Мъжът ми днес отиде до столицата да изпрати майка и ние сме волна програма с Тристанчо, търкаляме се по дивана рошави и по пижамки
Дано не си останем сами и през нощта, че пак има транспортна стачка И ние купихме помпичка с тръбичка за нослето, но нещо хард ми се вижда тая работа... Онзи ден обяснявах тук за модела-прахосмукачка и съм сигурна, че си спечелих врагове сред тая нежна нация
Вчера дадох за пръв път вода и така успокоих хълцането, но то бяха пръски, давене, страх, че занапред само това ще е менюто
Но не я преварих, а ползвах водата, с която му приготвям млякото - минерална (с ниска минерализация, на етикета пише, че става за бебета и педиатъра ни я препоръча), само я притоплих ...Асе, Вики е като излязла от реклама на Елсев
По-късно ще кача снимка за колажа, ама Тристан или спи, или реве, или яде. Такава приемаш ли Бизу, как е Адриан ?
Някоя девойка знае ли какво е обяснението за стряскането на бебетата докато спят и има ли лек
На мен Контрактубекса след предната операция не ми подейства, сега докторът ми каза да не се мажа с нищо. В България ми бяха залепили раната, а тук ми сложиха 8 аграфа и десетина шева и за моя изненада белега ми е доста по-симпатичничък.
Пухи и Малчева получават Отличен по изтънчен хумор

Миши, Ея, мерси за комплиментите за костУмчеата на Трики. Стараем се, нали сме в страната на модата
А и как иначе да се вредим в тоя наплив за вашите госпо'ици 
Много ме радват големите бузки на Калина и Лоти

Освен да се спра малко, а

А зимата тепърва предстои 

със сокчета. В кърмаческия има тема за педагогическото захранване.
.Караха ме да пия и много мляко и ето откъде хранителната алергия,защото нямаме фамилна обремененост.Ще го убия
а за секса- ние опитахме още месец след раждането, ама си е баш като за пръв път
Давам му по 3-6 капки.
Ние за съжаление май ще сме си вкъщи, че не можело видиш ли да оставим "маминка" (свеки) самичка. Под самичка разбирайте тя и още трима човека в къщи, но не, трябва и ние за капак да я дундуркаме
Аз до 20 едва ли ще ги докарам. То тези телеса така ли се повдигат
Фитнес, диетолози, хапчета, все някак ще оправим положението
Завиждам ви, че сте така смели
Да предупредя, докато не е късно