LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 912
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 780
Аз само да се похваля, че вчера пуснах първа поръчка, да се надяваме, че няма да имам проблем. Нещата са ми в суивито, получих на имейла известие, че съм поръчала, сега просто чакам, нали така?...

# 781
Имам въпрос (знам, че е обсъждано някога някъде, не ме бийте).
Правих поръчка днес, при първото валидиране ми отказа плащането, затворих всичко, отворих отново, потвърдих плащането, всичко ок. Кредитната карта е на майка ми и тя е получила ДВА sms с една и съща сума. (пращат смс за всяка поръчка над 100лв). Поръчката в сюивито е една. Предполагам единия път само ще блокират сумата, а после ще я отблокират или? Че тя се притесни, че нищо не може да се направи, че два пъти ще ги дадем тия пари, не иска дори да ги пита, щото и без тва нямало да й повярват (въобще вдетини се, предполагам някои от вас ще ме разберат тука). А аз не мога да ида в банката от нейно име все пак.
През лятото си дублирах една поръчка по същия начин, чак след няколко дена се усетих, че е дублирана, а преди това си мислех, че са ме таксували двойно. Всъщност, когато влезех в суивито ми излизаше една поръчка, но в едната поръчка имаше едни кецове, които при второто ми поръчване, бях извадила от кошницата, тъй като се бяха изчерпали, и когато влезех в суивито, всеки път ми показваше различно - един път показваше кецовете, че са поръчани, а друг път - не, и като цъкнах на артикулите, разбрах каква е работата. Аз си дублилах поръчката, защото ми заби сайта, а кошницата не беше се изпразнила, затова повторих процедурата.  Единствено благодарение на тези кецове разбрах, че поръчките са 2, също и по номера на поръчката горе вляво.
Надявам се да си ме разбрала  Peace

# 782
А две поръчки ли получи после?

# 783
  • Варна
Пуловера е за майка ми също, и не го хареса. Аз аз имам много черни: р-р 42/44: http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-croise-prix-mini.aspx?p … 6&prodcolor=1
Би ли ми казала защо не и е харесал пуловера,не е ли като на снимката?Аз го чакам всеки момент в черно,но голям номер.
Тя е по-възрастна, а той е по-къс, стои и по тялото и ръкавите са по дълги, отколкото харесва. Но най-вече защото е къс. за съжаление на мен също ми стои доста опънато, но като съм си закръгленка...  Embarassed

# 784
  • София
ох,дано и на мен не ми е къс,че аз не съм закръглена,ми дебела Mr. Green.Но съм си поръчала бая голям номер,да видим.Благодаря ти!

# 785
Искам да поръчам обувки http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-mellow-yellow. … p;categoryid=32411212
но не знам дали 35 ще ми стане нося 36 номер , но на БАТА съм 35 и ако някой е поръчвал на тази фирма моля дасподели.

# 786
В Toutes Mes Commandes можеш да провериш пътите, в които си поръчвала и сумата, както и начина на плащане.

Аз им писах доста настоятелно, може би ги заливах с писма всеки ден, накрая се отчаях, но ден-два преди да си получа нещата на митница, получих майл, в който ми се извиняваха и ми съобщават, че ми е анулирана едната поръчка на стойност 187 евро. След 2-3 дни получих чек за сумата.  В крайна сметка получих едни кашон. Но много момичета писаха, че не са успяли да откажат поръчката и са получили всичко х2, може би аз съм имала късмет, защото не знам някой друг досега да е успял да я откаже, надявам се да не съм права.

# 787
  • София
Моля ако някой има тези сандали,38 или 39 номер,да ми премери стелката:

# 788
ох,дано и на мен не ми е къс,че аз не съм закръглена,ми дебела Mr. Green.Но съм си поръчала бая голям номер,да видим.Благодаря ти!
Ето ти реална снимка на черния размер 42/44 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272488&pid=7244722 За сведение аз съм 174 см и мисля, че на дължина ми е ок

# 789
Момичета, някой да има това бебешко космонавтче  http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid= … tegoryid=48249325 ако да моля, да сподели мнение как е на живо, ще върши ли работа за зимата или е по-скоро за есенните дни?

Бях взела много подобно на това в цикламено от летните намаления, пак на Cocoon, за подарък. Страшно много ми хареса  Flutter
И ми се стори доста топличко (ватирано и дебело)- точно като за зимата  Peace

# 790
  • София
Velesa ,благодаря ти,изглежда с нормална дължина! Hug

# 791
В Toutes Mes Commandes можеш да провериш пътите, в които си поръчвала и сумата, както и начина на плащане.

А

В Ту ме команд е само една, ух дано са само блокирани едните.
Аз писах на франсетата, да видим...

# 792
  • София-Младост
Моля ако някой има тези сандали,38 или 39 номер,да ми премери стелката:

39-ти номер, стелката е 26см.

# 793
  • София
Много благодаря,Ала-Бала !

# 794
els, остава само дьлжината на рькавчето на оранжевата блузка/с дьлгия рькав/ И от мен леко раждане. Hug

Размери на оранжевата блузка с дълъг ръкав -
дължина - 40см
дължина ръкав (от рамото) - 34см
ширина в раменете - 27см
ширина под мишниците - 34см

Това, което ми направи сега впечатление за разликите между обикновените Ла Редутски блузи и тез с марка Okaou е, че Редутските са с по един пръст по-дълги и по-широки от Okaou.

П.П. И на теб - мерси! Hug

Общи условия

Активация на акаунт