LaRedoute.fr - 80 - Всичко за поръчката!

• 56 646
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 975
anji78,   bouquet ще чакам и за другото 81. само не ме забравяй  Praynig

# 976
Момичета, много моля знаещите френски ако могат да ми кажат какво е това.
http://www.laredoute.fr/vente-couscoussier-complet.aspx?producti … tegoryid=22912251
интересува ме дали дъното на горната тенджера е с дупки и поставяйки се върху първата тенджера пълна с вода се получава готвене на пара. Майка ми има такива 2тенджери и отдавна търся, но в БГ не съм виждала.

# 977
  • Пловдив
За първи път влизам в Ларедут и харесах за малката разни неща има много изгодни блузки с къс ръкав,но от сега да поръчвам за другото лято Thinking.Сега намалят лятната колекция ли и още малко и ще ги скрият или целогодишно има и летни и зимни и ги намалят периодично .Моля обяснете ми за намаленията

# 978
За първи път влизам в Ларедут и харесах за малката разни неща има много изгодни блузки с къс ръкав,но от сега да поръчвам за другото лято Thinking.Сега намалят лятната колекция ли и още малко и ще ги скрият или целогодишно има и летни и зимни и ги намалят периодично .Моля обяснете ми за намаленията

Целогодишно има намалени неща, особено в червения сектор, където пише Les Aubanies. Края на пролетта пускат новата лятна колекция, която е с по-високи цени, но около месец по-късно започват да намаляват и нея. Има две големи намаления през годината - януари и юли. Тогава има разни неща и на символични цени. Общо взето има си непрекъснато намаления, но им варират процентите. Може нещо да е било намалено на 65% и след няколко дни да го направят намалено на 20% или обратното. Непредвидими са.  Laughing

# 979
Mirama,не съм френскоговоряща(ама грам Grinning),но като пуснах описанието през преводача останах със същото впечатление като теб-че има дупки на втората,горна тенджера :Горната кошница, която отговаря на котела да топла храна, без изсушаване Навън. Можете също така да изготви кипналият зеленчуци.
Разбира се,изчакай да се включи и разбиращ езика за сигурност Peace

# 980
някой, който си е поръчвал дрехи за бременни да ме светне номерациите /конкретно на панталоните/ как вървят- ако си нося 38 пак ли толкова вземам или  newsm78

# 981
Получих известие от митницата и сега ме сърбят ръчичките да си го прибера, ама дали има някъкъв шанс да работят в понеделник  Whistling

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 22:32 от anninca

# 982
Децата почват да се опитват да прохождат след 9-тия месец, повечето към годинка. ако ще сте на 6 месеца в началото на зимата може спокойно да сте с цял космонавт.

Не мога да открия пликовете за дрехи - даже не знам какво да търся. Разглеждам категориите с чаршафи и украшения за дома, но не виждам.

# 983
anninca , не те знам от кой град си, но днес като бях на пловдивската митница, имаше бележка, че на 22.09. няма да работят. Предполагам, че това се отнася за всички.

# 984
  • into the blue
Stryper,ето това намерих за пликове за дрехи

# 985
anninca , не те знам от кой град си, но днес като бях на пловдивската митница, имаше бележка, че на 22.09. няма да работят. Предполагам, че това се отнася за всички.
От София съм, ама мисля, че си права и тук сигурно ще почиват, нищо де ше изтърпя още два дни

Децата почват да се опитват да прохождат след 9-тия месец, повечето към годинка. ако ще сте на 6 месеца в началото на зимата може спокойно да сте с цял космонавт.
  Embarassed Embarassed Embarassed оф абе аз така съм се разбързала

# 986
  • In The Middle Of Nowhere
Танчето, да за този с пеперудите става въпрос  Peace като го плучиш ще се радвам да споделиш как е като качество, а доколкото разбирам материята е памук  Simple Smile

# 987
Да споделя за чаршафите - имам вече 7 или 8 комплекта чаршафи от Ла Редут. Уникално хубави са и като външен вид, и като материя и като изработка. Много съм доволна и от чаршафите им с ластик. Веднъж поръчах по грешка такъв, вместо обикновен долен чаршаф, е, направо ми залепна за матрака. А и най-важното - стои опънат и не се налага да го оправяш всяка сутрин, или като детето се хвърли на спалнята да си играе.

# 988
и мен ми се искаше да поръчам поне 1 комплект но цените нещо  Sick 18 е за един чаршаф само не ми се дава. ако се сещаш нещо по сносно което ми е убегнало дай линк  Hug

# 989
  • In The Middle Of Nowhere
Да споделя за чаршафите - имам вече 7 или 8 комплекта чаршафи от Ла Редут. Уникално хубави са и като външен вид, и като материя и като изработка. Много съм доволна и от чаршафите им с ластик. Веднъж поръчах по грешка такъв, вместо обикновен долен чаршаф, е, направо ми залепна за матрака. А и най-важното - стои опънат и не се налага да го оправяш всяка сутрин, или като детето се хвърли на спалнята да си играе.

Аз тепърва ще получавам чаршафи, защото много съм изкушена от хубавите цветове и щампи, само не ми е ясно тези с ластик как се захващат за леглото, нещо не мога да си го представя. Всъщност аз като имам рамка на леглото не знам дали ще се получи добре ... но както и да е, ще си карам по стария метод с чаршаф без ластик  Grinning мерси за отзива  Heart Eyes

shanel1982, аз лично сега понеже наближава зимният сезон се оглеждам за комплекти горен чаршаф + калъфка и ще комбинирам с долни, които вече си имам. Ами аз съм се спряла на тези с пеперудите, с едни цветя и комплектът Сана  Peace(9.90Е са последните)

Общи условия

Активация на акаунт