Снимки, издание 6

• 27 848
  • 325
  •   1
Отговори
# 225
страхотни деца. просто нямам думи.......

# 226
  • на път
Уникални щасливи, прекрасни сладурчета!!! Браво на варненки!!!

# 227
Страхотни!!!
А пък аз да кажа колко е малък света- видях Еми на живо преди време, страхотно дете е, със страхотно излъчване и ясно гласче!Познах я от снимките! Монда - Hug

# 228
Голяма радост им доставихме с този карнавал. И нер само на тях, де...
Радвам се, че се превърна в традиция и чрез него успяваме да наберем повече средства, с които да помагаме на онези, които все още не са имали късмета да заживеят в семейство.
Аист, наистина е много малък света. Защо не ми се обади, Еми сама ли беше? Щеше да ми е приятно../не знаех,че си от Варна/.

# 229
Голяма радост им доставихме с този карнавал. И нер само на тях, де...
Радвам се, че се превърна в традиция и чрез него успяваме да наберем повече средства, с които да помагаме на онези, които все още не са имали късмета да заживеят в семейство.
Аист, наистина е много малък света. Защо не ми се обади, Еми сама ли беше? Щеше да ми е приятно../не знаех,че си от Варна/.

аааа, само за борбите... Laughing
и на мен щеше да ми е приятно, но не беше наблизо, нищо някой ден, когато, тогава...

# 230
Монда, децата наистина изглеждат много щастливи, така са им грейнали очичките Hug

# 231
Монда, страхотна е Еми!
И аз я видях отблизо на карнавала, а тези дни ще пусна и мои снимки.Мислех да ти се обадя, но ми беше неудобно, а и моето диваче не спря да лудее!
Невероятно беше ,описах впечатленията си и в Нашите деца

# 232
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273703#copyAddress
Снимки от благотворителния карнавал във Варна.Беше прекрасно!

Хиляда глупости написах, докато успея да кача новите снимки. И така, изпращам отново адреса на албума, в края са снимките от благотворителния карнавал.Беше прекрасно изживяване!

Паролата е същата!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 17:38 от Светкавица

# 233
 Светкавица  може ли паролка  Praynig

# 234
За тигърчо smile3501

# 235
 Светкавица, тигърчо е страхотен Hug

# 236
Светкавица, много ви е "страшно" тигърчето  Joy Hug Слънчице!

# 237
Мерси, момичета, малко набързо "скопосахме" / т. е- намерихме/ костюма, но се представихме достойно!

# 238
Монда, Светкавица - да са ви живи и здрави децата и все така да пълнят душите ви с радост! Прекрасни са...

# 239
Нямам време да Ви чета, но ето и малко нови снимчици:
Алекс
Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт