На 4-ри ще стане вече, септемврийското човече...

• 54 655
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Tan Честита ти именни4ка  Party Да ти е жива и здрава   love001

А, вие госпожици, последно време никакви ви няма. Я се вземете в ръце малко и пишете, как сте, що сте?
Новото при нас е, 4е местя Емили в друга градина, която ще ми е много по близко, по хубава и т.н.  На 19 имаме празник в старата градина , ще празнува с децата и от 20 ще бъде в новата градина  Party
Малко ми е притеснено как ще бъде смяната, ама няма на4ин. Аз пък се захванах с некви щуротий за бързо хранене. Ве4е взех да разбирам в какво съм се забъркала , доста е трудно. Но ве4е съм се хванала на хорото и трябва да го играя  Tired Това е новото при нас , казвайте вие.....
Емили си ходи на гимнастика с кеф, и съм много доволна  Joy Ако взимаха и майки, и аз щях да се запиша, много ме кефи  Sunglasses

# 136
верно напоследък сме много несериозни в писането  Sick

При нас нищо ново ....освен, че аз се разболях  Sad и заразих май и Коко  cry и след като тази нощ почти не сме спали - от сополи, сълзи, подкашляне и всички останали съпътстващи екстри   #Crazy тази сутрин стана с подути очи и с гурелчета  #Puppy dog дано да е от хремата, а не конюктивит  Praynig и го изпратих на баба му да се гледат днес  Peace, че аз не мога да изчезна от работа   noно утре и и другиден май ще се наложи да се гледаме дружно  newsm78 за жалост на шефа   Mr. Green

Теди с какво точно си се захванала, че не схванах  newsm78

# 137
Привет!
При нас няма нищо интересно,освен че в неделя нещо не ми беше добре и оттогава спрях кафето и цигарите.
Дани си ходи на градина,а с Цвети всеки ден сме на разходка,ама вече ще е по за кратко,че днес умрях от студ,къде го видяха че ще е по топло от вчера,че и слънце ще има.

# 138
Здравейте сладурки!  bouquet

Честито на всички именници,рожденници и годишнини на патерица! Hug Да сте живи и здрави и много Любов ви желая! Heart Eyes Май всички си падат по Бейлис и сладко...Wink

При нас е всичко на тъгъдък,както винаги...Аз си взех онези изпити -единия със 70,другия със 75%..много яко сте стискали палци,за която благодаря от сърце! Hug

Домашни имам една камара,но нито имам време,нито мерак да седна и да пиша. Сега имам един проект за понеделник,който стои и чака от месец и още не е започнат. Crazy

На всичкото отгоре ни прегази някакъв стомашен вирус и ни натръшка цялата къща-първо Ерик,после Холи,сега мен,мъжа ми и свекървата. Tired ..разтройство повръщане и адско главоболие...На комшиите детето също-май Ерик го домъкна от училище това чудо. ooooh!....гледаме да се пооправяме лека-полека....

Вас ви гледам не пишете много,ама и аз не съм влизала поне да ви се накарам. Mr. Green

Гвен,как си мила,слушкат ли момчетата?

Вярка,да ти е здрав ергенина и добра снаха да ти доведе един ден!  Party Hug

Дороти,не можах да разбера какво е това бързо хранене... newsm78 Ти ли бързо се храниш или работиш в заведение за бързо хранене?

Кажете нещо ново..не се ли стягате за Коледа вече?Тук канадците са приключили вече с коледния шопинг. Crazy

Не ходите ли някъде по почивки или събирания,няма ли интересни неша около вас?Знам че Вяра и Гвен са миткалата на групата,ама не искат да разказват май.. Party

Ние мислихме да изкараме някъде свекъра и свекървата извън града на разходка,ама аз нали имам да пиша домашна  Crossing Arms тази седмица,а на мъжа ми му се налага да работи другата,та го отложихме за по-другата. Sick..ама да видим.

ааа,имахме БГ парти за Хелуин и така се бях налепила с едни кървави лепенки по лицето,тапосле не можах да ги сваля...така ги трих,че си протрих лицето и ходих така ранена на работа  #Crazy та ме базикаха колегите,че мъжа ми ме е бил ,а аз им разправях че съм паднала по стълбите.. Joy

Май това е от нас..
Айде цунки на всички и да оздравяват болничките! Heart Eyes

# 139

Вяра,честит рожден ден!
Да си здрава,щастлива и винаги усмихната!

# 140
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЯРКА
Желая ти много здраве,любов и щастие  bouquet

# 141

Вярка, Честит Рожден ден!
Много здраве и късмет!

# 142
  • Стара Загора
Вяра, честит юбилей! Много здраве и късмет!

Тан, честита нова лентичка, лека и безпроблемна до края!

# 143
БЛАГОДАРЯ !!! за пожеланията момичета  Kissing Heart

tan, super  Hug лека и безпроблена бременост  newsm10

# 144
Tan,лека и безпроблемна бременност!

# 145
  • София
Тан,
чудесна новина.
Бъди здрава,спокойна и много щастлива. Знаеш,че ще е от полза но бебето.  Hug

# 146
Здравейте!
Честит Рожден Ден Вярка! Бъди жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Тан, честито Grinning Много хубава новина!

Я дайте акъл сега какво да правя -Жори е със зачервено гърло и едната сливица му е доста подута, от утре си остава у дома баща ми ще дойде да го гледа...дайте някой бабин илач ....плиййз Praynig Мисля да му давам повече чай с мед, цитросепт, имам и тантум верде спрей, ама незнам дали става за сливици?! Rolling Eyes

# 147
Благодаря ви момичета!
Ей, просълзихте ме.

Мим`с, Вики преди 2 седмици беше лепнала някакъв вирус със зачервено гърло и подути сливици. Личната ни изписа Тантум верде и сироп Тусавит. Давах й да смуче и Ефизол и разбира се много чай и мед. Бързо да оздравявате. Hug

# 148
  • София
Мими и аз съм пръскала тантум вверде в гърлото на Стела.Преди месец обаче като беше болна ходих да купя и аптекарката ми каза че на малки деца не се пръскат аерозоли в гърлото,даже и на листовката си го пише.Та много ме наплаши и купих хапчетата за смучене.

Тан,честито и от мен.Лека и безпроблемна Heart Eyes

# 149
  • Стара Загора
Мимис, дано се оправи бързо Жорко, аз бях така в началото на месеца, Подути сливици, само че и лимфните ми възли се възпалиха  и бях на гентамицин. За спрея сега чувам, че не се пръска на малки деца, уж чета листовките. Септември като изписаха на Никол тантум верде, лекарката ме предупреди, че имало и за възрастни тантум верде форте, нещо такова и че в аптеката по някога давали каквото имат. 

Общи условия

Активация на акаунт