Shein.com- тема 3

• 42 766
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
Аз само веднъж съм връщала, защото сумата беше над 60 лева, а дрехите ми дойдоха големи,макар че по описаните размери трябваше да ми станат,но хс беше като м и реших да ги върна,като смятах,че ще е безплатно, тъй като на тему също бях връщала и беше безплатно

# 16
Писала съм доста пъти как попълвам товарителница. Качвам пак скрийншот, когато и е удобно на Елислава да го дабави на първа страница.

Връщала съм над 10 пъти включително и днес. Винаги съм плащала между 8 и 9 лева.

Скрит текст:

# 17
Нямат безплатно връщане наистина, което всъщност не е май чак толкова лошо, че поне човек се замисля преди да се напълни с глупости... От Тему много хора около мен поръчват на поразия, с идеята че ще връщат евентуално. Накрая са заринати с какво ли не, така някакси по-лесно се лъже човек.
До човека си е, естествено. А и това е само едната страна, ако действително нещо не става е неприятно че не може да се върне за тяхна сметка.
При мен е стабилна спирачка, освен и че не би ми се занимавало, просто не поръчвам неща за съществени суми и предварително съм ги "прежалила" в случай че не стават. За над година пазаруване от там, ми се броят на пръсти нещата които са ми стрували нещо от сорта на примерно 15-20лв, повечето са дреболии за супер малки суми, трябват ми поне няколко че да събера за безплатна доставка.

В предишната тема бях питала за отзив евентуално за кабел USB към USB-C, че все не уцелвах. Е, мирясах най-сетне, мога и да го похваля даже Grinning Сработи се чудесно със Самсунг, че те малко особено се държат понякога с неща на други производители, затова го пиша изрично
https://eur.shein.com/Essager-USB-Type-C-Cable-Compatible-With-I … d-p-24210537.html
Двуметровия си взех, аз изрично си търсех да е по-дълъг. И на 3 метра нямаше да се сърдя но и този ми стига. Имаше някакво намаление тогава, точки имах и незнамсикакво, абе гледам че ми е излязъл за 6лв и нещо.
От тия китайските марки, тази е едната от 2-3 дето се водят по-читави, уж.

Друго, което пък ми беше в последната поръчка - едни слушалки, за които съм с малко смесени чувства. Работят си, сдвоиха се от раз, звукът е приличен и са удобни. Батерията издържа по доста часове, не съм засичала за колко време ще се размрънка че е изтощена, до сега май не се е случвало още. Микрофон се водят че имат но не съм го пробвала него и не мога да кажа, там и очаквания нямам де.
Обаче по-лесно губят връзката ако се отдалеча от други които имам. И най-големият им недостатък за мен е че отстрани е някакъв тъч бутон който още не мога да схвана аз ли не съм у ред или той Grinning Но не винаги реагира на докосване, та се случва да ги гъделичкам и обарвам доста преди да успея да ги включа Joy Не би трябвало да е така, но явно трябва по специфичен начин, което е малоумно. Посегна да си оправя косата и го пипна случайно и спра музиката, но иначе като искам да ги включа отива по сума време foreplay, егати Joy
https://eur.shein.com/GENAI-OpenBlue30-Open-Ear-Headphones-Wirel … g-p-50117776.html
Канех се на едни които са bone conducting но срещам тук-там отзиви че не всеки е ОК с такива и че при някои хора причинявали главоболие, та реших тези да пробвам.

# 18
Аз не съм връщала до сега поръчка, защото слава Богу, досега успявам да продам каквото не ми е станало в групата във Фейсбук Shein България. Често ми се случва дрехите да са ми големи. Че съм слаба, слаба съм, ама не съм някоя клечка в никакъв случай, просто масово дрехите са уголемени в Shein. Така че според мен пробвайте първо там и чак тогава връщайте. Много хора си купуват.

# 19
А някой да е поръчвал обувки? Номерата отговарят ли ?

# 20
Гледаш таблицата с размерите за конкретните обувки, четеш и отзивите какво казват дали си съответстват.
Шейн е платформа с много търговци и много марки, как да ти каже някой общо дали си отговарят?

# 21
  • у нас
А някой да е поръчвал обувки? Номерата отговарят ли ?
Обувки не съм, но чехли и джапанки - да. Гледам описанието на стелката колко см е.

# 22
И аз гледам дължината на крака. Имам голям крак и повечето модели нямат изобщо такива размери, но тези които имат големи размери да ми били супер. Миналото лято си поръчах два чифта обикновени бели и черни кецове за работа и съм доволна. Най-вероятно и това лято ще ги доизнося.
Вече две лета карам и със сандали от Шейн и съм доволна - за открита обувка е една идея по-лесно да намериш голям размер.

# 23
И аз си меря ходилото и така преценявам номера. Досега съм нямала проблем.

# 24
  • В страната на мечтите.
Аз чакам една пратка направена на 29-и януари, но от 5 дни седи в Унгария и не мърда изобщо. Исках да ви питам дали пратките в момента идват до адрес, защото последния път от Тему ми оставиха пратката в автомат в другия край на града и не ми се иска да го играем този филм и с Шейн?

# 25
  • у нас
Аз чакам една пратка направена на 29-и януари, но от 5 дни седи в Унгария и не мърда изобщо. Исках да ви питам дали пратките в момента идват до адрес, защото последния път от Тему ми оставиха пратката в автомат в другия край на града и не ми се иска да го играем този филм и с Шейн?
По принцип идват, но може даден куриер в определен град да е претоварен и да ги оставят в кутия.

# 26

Тази седмица трябваше да пристигне пратката ми в офис на Спиди, но ми се обадиха по телефона, че е във фирма sameday и те могат или да я доставят до вкъщи ако дам домашен адрес или да дам адрес на автомат на easybox, а на тему винаги пиша офис на спиди,но като пристигне получавам смс,че е в автомат на boxnow, но при мен поне автомата е на задната улица от спидито

# 27
Винаги поръчвам до адрес. Шейн винаги ми пристига на адрес. Тему вече над 4-5 месеца винаги ми пристигат в бокс.

# 28
Имах пратка която не идваше почти месец.Все в Унгария я показваше.Писах им...върнаха ми парите и днес получавам смс от Спиди да чакам пратката утре.На някой да му се е случвало? Сега какво се случва...пак ли трябва да я платя..какво да правя ?

# 29
Тях трябва да питаш, те да си кажат как да се разберете в конкретния случай. Едва ли се случва често и вероятността някой да е имал точно същия случай с тях не е голяма, по-бързо ще получиш отговор в техния сайт.
Тему знам че в такива случаи нищо не търсят, те са я отписали вече тая поръчка като изгубена, но на Shein политиката никаква идея каква е.

Общи условия

Активация на акаунт