На 4-ри ще стане вече, септемврийското човече...

• 54 649
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
и аз съм тук,ама нещо не мога да стигна до компа,а и в петък Дани ми вдигна температура,но се оправи,а днес Цвети ми е с температура и довечера дружно отиваме на лекар да ги види какво става,че много взеха да ми стават безсънните нощи,а и се притеснявам.

# 76
Вярка до къде стигна ремонта?

# 77
Вярка до къде стигна ремонта?
до под кривата круша  Joy мъж ми нали млати гащи 1 седмица по Пловдивския панаир ....поседя си малко в къщи - свърши туй-онуй  #Crazy и сега хукна по някакви проверки-ревизии из обектите им в страната  Sick и го няма по 4-5 дена всяка седмица  Shocked ....а стаята си седи и не мърда  Mr. Green но остава само корка, тапетите и дюшемето  Peace не, че е малко ...ама вече така ми се струва  hahaha след толкоз чакане  #Crazy
Обещал е тържествено, че за РД на Криси най-късно ще режем лентата  thumbsup  пък ще видим  newsm78

# 78
Дорка, ето ти сайта разгледай, прочти и във форума  http://www.citroseptbg.com/  Wink

Ние в групата имаме варицела и са под карантина до края на месеца.Сега трябва да следиме само дечицата.

Чао за сега. Wink

# 79
Привет от нас!
Ние днес водихме Вики да й сложат противоменингитна ваксина. Сега ми е малко напрегнато, но засега всичко е ок.
Остава ни да сложим една за хепатит А и вече чак в 1-ви клас.
И в нашата групичка има варицела, но ние я карахме преди 2 години.
Тук времето е страхотно и излизаме малко на разходка.
Чао  за сега.

# 80
  • София
tan,
аз пак да питам,това са ваксини по желание,нали?

# 81
Тан, и мен ме интересува за тези ваксини.....рисковани ли са или....а и колко струват също ме интересува.Мерси предварително
  bouquet  bouquet

# 82
Gwen, Мим`с, това са препоръчителни ваксини, но както казва нашата педиатърка в много от европейските страни са вече задължителни. Ваксината, която сложихме е Act HIВ.  Всъщност това е една от съставките на Пентаксима, така че Gwen ако си започнала да слагаш на малкия Пентаксим, то тя си я има вътре.   Тази ваксина предпазва от бактерията Хемофилус инфуенца, която е един от най-честите причинители на гноен бактериален менингит. И тъй като това лято на Вики и изолираха точно тази бактерия в гърлото и то съвсем случайно, без каквито и да е признаци освен една хрема, която вече отшумяваше, доста се уплаших и решихме да я сложим. Казват, че това е една от най-пречистените и с добра понесаемост ваксина /това не мога още да го кажа, понеже я сложихме от преди 2 часа/. Цената й е 23лв.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 15:18 от tan

# 83
  • Стара Загора
менингитната е по желание. Ники днес е в къщи че сутринта беше с 37,1Т. Незнам Т ли беше сега е добре, играе си, дано не се разболява само. Аз не мисля да ги слагам тези ваксини, дано нямаме проблеми. Вчера един ни удари вратата на колата докато закопчавахме децата по столовете, много бързаше човека, после до 19 писаха обяснения в КАТ, така му се пада.
Тан , дано нямате повече проблеми.

# 84
  • София
tan,
благодаря!

Таня,
така му се пада,какво друго да кажа.
  bouquet

Дано застраховката покрие щетите ви!

# 85
Привет дружки мили! Hug

..за ваксините и аз съм против,защото всяка година вирусите се израждат в нови разновидности и бацила,за който е тази ваксина едва ли съществува вече,та поне за мен ваксините само намаляват имунитета и нищо повече...но не искам да налагам мнение. Grinning

..повечко пресни плодове и зеленчуци, чист въздух всеки ден и това е достатъчно. Party

Свекитата още не могат да се климатизитат тук и все им е студено. Казват,че сме станали на моржове вече и на 15 градуса сме по къс ръкав. Joy Тук кофтито е големите темпер. разлики.През нощта мин седмица достигна минус 10,а през деня + 20..ама се свиква. Crazy

Тан,успех с колата. Peace

Друго не се сещам.. Rolling Eyes

Остана още един ден да се избута и малко почивка..ама трябва да се учи за изпита. Sick

Рапорт даден. Grinning

# 86
  • София
Как така от -10 на +20... doh

# 87
Оле аз ще умра от студ там  Outta Joint
Някой от вас давал ли е зелените водорасли???

# 88
Привет сладурки Heart Eyes

Днес ви черпя,че моята мамичка става на 55 години. Да ми е жива и здрава,най-добрата мама на света. Hug

Така ми липсва,че е чак на другия край на света. Sad..но да сме живи и здрави,защото има хора не се виждат с години,а живеят в един град..за жалост(..това ако е успокоение..)

Цунки на всички и весели почивни дни!  bouquet...аз май пак няма да уча,че е хубаво времето и ще се митка.. Whistling

# 89
  • София
Много здраве за най-добрата мама на света!!!
newsm51 newsm59 nbirthday newsm59 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт