LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 868
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Днес обаче имам друг проблем с тях.. Пазарувах с чекове и карта едновременно. Това е отчетено в акаунта ми, но са ми блокирали цялата сума. На някой случвало ли му се е подобно нещо? Писах им, но твърдят, че щели само разликата да дръпнат.. Което не знам как е възможно след вече блокина сума.. newsm78
Почти всеки път така ми правят. Като изтеглят парите, се обаждам на банката (по-точно ходя в клона, че тези по телефоните са  ooooh! ) и ми освобождават сумата преди да изтече срока от 45 дена. Няма да ти изтеглят повече от колкото трябва, лошото е, че трябва да се разправяш после с банката. Странното е, че не всеки път се получава така. Явно някой от техните оператори не знаят как първо да отблокират едната сума, а после да изтеглят по-малката.

Правилно ли те разбрах.. Блокират цялата сума, но теглят само толкова, колкото е трябвало?  newsm78 newsm78
Ако е така - това е супер нелогично!

# 811
  • София
Правилно ли те разбрах.. Блокират цялата сума, но теглят само толкова, колкото е трябвало?  newsm78 newsm78
Знам, че е нелогично, но така се е получавало при мен. Ако си потвърдила с червения бутон и ти се е променила сумата за плащане, пък и щом си им писала и са ти отговорили, че ще изтеглят само по-малката сума, значи наистина е така, не се притеснявай, ще вземат по малката. Може да си направиш опит, направи се, че ще плащаш поръчка, напиши номера на ваучера и потвърди с червения бутон под самия номер, не най-долу, даже не пиши номер на картата за всеки случай. Ако ти сложи въпрос на номера на ваучера и ти напише, че не може да го ползваш, значи си го ползвала, ще изтеглят по-малката сума, а ти ще се разправяш с банката да ти освободят остатъка равен на ваучера.

# 812
Шехина, мерси за пожеланията.
Аз няма да поръчвам още за моето бебче, живот и здраве ще се роди м.април, а тогав няма да ми трябва космонавт.
Станах вчера стринка на момченце, та смятам за него да поръчам

Предположих, че не е за твоето бебче Wink Най-малкото едва ли знаеш пола със сигурност Wink
Извинете за спама oops

Между другото, космонавтчето на MariaD също изглежда много сладко, мисля да стегна и него в "чеиза" на нашето бебе. Жалко само, че няма беличко от малкия номер.
Мерси за коментара, беше ми полезен  bouquet

# 813
Момичета някой поръчвал ли е това  мъжко яке .Интересува ме дали е хубаво като материя и дали си струва да го поръчам.
 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7120320& … ue&ksource=-1
  получих го в черно за всеки ден е идеално е имам малко забележки за някой шевове........ но като цяло е добре , ватирано е

MAMA GALQ благодаря ти за отговора   bouquet Аз вече го поръчах и сеге чакам с нетърпение поръчката . newsm44

# 814
Моля момичета споделете мнение за това яке и ако някой го е поръчвам в размер 114 моля за реални снимки и размери http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=3 … tegoryid=50094931

# 815
  • София
П.П.Моя син е 96см, 12кг.  Rolling Eyes

Моя юнак и той е малокалибен Mr. Green-100 см. и 14 кг.
Ще стават за догодина 102 номер,сигурна съм. Wink

# 816
  • Варна
Моля момичета споделете мнение за това яке и ако някой го е поръчвам в размер 114 моля за реални снимки и размери http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=3 … tegoryid=50094931
Дъщеря ми го има, но р-р 128, цвета е различен от този в сайта по-тъмен е, дебело и става за зимата, ако искаш снимки и размери - мога довечера, пиши ми на ЛС да не товарим темата

# 817
  • София
Знам, че е нелогично, но така се е получавало при мен. Ако си потвърдила с червения бутон и ти се е променила сумата за плащане, пък и щом си им писала и са ти отговорили, че ще изтеглят само по-малката сума, значи наистина е така, не се притеснявай, ще вземат по малката. Може да си направиш опит, направи се, че ще плащаш поръчка, напиши номера на ваучера и потвърди с червения бутон под самия номер, не най-долу, даже не пиши номер на картата за всеки случай. Ако ти сложи въпрос на номера на ваучера и ти напише, че не може да го ползваш, значи си го ползвала, ще изтеглят по-малката сума, а ти ще се разправяш с банката да ти освободят остатъка равен на ваучера.

Много ти благодаря!  Hug

Пробвах да въведа някой от използваните ваучери и не ги приема! Странна система имат!  Grinning

# 818
  • София
Eто малко реални снимки и от мен. От тук до края Simple Smile

# 819
  • Варна
Търси назад. В тази или предната тема, едно момиче го беше получило, но сякаш не беше много възхитена. Беше споменала нещо за копчетата че са големи.

stella_16 от кога ти беше поръчката с прахосмукачката. И като изчистиш с нея нали ще споделиш Simple Smile

# 820
Търси назад. В тази или предната тема, едно момиче го беше получило, но сякаш не беше много възхитена. Беше споменала нещо за копчетата че са големи.
а да това го помня беше писала че е и много тънко

# 821
Тези обувчици никой ли не ги е получил да каже как са като номер и дали си заслужават newsm78?

# 822
Майка ми все пак пита в банката, 2 суми са блокирани, ако едната не я осчетоводят - всичко е ок. Ако я осчетоводят обаче трябвало да пише некви молби за неоторизиран превод.

Само да кажа (ако има евентуално и други като мен) от Ла редут ми отговориха това:

Bonjour Mme Hristina ANGELOVA,

Vous vous inquiйtez а propos d'un double dйbit effectuй sur votre compte bancaire.

Je regrette la situation.

Je vous invite а prendre contact avec votre banque.

En effet, il s'agit sans aucun doute d'une anomalie qui devrait кtre rйgularisйe prochainement, si ce n'est dйjа fait.

Si vous deviez me recontacter а ce sujet, merci de m'adresser le justificatif des 2 dйbits.

Съжаляват за ситуацията и да се свържа с банката. Аномалия било, която ако не е вече поправена, то скоро ще бъде поправена.

# 823
Ето го http://www.laredoute.fr/vente-parka-adidas.aspx?
stella_16 от кога ти беше поръчката с прахосмукачката. И като изчистиш с нея нали ще споделиш Simple Smile

ами тази поръчка ми е от 1.09 и още преди седмица можех да си я взема,но все нямам време,а и митницата с това работно време  ooooh! утре ще се разчистя и ще пиша  Peace

# 824
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли 1 въпрос относно дублирането на пръчките?
Искам да попитам ако например съм дублирала поръчката, но нямам достатъчно пари по картата за 2-рата поръчка, ще ми я откажат ли? Тоест ще си получа само една пратка, а втората поради недостиг на средства няма опасност да ми я пратят? Правилно ли мисля?  Flushed

Общи условия

Активация на акаунт