Shein.com- тема 3

• 11 455
  • 321
  •   1
Отговори
  • София/Севлиево
Заповядайте тук да споделяте вашите находки, мнения и всичко,свързано с пазаруването в сайта.

1) Срокът за доставка е 8-20 дни, Минималната стойност за безплатна доставка е 9 евро.

2) В приложението имате тракер, чрез който може да следите докъде е стигнала пратката ви.

3) Поръчката пристига със Спиди до адреса, който е посочен при пускането ѝ. Получавате имейл предварително и смс на същия ден.

4) При поръчки над 175 евро (информацията ми е стара, може вече и друга да е сумата) има такса, която я пише на етап плащане като "Handling fee". Ако искате да я избегнете си разделяте поръчката на по-малки части.

5) Така изглежда товарителницата за връщане, което обикновено е около 9-10 лв.
Скрит текст:

Ако желаете да се добави още нещо,моля пишете ми на лични съобщения и в следващата тема ще бъде добавено.

Линк към старата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1668327

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 19:16 от Не се сърди, човече

# 1
Да си споделя впечатления от последната покупка, за мен и колежки.
Бански
Скрит текст:
   Лично за моя вкус, горницата на банския е къса. Реално е колкото на снимката, но аз съм с корем и обичам да ми стига до под корема,а не до средата му. Иначе е супер, въпреки това го пуснах в групата за продажби във ФБ
Бански на колежката
Скрит текст:
на живо много хубав. Като минус отчитам ,че горницата не може да се регулира. Тя мислеше ,че ще и е голям, но забравих да я питам
Блуза на другата колежка
Скрит текст:
много мека е приятна. Размера отличен. Има много приятен набор от двете страни за да я направи вталена . Хубава блуза
Ватирана долница за моя мъж
Скрит текст:
. Хубава, от изкуствена материя е, но не е някаква скапана. Щом на него му хареса,значи е супер. НО, долницата е леко умалена като че ли, и той напълня, та не улучихме размера

Силиконови чорапи за пети 😅
Скрит текст:
пълен боклук. Отидоха в коша. Имах такива поръчвани от Avon, ползвах ги и бяха супер,докато кучето не ги изяде. Тези бяха покрити с талк, и след измиване залепнаха

# 2
По повод дискусията в края на предната тема
Скрит текст:
Малко ми е съмнително, те тия менци как ще ги облагат допълнително, не ги хлопат от сега. Все пак го има и въпросът какво ще стане ако и отсреща китайците сложат мита за европейските стоки, че тогава ще стане интересно и то не за тях Grinning Основният въпрос е могат ли да си позволят от нашата страна да им правят сечено по такъв начин или по-добре да се въздържат.
Това идва от Европейската комисия и засяга цяла Европа. Китайските стоки и сега имат мито при внос, но било над 250 долара или 150, не помня какво каза този юрист. Но сега искат китайците да плащат мито на продадените в Европа стоки и е без ограничение в стойността, та оттам очаквали и цените да се вдигнат. Факт е, че цял свят пазарува от тези сайтове и това сериозно убива търговията на държавите членки, които слагат огромни надценки.
Само погледнете едни обувки от ест.кожа в България за какви цени ги продават, а кожите ако не 100%, то 90% са вече внос от Китай.
Аз точно ЕК имах предвид като казах от нашата страна, далеч съм от мисълта че нещо се решава на ниво локално за България или че точно нашият миниатюрен пазар би накривил нещо на някого.
Но както ЕК иска да ги пореже тях, така може утре те да решат че за стоки от идващи то ЕС се полагат повече мита, нали? Затова не съм убедена доколко би било добра идея, да не стане накрая ЕС по-наказан от цялата работа.

# 3
  • у нас
Елислава, благодаря за новата тема. Но изключително в помощ на всички е да се качи инфо в първия пост за пазаруването в сайта, дни за доставка и най-вече за връщането. Защото някъде назад в темите някой потребител е писал, но информацията се губи сред много страници. И постоянно се задават едни и същи въпроси, а някои остават без отговор. Ако не може да се редактира първи пост, модератор може да добави инфото, което му пратите. Но цялата информация ще е полезна за всички.

# 4
  • София/Севлиево
Може да се направи,но ще имам време чак в понеделник.
Аз сърдечно благодаря за инфото за силиконовите чорапи.Много им се чудех,но явно няма да са тези.

# 5
Банските на Шеин според мен са страхотни, аз съм си вземала от Тему и са топ,  но всъщност видях, че са същите търговци като в Шеин. Загледах точно тези без връзки, но след като не може да се регулира горницата, за съжаление ще съм пас...аз съм с малък бюст и със сигурност ще ми пада...

# 6
Здравейте, попадна ми във фейсбук линк, че Шейн правят разпродажба и изпращат кутии със стока за 3,91лв. Дали е някаква измама?

# 7
Здравейте, попадна ми във фейсбук линк, че Шейн правят разпродажба и изпращат кутии със стока за 3,91лв. Дали е някаква измама?

Имаше нещо подобно миналата година и беше измама

# 8
Да, измама е. Коментираше се и в предната тема ако не се лъжа.

# 9
  • у нас
Измама е. Има и на Кауфланд, на Лидл, и на други големи вериги.

# 10
Здравейте, искам да попитам колко излиза като сум авръщането през Спиди и задължително ли е посочване на телефон и мейл? Ако да- бихте ли споделили какво посочвате. Опитвам се да оформя товарителница за връщане до Полша, ама нещо не ми се получава. Благодаря!

# 11
Здравейте, искам да попитам колко излиза като сум авръщането през Спиди и задължително ли е посочване на телефон и мейл? Ако да- бихте ли споделили какво посочвате. Опитвам се да оформя товарителница за връщане до Полша, ама нещо не ми се получава. Благодаря!

На мен ми взеха 9 лева от спиди като връщах, а иначе в профила ми си е зададен имейла и затова не съм давала нищо допълнително като информация

# 12
А това някаква константна такса ли е или е според теглото на пратката? Чудя се дали да връщам една рокля и къси панталони, защото не бяха много скъпи и ако трябва да дам 9 лв. за куриер, май по-добре да пробвам да ги продам...

# 13
А това някаква константна такса ли е или е според теглото на пратката? Чудя се дали да връщам една рокля и къси панталони, защото не бяха много скъпи и ако трябва да дам 9 лв. за куриер, май по-добре да пробвам да ги продам...

Не знам,не помня какво ми беше казала жената от спиди,но аз връщах 2блузи и 3 панталона, което си тежеше доста, но не съм сигурна, че цената зависи от тежестта на пакета

# 14
Мисля, че до килограм е около 8лв, до 3кг - около 10, а над това май е доста скъпо

Общи условия

Активация на акаунт