Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 830
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • 42.016399,23.101179
Благодаря отново на всички за поздравите послучай остаряването ми. Laughing
Честити ходещи крачета и от мен на Ясенчо!! Heart Eyes
Дано Чамурлето успее отново да ви помогне и за астмата и за ушичките.
А за градината просто нямам думи. Ама хубаво е че поне госпожите правят нещо и реагират по някакъв начин, щото при нас миналата година нищо не направиха, когато Кирчо караше Вики да си свалят гащичките. Накрая аз обясних на лелките какво се случва и те просто ги разместиха да не спят един до друг. А иначе редовно Виктория  ми се прибира с научена по някой чалгийка. Снощи цяла вечер ми пееше "Циганката има дупка", която е научила от нейна приятелка в детската, тя пък от татко си. Тя е от групата на дъвчещите си ръкавите, а като и се приспи много започва да си бърка в носа. Joy
В нашата детска има само танци извън класно занимание. Мнного и харесват на Вики въпреки че всякакви танци танцуват, не само народни - ат я е голям фен на хората. Laughing Приятелка е намислила да прави и йога за дечица, което пък би трябвало да е съвсем близо до нас, така че ще я запиша там най-вероятно. Wink

# 226
  • София
Мая в градината пак ще си ходи на английски и народни танци. Английския го почнаха от 1ви окт, танците започват от 1ви ноември.

В момента качвам снимките, по-късно ще ви покажа.

На кънките и аз бихс е появила, но по-скоро спорадично... надали ще я записвам на курс. Нелка, откога ще отварят Зимния за свободни посещения?

# 227
здрасти пак,

вчера забравих - по въпроса на Ели - ами засега, за подаръците, май само за някаква малка джага си мислим, ама се притесняваме, че постоянно някой ще трябва да играе с него на това; а аз мисля, че доколкото и той е новодомец, да минаткато подаръци разни шкафчета и др. под. мебелчета  Wink

А за детската - освен дето най сетне започна да ме пита дали си имам гадже (макар че не знам дали разбира какво е точно това,  дори не съм сигурна, че осъзнава, че става дума за човек), за щастие други подобни познания засега май не е усвоил; но в носа и той си бърка малко, и повече се притеснявам, че това донякъде го подканям да го прави, защото не може да си го духа и все му засядат разни корички и т.н., но аз не го карам да го прави в автобуса, разбира се...

# 228
За бъркането в носа - реших проблема с гледане на епизод от "Клуб Уинкс", където учителят обясняваше на Специалистите, че има две главни, основни и единствени правила за магьосници, феички и прочее: "Никога не се предавай! Никога не си бъркай в носа!"   Mr. Green

# 229
Честити ходещи крачета на Ясен!Голям кеф ми е да си пия кафето и да ви чета!Мъжо ми подари лаптоп,че да се събира в чантата и ми е много удобно да го разнасям навсякъде,плюс че съм проучила къде има рутър и хубаво кафе и съм редовен клиент на подобно заведения когато имам време.
Нел,кефи ме как спокойно подхождаш,аз бих се побъркала от притеснение,дано Чам помогне.И Дани за малко да го вкарат в групата на астматиците някъде април месец,ама ни се размина.Но е ФАКт,че децата ни са много кекави-може ли да изкараш 2 месеца на море,да се каляваш с слънчеви и въздушни бани,басейни,да ядеш домашна храна и още от септември да си със сополи???Ба мама му!
Това с чичо доктор и ние сме го правили,а и от 3 до 6 децата проявяват интерес към половите(си ,а и чуждите) органи,сега какво да ги анатемосаме ли?Дани редовно ми вика сутрин"Мамо,виж каква голяма пишка имам",едва ли ще става секс маниак заради това.
Ако не съм споменавала Дани ходи (когато е на градина) на футбол,английски и на плуване,сега издирвам надуваеми наръкавници,защото нашите съм зарязала на морето.В София има ли някъде?Иначе джапанки,бански имаме.
В нашата градина засега и спокойно....................

# 230
  • Sofia
Ванилка,добре дошла в отбора на мобилните  интернет маниачки Laughing И аз ходя снабдена с такъв лаптоп и отделно мъжо ми подари скоро новия i-phone 3G,та цялата съм в нет Mr. Green
Това със сополите няма гаранция кога ще те настигне Close Виктория миналата седмица беше болна и съм я влачила по всички административни инстанции с мен,че няма кой да я гледа Имаше разстройство,някакъв вирус май беше.Наака се на улицата пред СОТ-аджийте докато си уговарях монтажа  Mr. Green
Аз английския в градината засега смятам да го пропусна.Ще ходи на танци и гимнастика.Преди 2 седмици им организираха планинарско училище.Виктория беше много доволна и сега само за него пита,кога пак е ходят.На вас предлагали ли са ви такива училища?Организираха ги Марички,те организират и ски училището зимата

# 231
Юле, провери вьв FOX-a за надувните джаджи. Бях купувала скоро за Марти от там. Ако са ги прибрали питай , може да ти извадят от склада.

Нели, честити ходещи крачета на Яско. Ти защо не изчакаш с ходенето до Ница за януари , когато са разпродажбите.  Тогава бих дошла сьс тебе.... Mr. Green 

Вие ще слагате ли противогрипни ваксини... newsm78 

за чичо доктор-а в градините - моята племенничка като беше в трета група , докато уж трябвало да спят слетобед ( госпожите не се знае кьде са били ...) те си играли с едно момченце на чичо доктор. В резултат на което , тя започва да кьрви и като я водят на доктор , се установява , че има напьханя шнолка вьв влагалището...   #Crazy   .Госпожите естествено нищо не знаеха по случая  ooooh!  . Така , че пазете си момиченцата от " чичо доктор"...

Мартин за сега ще ходи само на таекуондо. В градината на нищо не сме го записали. 

Eli_cz, още не сме мислили за подарьци , но благодаря , че ме подсети да помисля от сега...Толкова много играчки имат вече , че....В последно време Мартин много се впечатлява от енциклопедии-те , та може нещо такова да му вземем, знам ли....Само тортата е уточнена за момента  хи-хи.

# 232
и нашата торта е уточнена.......само да видя кой да я направи, щото се сещайте, яе е смного коне, крави и тн ooooh!
Днес остарявам много, та виртуално да ви почерпя

# 233
КРИСТИНКЕЕЕЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
И ЦЯЛАТА ЛЮБОВ ДА ТИ СЕ ВРЪЩА!

# 234
  • София
Привет и от мен. Първо и основно:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Крис!

Второ, честити ходещи крачета на Ясен, а третото - после, че пак ме нагънаха...

# 235
Крис, мила, Честит рожден ден! Винаги толкова усмивки и малко повече!

# 236

Криси , честит рожден ден. Да си здрава и много обичана от любимите ти мьже.

# 237
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН КРИС!!!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!!

# 238

Да се почерпим с по една протеинова напитка за рд на Криската, а? Joy

Криси, да си жива и здрава и да ти върви като по мляко  Joy

# 239
Крис, да си жива и здрава! Hug наздраве!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт