  Peace

# 477
Хайде и аз!

Много се чудя как така получавате известия в събота или неделя newsm78

Пощальони като на Намейка явно имат...  Mr. Green
в грешка си  Naughtyкато моя готин никой нямат,пък и той у нас ми ги носи пакетите,не носи известия.

Може ли на ЛС телефона на мъж ти  Mr. Green
и телефона на пощальона също, ако ти е удобно  hahaha

# 478
  • Варна
И аз получих обсъждания детски анцуг с поръчка от 02.08. размер 126 и 150. Хубава, ватирана е материята, долницата е малко широка за моите манекени, няма връзка на кръста. Все още не съм ги прала обаче, така че не се знае дали няма да се свият малко при пране. Поръчвах ги с код за намаление 15 евро и подарък черната чанта и ми излязоха по 3 евро+ доставка 5 евро.

# 479
  • София
..Ако някой иска размери-насреща съм Peace.

Ще се възползвам от предложението ти и моля за размери на якето,когато ти е удобно.Присъединявам се към мнението на mela - наистина ти стои чудесно!Дори се чудех,дали ти си се снимала или баткото си е довел някоя манекенка  Grinning.
На всички ,които отделят от времето си да мерят,обясняват,снимат и показват "на живо" получените неща-голямо благодаря и много   bouquet  bouquet  bouquet 
 МерСедес имаш много хубави цветя,но олеандрите и сакъзчетата са просто великолепни!
От някъде ми мирише на топъл хляб   chef . Sun,със здраве да си ползваш придобивките!

Общи условия

Активация на акаунт