Shein.com- тема 3

• 42 696
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
Някой дали е забелязал след колко дни горе- долу пристига пратката след като е отбелязана от Украйна?

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 00:13 от Desssislava

# 31
Обикновено идва след няколко дни.

# 32
  • Пазарджик
Моята седеше така от 5.02 и тази сутрин я получих.

# 33
  • у нас
Някой дали е забелязал след колко дни горе- долу пристига пратката след като е отбелязана от Украйна?

Къде е отбелязана, че е в Украйна?

# 34

Къде е отбелязана, че е в Украйна?
Опс, Унгария, не съм видяла, явно клавиатурата ми го е променило

# 35
  • у нас
Би следвало до седмица да е тук.

# 36
  • В страната на мечтите.
Моята стоя в Унгария 6 дни и вчера ми я донесоха вкъщи.

# 37
Здравейте, ако откажете поръчка още преди да е изпратена, за колко време връщат парите?

# 38
А моята първа пратка от сайта стои в Унгария от 16-ти януари? Дали ще я получа изобщо?

# 39
А срокът който пише в Shein минал ли е?
Нещо напоследък явно не им е синхронизирано хич следенето на пратките, с моята последната имаше също странности. Сменя статуси, стигна до Унгария, няколко дена нищо, после изчезнаха всички статуси след потеглянето и се появи направо статус че е в България... не е много надеждно явно. Дано да са го оправили или да го оправят скоро, така не е особено полезно.
Следя през сайта им или приложението на телефона какво ми показва, от време на време ме пита не ща ли нещо си да си инсталирам отделно за следене, обаче аз такова не желая и нямам. Не е като през ден да имам пратки че да искам все тях да гледам.

# 40
Напоследък наистина следенето им куца. Миналата поръчка пристигна доста бързо, вечерта преди да дойде получих смс от Спиди, а в приложението не показваше изобщо, че е в България. Промени си статуса, след като ми я доставиха.

# 41
Последната ми пратка дойде много бързо. Като получих известие, че ще пристигне, отворих приложението и също не показваше, че е в БГ. На сутринта вече пишеше на кой адрес се очаква да се достави.

Преди време бях питала за Shein VIP . Изведнъж ми показа, че съм 3-то ниво. Явно и там информацията им се обновява бавно. Както и другите споделиха, не че има разлика след като съм 3-то ниво SmileSmileSmile

# 42
Явно има някакъв проблем с доставката. Пуснах запитване към обслужващия център защо се бави поръчката и ми пуснаха бутон за възстановяване.

# 43
Малко е все тая с техния VIP или без него, аз също не съм забелязала разлика. Има, уж, някакви намаления дето ги нямало без него... Може би са на неща към които не съм проявила интерес, знам ли. За някого може и да е полезно, но не за мен. Все тая.
Аз за купоните им дето са с процент отстъпка още се опитвам да схвана какво става. Преди бяха там на 1-2 седмици и ти даваха нови веднага щом им изтече срокът, независимо използвани ли са. После спряха да провят така. Сега пак гледам че чат-пат ми се появяват накакви но с много по-кратка валидност.
А пък аз редовно мятам по някакви дреболии в количката и стоят по сума време и се чудя трябват ли ми, с тия кратки срокове сакаш зор ми дават Grinning На някого може и да му е тръпка но мен ме отблъсква леко.

# 44
Да, видях и аз че няма разлика. Но като го нямах, мислех че ще е голяма работа 🤣
И при мен е така с купоните. Дълго време даже изобщо нямах никакви.

Общи условия

Активация на акаунт