LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 879
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 630
Някой поръчвал ли е тези дески маратонки:

Интересува ме размера на стелката на 24 и 25 номер,че нещо се колебая между двата newsm78

# 631
  • София
Взех този пуловер за себе си и мисля, че не е подходящ за мъж. По-късно мога да пусна реални снимки. Ръкава е подгънат и пришит от едната страна. Леко боцка, моя е р-р 156, мога да ти дам мерки ако имаш интерес.
В какъв смисъл не е подходящ за мъж?На мен пък някакси не ми "иде" за жена,явно е въпрос на вкус.На мъжа ми не му боцка. Peace

# 632
  • Варна
Мерси Алекс1, надявах се че има начин да се видят нещата по реф. номер, за да ми е по - лесно, но ще се помъча явно, за да ги издирвам  Mr. Green

# 633
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4379292& … ue&ksource=-1
Отзиви за това има ли някакви?   bouquet Благодаря предварително.
Дъщеря ми има червеното - дебело е, че става за зимата, цвета обаче е доста по-различен от този в сайта (по-тъмен) имай го предвид.
Не знам защо два пъти излезе отговора ми Embarassed - извинявам се, не дава да го изтрия
Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 634
Току що си получих едната пратка от 1ви септември, другата от същата дата я няма.

Това памучно пуловерче във виолетово. Много симпатично като цвят и хубаво като материя.

Този потник в сиво също е страхотен.

# 635
  • Пловдив
Tedulina ,може ли размери на гръдната,ръкав и дължината  на пуловера Praynig
Спокойна[/],ако пуснеш снимка на жилетката 34/36 в розово    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 15:46 от ivanka1979

# 636
  • Пловдив
има и някой този пуловер,че искам да взема 168 номер за мъж и незнам дали ще има шанс да му стане

Аз го имам 168, ето размери
дължина от врата 67см, от подмишницата 39см, ширина под мишниците 42см, ръкав от подмишницата 43см от врата69см. Разпъва се доста.

# 637
  • Пловдив
Взех този пуловер за себе си и мисля, че не е подходящ за мъж. По-късно мога да пусна реални снимки. Ръкава е подгънат и пришит от едната страна. Леко боцка, моя е р-р 156, мога да ти дам мерки ако имаш интерес.
В какъв смисъл не е подходящ за мъж?На мен пък някакси не ми "иде" за жена,явно е въпрос на вкус.На мъжа ми не му боцка. Peace
според мен  в раменете ми се вижда тесничък за мъжки рамена,но ако е доста еластичен май става...Аз днес го поръчвам за мен пък да видим  Sunglasses

# 638
  • Стара Загора
Мерси Алекс1, надявах се че има начин да се видят нещата по реф. номер, за да ми е по - лесно, но ще се помъча явно, за да ги издирвам  Mr. Green
Защо не пробваш от електронния вариант на каталога. Там пьрво си избираш  по каталога и като цькнеш те прехвьрля на продукта, видим както ако разглеждаш по обикновенния начин. Май не го обясних много добре, пробвай и ще видиш.

# 639
според мен  в раменете ми се вижда тесничък за мъжки рамена,но ако е доста еластичен май става...Аз днес го поръчвам за мен пък да видим  Sunglasses

За мен този пуловер не си заслужава и 2те евро.
Стои безформено, ръкавите са широки, цвета е грозен, абе ужас.
СУма време се чудих на кого да го подаря, без да не ми се обиди.

# 640
някой имал ли е имал блокирана кошница   и вече да му работи че моята от събота е така

# 641
За мен този пуловер не си заслужава и 2те евро.
Стои безформено, ръкавите са широки, цвета е грозен, абе ужас.
СУма време се чудих на кого да го подаря, без да не ми се обиди.

и аз подкрепям мненията, че не е подходящ за мъж, осен това и аз мисля като red shoe "СУма време се чудих на кого да го подаря, без да не ми се обиди." и за това замина в продавалника Mr. Green

# 642
  • Кюстендил
Момичета,помагайте на 4 стъпка ми изписва:   Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse разбирам,че картата е отказана,но само това си превеждам

# 643
  • София
Няма да споря за пуловера Wink,явно е въпрос на вкус Grinning.аз не бих дала примерно 10 евро,но 2 евро....и колата да си прави с него и да му топли все ще е от полза.

# 644
shanel1982, аз имам от това боди с блузката 81см, доста е голямо, а блузката определено според мен ще става на дъщеря ми на пролет и за цялото лято.

По повод въпроса на някой за размер 86см на яке за 2г дете, зависи от детето и колко е голямо. Аз имам едно яке 86см и със сигурност ще става на дъщеря ми за другата година, но тя си е дребничка. Размер 162см от детската номерация съответства горе-долу на 38ми размер от дамската.

Общи условия

Активация на акаунт