LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 860
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Eто малко реални снимки и от мен. От тук до края Simple Smile

Иваничка,дънките ти стоят чудесно Hug

Може ли да се снимаш облечена с бежовото палтенце Praynig
Интересно ми е как изглежда на голям човек/предполагам,че е за теб,нали Wink/.

# 826
Моля момичета споделете мнение за това яке и ако някой го е поръчвам в размер 114 моля за реални снимки и размери http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=3 … tegoryid=50094931

Черно коте, ето какво ми беше пратила mari80 преди време:

"Здравей!Имаме якето 114.Размери-ширина 42,дължина 48,ръкав 37.Ние сме 102 и не му е много голямо.Хубаво е,синьото не е ласкаво като на снимката"
Дано съм ти била полезна  Peace
Иначе в албумчето ми в подписа го има якето в тъмно синьо (но размер 86)  Hug

# 827
  • Кюстендил
Момичета, има ли все още някой с моя проблем- от 2 дни немога да валидирам поръчката,все ми дава проблем с картата или банката,а там всичко е наред
 Това ми е първата поръчка,която правя сама,а немога ,  направо ще се гръмна.Там са и маратонките на мъж ми за подарък-изненада

# 828
  • Бургас
Тези обувчици никой ли не ги е получил да каже как са като номер и дали си заслужават newsm78?

тези ги поръчах във вторник,ама ако ти се чака докато ги получа ще ти кажа дали си отговарят  Peace

# 829
  • In The Middle Of Nowhere
Цитат
Здравейте момичета.Какво ще кажете за това яке,някой поръчвал ли го е?
http://media.laredoute.fr/product/picture/49158446o_aix.jpg

Аз го имам в лилаво, 156. Става ми, но на дебела блуза ми теснее  Confused

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 16:47 от black_angel1

# 830
Eто малко реални снимки и от мен. От тук до края Simple Smile

Иваничка, би ли дала линк към дънките Wink

bouquet

# 831
някой поръчвал ли е тези дънки  от юношеската колекция размер 174 да ми каже ориентировъчно колко см. им е обиколката на ханша?...благодаря предварително!
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-active-wear.aspx?produ … tegoryid=38151968

# 832
  • Варна
Момичета, има ли все още някой с моя проблем- от 2 дни немога да валидирам поръчката,все ми дава проблем с картата или банката,а там всичко е наред
 Това ми е първата поръчка,която правя сама,а немога ,  направо ще се гръмна.Там са и маратонките на мъж ми за подарък-изненада
Това първа транзакция ли ти е с картата или си имала други плащания?

# 833
Момичета,някой може ли да ми даде размери на  156 и 162 на това яке,защото искам да си поръчам  http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482

Благодаря предварително  bouquet

# 834
Здравейте,
и аз се присъединявам към клуба на пристрастените,към коя мама от Варна мога да се присъединя да поръчам?Имам и един въпрос относно размерите.Детето ми е 71см и се чудя кой номер боди да поръчам 74 или 81.Той върви по едричък по принцип,някой които има боди в размер 74 и 81 от тези на cocon би ли ми казал в см колко е голямо.Благодаря предварително.

# 835
Здравейте,
и аз се присъединявам към клуба на пристрастените,към коя мама от Варна мога да се присъединя да поръчам?Имам и един въпрос относно размерите.Детето ми е 71см и се чудя кой номер боди да поръчам 74 или 81.Той върви по едричък по принцип,някой които има боди в размер 74 и 81 от тези на cocon би ли ми казал в см колко е голямо.Благодаря предварително.

Имам размер 74 от плюшените пижамки на Cocoon... дължината от рамото до чатала е 41 см.
А размер 81 от памучното боди-пижама на Cocoon е с дължина 46 см.
Дано съм ти била полезна!  Hug

# 836
Здравейте,

Имам размер 74 от плюшените пижамки на Cocoon... дължината от рамото до чатала е 41 см.
А размер 81 от памучното боди-пижама на Cocoon е с дължина 46 см.
Дано съм ти била полезна!  Hug

Много ти благодаря Simple Smile

# 837
  • Пловдив

и също тази блузка 156 има ли някой да даде размери че само този размер е наличен

Rolling Eyes

Днес имам известие за колет, в който е тази блуза, размер 156, но ще го взема утре и ако не ти е късно, ще напиша размерите.

Ето размерите:

Под мишници - 44см.
Талия - 42см.
Ръкавите са 7/8-ми.

Според мен номерът й е близък до 34/36 от дамската номерация. Блузката е страхотна за цената от 1 Е. Трикото е много хубаво - памучно и еластично. Аз си я поръчах за носене вкъщи и е точно това, което очаквах.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 17:45 от marzeliva

# 838
Мами преди време някой беше писал чене може да потвърди рожденните дати на децата. И при мен е така. Това проблемли е и какво трябва да направя? Благодаря предварително!

# 839
Мами преди време някой беше писал чене може да потвърди рожденните дати на децата. И при мен е така. Това проблемли е и какво трябва да направя? Благодаря предварително!
Laughing Нищо не трябва да правиш Simple Smile
Никога не съм "потвърждавала" такова нещо (туй става въпрос на края, след като пуснеш поръчка нали.. )

Общи условия

Активация на акаунт