Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 831
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Крис,за съфорумки отстъпки Wink Магазина е до х-л Хемус
Пинка,добре дошла в отбора на проблемните уши Sad Дано всичко  се оправи по-леко

# 256
Чоча, успех!

Мони - аз по принцип си слагам противогрипни ваксини отдавна и като цяло съм доволна, тази година си мислех и на Ежко да сложим (педиатърът не изказа категорично мнение, но не беше против, което значи, че по-скоро я препоръчва), ама кога ли ще закрепим ушите, като се почна пак...

мда, доста романтични са все пак снимките от Рим, макар и без мъже  Wink

# 257
  • София
Аз категорично съм против противогрипните ваксини. Особено за децата... Ама вие си знаете...

мкп, живо ме интересува днес дали си на работа и дали като на една примерна пчеличка ти се полага обедна почивка извън МинФин. С Нелката имаме подли мисли да те навестим... Всъщност изобщо в БГ ли си?

# 258
нали съм вече веща във фармацефтичния бизнес, един съвет - не си слагайте противогрипни ваксини Peace

# 259
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, аз не мога да наваксам да ви прочета. Вчера ни изписаха от болница с Тедка. Каката зарази всички в къщи /без мен/ и най-пострада малката. Този път бяхме в инфекционзното на Окръжна болница - ужасно е.

# 260
Здравейте, аз не мога да наваксам да ви прочета. Вчера ни изписаха от болница с Тедка. Каката зарази всички в къщи /без мен/ и най-пострада малката. Този път бяхме в инфекционзното на Окръжна болница - ужасно е.
оле Дескаааааа
какво и е било на Тедка,горкото
сега добре ли е Hug

# 261
нали съм вече веща във фармацефтичния бизнес, един съвет - не си слагайте противогрипни ваксини Peace

Кажи що , де...

# 262
  • София
Специално за малки деца (под 5-6г.) знам, че не се препоръчват, защото имунната им система не е все още добре развита и те я объркват/скапват/подтискат саморазвиването...

# 263
  • София
Честито на патерици РД на всички, които съм пропуснала  bouquet

И аз съм против относно противогрипните ваксини. Нашата лична казва, че вероятността да те хване вируса е много по-малка отколкото сам да си го вкараш с въпросната ваксина. Освен това ваксините, които са сега са с вируси от миналата година, т.е. вече са преминали.

Чоча, лека, приятна и доходоносна работа ти пожелавам Simple Smile Вики след операцията на ушите има ли проблеми?

Янче, много хубави снимки, с голям кеф ги разгледах Simple Smile

Пинка, как мина прегледа, Ники, как е?

Деска, нали знаеш Господ си знае работата, винаги остава един здрав в семейството, за да ги обгрижва болните Laughing Поне при нас е така. Бързо да се оправяте Hug

Ние сме добре, Виктор си ходи на градина. Записах го на английски да шпреха Laughing

# 264
Разтройство и повръщане

# 265
Янче, аз Яна я ваксинирам от четиригодишна и от тогава не ми е била болна с антибиотик...Мартин още не сьм го ваксинирала и се чудех дали да е тази зима или другата.  Затова исках да видя при вас как са отзивите.
А снимките от Рим са много гот. Имам чуството , че в този град и около него всичко е в разкопки....А вие при кого спахте или си бяхте наели квартира. Чак ме замисли дали да не си спретнем една екскурзийка до там . Аз сьм била само вьв Венеция и Флоренция.

Чочи, хвьрли ме в спомени с този твой магазин. Дали да не взема да си отворя и аз пак един....Какво ще продаваш - само дрешки или и храни . За каква вьзраст ще са нещата.

Деска, а вече добре ли сте. А защо не бяхте пак в Токуда - нали там ходите. Или нямат Инфекциозно там   newsm78

Довечера ще направя малко снимки на Мартин на таекуондото да го видите. Умирам от смях с него. Докато се загряват и тичат , скачат и се разтягат е пьрва пушка. Но като почнат сьщинските упражнения е голям смях...

# 266

Деска, а вече добре ли сте. А защо не бяхте пак в Токуда - нали там ходите. Или нямат Инфекциозно там   newsm78

Нямат инфекциозно. Предния път дори отказаха да я прегледат. Сега поне това направиха и ни написаха направление за хоспитализация

# 267
  • у дома
Деси, а вие не можахте ли да ги овладеете в къщи симптомите или се обезводни Тедито?  newsm78  Sad

# 268
Деси, а вие не можахте ли да ги овладеете в къщи симптомите или се обезводни Тедито?  newsm78  Sad

При Теди всичко стана много бързо. В събота вечерта почна да повръща, а сутринта да дриска много и то вода. Като отидохме на прегледа /исках да ми дадат лекарства/ се овъртя почти до под мишниците и повърна срещу лекарката. Каза, че за нея е задължително приемането в болница, защото при малките всичко ставало много бързо и тя вече била започнала да се обезводнява. След две банки през система в неделя вчера вече беше весела и искаше да танцува

# 269
  • у дома
Явно сте уплашили лекарката.

Много добре, че бързо се е възстановило пиленцето и престоят ви в болницата не е бил дълъг!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт