Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 292
  • 939
  •   1
Отговори
# 810
Здравейте, момичета. И аз се присъединявам към дюканската група. Имам около 5 кг за сваляне. В момента съм 61 кг. Освен диетата започвам и антицелулитни масажи и се надявам ефекта да е видим.
Прочетох доста по темата, изтеглих си и рецепти, но честно казано не видях рецепти за закуска сутрин. Ще съм благодарна, ако споделите или ми дадете линк, където сте ги коментирали.

# 811
Здравейте всички    bouquet
Чудесни резултати имате, като гледам линийките!  smile3525
Прочетох първия пост и имам един въпрос към вас - много ли по-скъпо излиза диетата от обичайното хранене  Embarassed? Съжалявам за въпроса, но трябва да се съобразя и с това.... Tired Аз нямам много килограми за сваляне - около 10, и ако наблягам повече на яйцата, може и да успея. А ако се храня по 4-5 пъти на ден, но по-ограничено, това ще попречи ли на отслабването? И ако пия по няколко лъжици ленено масло на ден също(тъй като е част от лечението ми)?

лененото масло, според мен си го пий, без проблем. То съдържа Омега3 мастни к-ни, които само могат да ти помогнат в отслабването Peace

# 812
  • Варна
veneras , без лоши чувства го казах, нали така си беше озаглавила едни снимки - да не се засегнеш случайно Peace
За спагетите - мазнина само на гала, според мен. Аз слагам ескуиза и дом.сок и става вкусно.
Mojito добре дошла Hug за закуска аз ти препоръчвам палачинки с овесени трици и бухтички:
http://dukanskirecepti.wordpress.com/page/2/?s=%D0%BF%D0%B0%D0%B … D0%BD%D0%BA%D0%B0

# 813

Mojito добре дошла Hug за закуска аз ти препоръчвам палачинки с овесени трици и бухтички

Благодаря.  Hug

# 814
Хрумна ми нещо,та искам да ви попитам,мислите ли,че когато киселото мляко се цеди,от концентрацията му се повишава маслеността?
Аз съм прост музикант Blush,ама така си мисля,та моля по-научно ориентираните дюканки да отговорят!
Ако млякото е било 0,1% и го изцедиш, полученото концентрирано мляко също ще бъде със същата масленост, защото на никой етикет не пише Вода-50% например (която се съдържа в обикновеното кисело мляко и я няма в изцеденото) Hug

# 815
Зарка, за пиле на сол.
Покриваш дъното на тавата с морска сол. Слагаш бутчетата първо от гадната страна на горе, после с кожата на горе и така се пече по около 45-50 мин. от всяка страна. Слагаш тавата във фурната и забравяш че готвиш  Hug Много е лесно.

Ivi4ka, благодаря  Hug Hug

Здравейте всички    bouquet
Чудесни резултати имате, като гледам линийките!  smile3525
Прочетох първия пост и имам един въпрос към вас - много ли по-скъпо излиза диетата от обичайното хранене  Embarassed? Съжалявам за въпроса, но трябва да се съобразя и с това.... Tired Аз нямам много килограми за сваляне - около 10, и ако наблягам повече на яйцата, може и да успея. А ако се храня по 4-5 пъти на ден, но по-ограничено, това ще попречи ли на отслабването? И ако пия по няколко лъжици ленено масло на ден също(тъй като е част от лечението ми)?

Облаче, аз не искам да кажа голяма дума, че не съм си в БГ и не знам точно как са цените там. Но тук ми излиза по 13-14 евро на ден на човек (ние с милото и двамата сме на режим) а пък хапваме и 4-5 пъти! От никакво режимно месо не сме се отказали - все некви мръвки и що ли не купувам. А иначе, примерно на ресторант е повече от 15 евро за едно ядене. И ние се притеснявахме в началото, че ще е по-скъпо, а пък не е. Успех!  Hug Peace

# 816
Dahlia  hahahaизобщо и не ми е минало през акъла дори Hug

# 817
  • Бургас
Здравейте на всички.
Минавам само на бързо че ще ходя на рожден ден и няма време.
Та днес правя 4 месеца от началото и резултата ми е -27кг,последните две седмици смъквам по бавно защото строим един етаж и вечер свеки прави едни салатки та си седя доста дълго на ПЗ и така нещата се позабавиха,но аз и на това съм доволна и то много.
Още малко и се връщам в правия път.
Поздрави на всички които имат поводи,а на всички по една приятелска целувка.

# 818
Благодаря ви за отговорите!  bouquet Ще се престраша и ще започна от утре. За целта сваляне на 10 кг достатъчни ли са три дена в първата фаза?

# 819
  • софия
Ъъъъъъ....тЪковатаа....вместо следобедно кафе,да ви разбудя малко с ей това.

Облаче ле бяло,можеш до 5 дена да я спазваш ударната,от повече няма смисъл.Виж как ще тръгнат нещата и ще прецениш сама. Peace

# 820
 Crazy Shocked #Crazy

....разбудих се....

# 821
# 822
Да ви се оплача, аз май се разболям и съм с болки в кръста и проблем в тоалетната, но обратния, не мога да изляза почти!
И аз се разболях седмица след като започнах режима.Направих грешката първата сутрин да изям едно мляко с трици и станах много много по-зле.Ако имаш този лошия вирус със разтройство и повръщане те съветвам да спреш режима за малко,поне аз така направих и ядох само сухари 2-3 дни.Но ако много държиш да продължиш на мен лекарката ми каза сухо пилешко месо също е вариант.

# 823
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЧКИ! newsm51
Да сте живи издрави,много успехи и късмет в живота!

# 824
Да ви се оплача, аз май се разболям и съм с болки в кръста и проблем в тоалетната, но обратния, не мога да изляза почти!
И аз се разболях седмица след като започнах режима.Направих грешката първата сутрин да изям едно мляко с трици и станах много много по-зле.Ако имаш този лошия вирус със разтройство и повръщане те съветвам да спреш режима за малко,поне аз така направих и ядох само сухари 2-3 дни.Но ако много държиш да продължиш на мен лекарката ми каза сухо пилешко месо също е вариант.

Пиле и сиренце/извара/ може да се хапва, когато имаш такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт