Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 313
  • 939
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
много ви благодаря за отговорите, страхотни сте  Heart Eyes

# 706
  • Sofia, BG
 Имам въпрос към farfallina която забелязвам да виси на балкончето: Забелязах, че много плавно и стабилно сваляш кг- това за мен е перфектния вариант, аз за разлика от теб съм на приливи и отливи. Сподели моля те с другарчетата какъв ти е дневния режим, на какво наблягаш, по колко ядеш и какво избягваш  Praynig  Hug То си е до организъм, де но може и да има някой трик  Mr. Green

# 707
Здравейте на всички !Аз съм нова във вашият форум.Отдавна исках да се включа при вас.Е най-накрая се реших.На режима съм от 28юли .Бях 105 кг,сега съм 90-91.Благодаря на всички ,които с мнения и споделени воли и неволи ми помогнахте да стигна до тук.Аз продължавам!Успех милички.

# 708
  • София
Eeeeeeeeeeeeeeeeee, най - сетне и аз да мога да кажа ЗДРАВЕЙТЕ!

Тоя ADSL в работата ми разказа играта, цял ден нета прави номера, а накрая взе та ми блокира страници, пароли ......... и УЖАС! smile3511

МаМа Куин, какви са тия резултати, бе моме?! Ти направо си плачеш за награда!!!Бравос! newsm20

Тонито 26, ами аз съм, бе мила! Как ме позна!  smile3534 Шегиииичкаааа! Явно на много Нели-та им казват така. Ама нямам нищо против да се представям за твоя съученичка. Ако това 26 в ника ти означава това, което си мисля - направо ще взема да смъкна има - няма десетилетка от себе си. Като се замисля, не е никак лошо. smile3521

Тунинг, еееей голям си калпазанин!!!!!Как ще тръгваш така!!!!!Аз съм една хубавелка за 87-те си години, ееее мъничко съм кривогледичка, лека гърбичка имам, почти незабележимо е, че три - четири предни зъба са ми опадали и косицата ми е оредяла и придобила лек зеленикав оттенък, ама все пак изчакай да се вталя, хубавецо!   newsm03

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 22:56 от nelsun

# 709
  • Варна
Здравейте, момичета и Тунинг!
Влизам, за да се похваля, че добре вървят килограмите надолу, не ми тежи режима и че промених целта с още 5 кила. Дано не ми дотежи. След седмица правя три месеца с режима. когато го започнах, прочетох, че повечето диети се провалят до третия месец. не го разбирах, защото моите диети се проваляха да третата седмица... Ама какво да правя като нямам никаква воля.
За първи път ми е наистина лесно и приятно да диетувам. Проагитирах и брат си да се включи, той като всеки мъж прави Дюкан по негов си начин - нещо средно между кърмачка и фитнесманиак, но има резултат.
Яде плодове в ПЗ дните, млякото му е 2%, защото другото било пълно според него с нишесте, (дано не е прав...) и пие чисти протеини преди фитнеса. Добре върви да знаете, но все пак е мъж...
Форумът е невероятна подкрепа за мен, надъхвам се като гледам снимките на всички, просто защото резултатите са страхотни. Не съм се осмелила да кача снимки по две причини - не знам как, пък много, много не обичам да се снимам newsm78
Успех на всички, които искат да постигнат целта си и я следват.
Къде се изгуби Крисче? Какво стана с теб и твоята госпожица? Диетувате ли още?

# 710
Хайде и от мен добра вечер Simple Smile

Нелсън....ти направо  баба Яга се описа Simple Smile Недей така, бе момиче Simple Smile

Някой имаше днес рожден ден Simple SmileНе помня....кои...,но ЧРД   bouquet

Тези краве кашкавал и сирене лайт.....не са ли за 3-тата..или може във Втора ,но умерено? newsm78

# 711
Ей,днес следобед писах,писах,и нали съм в третия свят,взе че изчезна,та сега по накратко:

МаМа Куин,знам миличка,не се кахъря за темпото,супер се чувствам,ходя със самочувствие на фотомодел вече(е,имам още 20 кила до там,ама...),а за дрехите си права,в нашето полушарие дойде лято ,и аз се оказах без парцалки,та големи разходи....И се появявай по-често!

Стрелче,стискаме палци за баща ти,няма да ти кажа да не се притесняваш,.защото знам какво е,но бъди колкото можеш спокойна,и всичко ще е наред! Hug

Лека нощ на всички!И утре по-слаби,и по-усмихнати!

# 712
               Здравейте
Чета и ви се радвам.Днес има много паднали килца:
Вени,Звездопад,Падме,Дори,Паулина,Ивичка,Тунинг,Пижолина,София,mi_di,didavas   аааа честито ви намаление
На задържалите -те са следващите с радостна новинка
 Целуфки на всички и да знаете режима е перфектен! Laughing

# 713
ривелка  Hug

# 714
  • New Zealand
здравейте! започвам деня без изненади на кантара, люшкам се с 1 кг нагоре и надолу от доста време. явно последните 2-3 кг за сваляне са голям зор Twisted Evil както и да е, вчера бях на проби за костюми, мерките ми ги взеха преди 2 седмици. изненадата беше, че са ми леко широки, независимо от липсата на промяна в килограмите Simple Smile стилистката се видя в чудо, започна да вади някакви безопасни игли...изобщо майтап Mr. Green

# 715
  • Бургас
Привет, отново! Hug
Още минуси има!Честито! Flowers Sunflower
Sagittariusfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover + положителни мисли!
nelsun - Б-ррр! Dizzy FaceУжаст!
А по отношение на дрехите съм плачевна история,всичко ми е голямо,ама много голямо/нали това исках-няма угодия/ от есенните и зимните дрехи - и от мотане и изчакване/още мъничко да посмъкна/такава изстинка си купих - кихавици,хрема...

# 716
Sagittarius дано всичко мине леко и безпроблемно и чакаме добри новини
и аз съм мнооооого зле с дрехите, чудя се всяка сутрин какво да облека, а уж си купих туй онуй ама всичко ми виси
ох... трябва да се пазариииии супер - ходя си с 2 чифта дънки и една пола

# 717
  • New Zealand
Sagittarius дано всичко мине леко и безпроблемно и чакаме добри новини
и аз съм мнооооого зле с дрехите, чудя се всяка сутрин какво да облека, а уж си купих туй онуй ама всичко ми виси
ох... трябва да се пазариииии супер - ходя си с 2 чифта дънки и една пола

това за дънките ми е до болка познато. поне имат гайки за колан Mr. Green

# 718
  • София
Pauliana, ама ти да не мЪ познаваш, откъде ми знаеш именцето?! Тук едно момиченце, взело че си го сложила за ник и аз горката трябваше да се представям с чуждо име..............

Sanny3q какъв "УжасТ"newsm48, бе момиче!?! Ми троловете дооооооста ми се натискат, ако пък искаш да знаеш! Внимавай какви ги говориш - да не долетя с новата си метла, дето я взех назаем от Хари /Потър, де/!!!

# 719
Здравейте и от мен! Stuck Out Tongue
Днес ходих на масаж и в салона имаше кантар и се измерих.
Еми никаква промяма! #Cussing out
На втория ден от ударния режим бях свалила 1кг,а сега на 2 от ПЗ пак съм си го върнала. newsm45
Кажете ми това възможно ли е?Вече от седмица ям само режимна храна,а нищо.Много съм отчаяна.Даже сега в ПЗ към зеленчуците сам включила само краставици и домати , и то в ограничени количества.
Къде ли бъркам?Моля ви помогнете! smile3518

Общи условия

Активация на акаунт