Браво на Лисалоте!

!
И аз и той, пак аз и пак той и така доста. 
. Ама е свикнал баща му като му откаже и той почва да се тръшка и така му надделява. И си мисле, че и сега ще успее, ама НЕ.
,лошо ми стана.
Много добре се държа Мишето, хапнахме, пийнахме и седнах да кача малко снимки от събитието. Направихме и видео клипче, само дето се е получило доста смешно, лелее, седя си сама и си се хиля пред компа
Филмчето трябваше да запечата момента с разчупването на питата, аз бях седнала на стол и държах бебочката, бяхме нагласили на самоснимачка фотоапарата да си прави филма, само дето нивото, на което ми е лицато и лицето на бебка, понеже сме седнали е нивото на дупетата на орисниците. И се е заснело едно суетене на дупета 10 броя около не е ясно какво(ние с Миши), абе ужас, клип на дупетата, е тук-там се подава част от лицето ми или от бебка 
При вас как е?

моите и двамата при все многото наддаване на тегло не растат много на дължина ,а имат ген-баща им е 1,90м
Що така ,аз ли съм причина та с ниския си ръст
) Но с една моя приятелка решихме да направим малко шоу, та се получи това.
http://picasaweb.google.bg/htmlski/Niya#5245790663517009954 Ако на някой му хареса може да заимства идея. Ние си имахме истиснска фея орисница и помошничката и