Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 087
  • 496
  •   1
Отговори
# 225
Ади, Тони, Пинки, красиви картички сте сътворили отново!

Tandoori, много са красиви торбичките, а тортите са просто съвършени.

# 226
    Simple Smile  Привет от мен и Ади  Heart Eyes  Въпреки хубавото време на вън спретнах една картичка и няколко скици за  още 3-4  Wink   
http://adi555773.multiply.com/photos/album/32#107 
 хайде и аз да започвам с коледните картички -въпреки че не ми се иска това прекрасно слънчице на вън да се скрива .  Кои знае колко е хубаво времето във Варна днес -да знаете ч ви завиждам !

# 227
Ади, страхотна картичка   bouquet
С удоволствие бих си купила твоя картичка  newsm51 Така че не лошо да помислиш за някаква серийност, иначе не е много изгодно, като се има предвид колко време отнема измислянето на нов модел и изработването му.  А в рамките ти направо съм влюбена, може би по късно ще изплагиатствам някоя от тях  Embarassed

... и още нещо - мисли идеи за следващото предизвикателство, защото си ти наред ;o)

# 228
Ади, наистина страхотна картичка! Мнооого ми харесва!

Аз за момента няма с какво да се включа или споделя, така че само хвалебствия изказвам.  Grinning

# 229
Ади, разкошна е!!!  bouquet

# 230
Ади, наистина разкошна картичка!  bouquet

# 231
Здравейте,

Просто не успях да се сдържа да не споделя с вас, че в обедната почивка  ходих до складовете в Търново и си накупих куп хоби материали. Цветни кадастрони (около 250 гр), които в книжарниците струват около 1,60, от там си ги взех за по 85 ст. Избрах си 5 рамки като тези Тони по 70 ст (исках повече, но са много дефектни повечето). Купих си голям комплект силиконови боички за стъкло, с които се получават лепенки, които могат да се слагат на гладки повърхност за 5 и нещо лева и един комплект за отливане на гипсови формички с магнитчета (имаше много сладко слонче и мидичка).
Довечеря ще творя  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 14:20 от devilkin

# 232
  Благодаря за милите думи  Hug.
   Аз скоро едва ли ще се включа с нещо ново , че с Ади имаме проблем с алергията.
   Но вие продължавайте да творите  за  да ни радвате с нови и нови неща  Peace, а аз  ще ви следя най редовно  Heart Eyes
   До скоро  и лека вечер

# 233
  • София
Твори и показвай Simple Smile Интресни са ми тези силиконови бои за стъкло как ще станат на фигурки. Сигурно са нещо като желе.

# 234
Пожелавам си единственото ви оправдение, за да не пишете, е да нямате време от творчески занимания Flutter

Започвам първа с "оправданията" и една серия коледни картички от вчера:

Снимка на всяка от картичките има в блога.

# 235
Браво Тони, много добра съчетана цветова комбинация  Hug
  След обед или най-късно довечера и аз ще се включа с 2-3 картички .
   Някои може ли да ми каже малко повече инфо за коледния базар в Сф.  Praynig  Че от 2 години само чувам за него ,но и така не потърсих повече инфо . Всичко с благотворителна цел ли се прави или с цел и мамите на форума да си изкарат по някои друг лев за празниците  newsm78  , Лек и спорен ден на всички   bouquet
  Тони -предполагам че всички са забегнали да се препичат на слънчице, а не да  работят за  слава  Wink

# 236
  • Варна
Ади благотворителните базари са за събиране на пари за домовете за деца, за които се грижат момичетата от ДБМ. Има и тема в този подфорум. А и линк към нея в нашата тема на 5-6стр мисля.
Тони, много симпатични картички.
Аз вчера имах рожден ден и искам да ви почерпя с едно виртуално парче торта в скрап стил.

# 237
Деспина, честит рожден ден на патерица!
Много щастливи мигове ти пожелавам!  bouquet

Ади, досега се включвах само в пазаруването от базарите, тази година за пръв път правя нещо, но знам, че събраните пари отиват за разни благородни каузи.

# 238
  • София
ЧРД и от мен, Деспина!  bouquet
Страхотна торта си ни избрала Simple Smile

# 239
Честит рожден ден Деспина Simple Smile Бъди здрава  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт