Отговори
# 195
Честит трети Рожден Ден на ТОНИ, МИШО, МИТКО И ВИКИ!  Щастливо и безгрижно детство ви пожелавам!

# 196
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК
Васко
Вики
Апостол
Пожелавам ви пълни
джобчета с бонбонки, големи подаръци,
приятели добри и весели игри.
Бъдете ЗДРАВИ!

Mirinda прелест е малката Нена... чаровница голяма.  Heart Eyes Дано скоро да я зарадвате с братче или сестриче

# 197
  • София
Честит рожден ден на Васко, Виктория и Апостол! Бъдете усмихнати и умни деца! Весел празник!
Честито и на всички рожденици от началото на месеца. Много здраве и щастливо детство!
Ние бяхме малко на гости на баба. Върнахме се, аз съм на работа, чета за дипломна защита. Диванетата не ми дават да припаря до компа. Сега използвам намалението, че звярът се превръща в принц и викам да ви се обадя. Хубавото е, че мама си идва в Бг за 2 месеца и ще гледа децата, после свеки е месец в отпуск и отиват при нея. Абе....направила съм си планове до 7 януари горе-долу. Мисля, към края на ноември да водя мъж ми на меден уикенд, близо до Джули, ама първо ще направя резервето, после ще ви кажа къде, че да не ми вземете мястото  Mr. Green.
 Wink

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ОТ ДНЕС И ПРЕДНИТЕ ДНИ!!!!!

Извинете ме, просто нямам време да влизам, но мисля за вас и ви желая здраве, щастие и обич безкрай!!!  bouquet

# 199
  • София - Младост 1А
Милички рожденничета, които пропуснах. Да сте много здравички и винаги усмихнати. Леля ви Дринка е затрупана от работа и други задължения и не може да намери време да седне пише. Но вие бъдете щастливи и купонясвайте на воля. Сега ви е паднало!

А да кажа аз... че почти съвсем случайно се видях с Джулката и Рони. По някога работата има и добри страни. Събира приятели, които иначе няма как да намерят време да се видят.

Хайде хубава вечер!
И не мислете че съм ви забравила. Просто ми наближава едно изложение и ми е някакъв ад.
А за Пешко да кажа че върви на оправяне.

# 200
Хахаха hahaha, леля ви Дринка:)...Дрина е леля:)
Чакайте сега и кака Ви Гея да се извини, че не е честитила малките рожденници

Та...да са живи и здрави малките хлапета...да греят с радостни очета и да бъдат много, много щастливи!

Честит празник на Сладкото ми Васенце  Heart Eyes( Дилянка целувки специални му пращам)
Честито на Виктория, Апостол, Тони, Мишо, Митко, Вики!

# 201
  • София - Младост 1А
Хахаха hahaha, леля ви Дринка:)...Дрина е леля:)

Ми тъй де... трябва да сме на положение. То вече годинките се натрупаха... скоро ще почна да се сбръчквам.

# 202

Жорко, Гери, Криси, и Иван
Слънце, здраве, смях, игри, веселие и приятели добри да са с вас дечица хубави.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 00:15 от klamerche

# 203
Здравейте,момичета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО,ИВАН,ГЕРИ И КРИСИ!
ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА АПОСТОЛ,ВИКИ И СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА НАШИЯ ПРИЯТЕЛ ВАСЕТО!

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,МНОГО ПОСЛУШНИ И ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ!

За гордите майки!

На нас не ни върви и това е!Нати реве в градината,но е прекрасна манипулаторка. ooooh!Може роля в театъра да и дадат!
Като капак на всичко през нощта са ни ударили колата пред блока.И после как да ти е весело? Sad
Както и да е желая на всички весели рожденни дни и много целувки!

# 204
Честито на порасналите дечица ЖОРКО,ИВАН, ГЕРИ И КРИСИ, АПОСТОЛ, ВАСКАТА и ВИКИ
Живи и здрави да са!  bouquet Честит празник и на техните родители! Hug
Кака ви Дринка Wink /забележете - кака/ вече ви е казала че се срещнахме в НДК случайно. Аз между другото я познах по ларедутският панталон. Просто се загледах в него и хоп - Дринка!!!!! Mr. Green Освен това се чукнахме среща импровизирана в Макдонълд , където ни чакаше Ронката... и бе да искаме се видяхме. Стана много хубаво така.. Има и снимки , ама една друга мама още не ми ги е пратила за да ви ги покажа Mr. Green но като ги получа веднага ги качвам Hug
Бини, мила...много неприятно това.... Sad За Нати - изживява го. Играе театър , щото знае че в къщи е по хубаво. може и да ревнува...Ивето  е при теб , а тя не може да стои с вас... Ще свикне , но вероятно ще мине време. Дано учителките са търпеливи и внимателни и оправят нещата. Пожелавам ти този период да е по-кратък и всичко да се нареди.
За колата - супер неприятно. Дано поне застрахователите не се пазарят...
Гея, бе нещо много накратко бееее....Липсват ми постовите ти и поканите за биричка.  Mr. Green Имам две асоциации които ме подсещат за теб. Халбата с бира и червени чехли Mr. Green Joy
Мириндичке - невена всяка година все по хубава става!!!!Еееххх....пушка му трЕбЕ на Илийката... пушка с патрони... Whistling
Ние сме добре. Яни се само отглежда... то кака и бати го гледат , ама от другата стая... по скоро с костенурките-нинджи се гледат. как не му омръзнаха - незнам newsm78 Всички реплики знае. Всички жестове имитира... и даже се бие с несъществуващи твари, като "дядото на Шльодель". Имаме си култова реплика "Съльвайвъль не струва и пет пари"  и нетърпящото възражение "Яна и Джана отиват да спят , щото са голи и им е студено" /това от господари на ефира.  Mr. GreenКато го питаш - кой ти го каза- отговаря компетентно: "Един длюг мъж" но така и не научихме какво е мъж явно... щото упорито твърди че е "момиче и има пишка" Mr. Green
Ей такива веселии....
И последно...
Имам голяма дилема. канени сме на парти на Пампорово. 3 дни. Ол инклузив с конна езда, боулинг, готварство, аранжиране на цветя,  направа на най-красив печат... посещение в Смолян на най големият планетариум ...
Всичко е прекрасно - обаче.... датите са 31,1 и 2ри ноември...
а Яни е рожденик Sad и сега не знам какво да правя. Дали да нахалствам и да взема децата /това е годишна среща на печатарите/ или да отложа рожденият ден на детенце.... Уф, голяма дилема ми е и не знам какво да правя newsm78
Наизказвах ви се Mr. Green Айде лека вечер и хубави почивни дни! Hug

# 205
Честито на всички рожденници - малко се загубих тези дени ипропуснах  доста дечица - но както се казва - зло да ги забрави Simple Smile все да са щастливи и да радват мама и тате....

нашата одисея с детската градина засега е с 1:0 за ДГ - Алек ми е вече сополив - обаче аз го заредих добре с коластрата и с осцилококцинум - и засега го издухвам само 3-4 пъти на ден. това разбира се не пречи да му промивам носа също толкова пъти на ден - от което той върло недоволства- но все паксе надяввам да го пресека това чудо - или поне да го изкара лекичко.....да видим дали ще стане. А малката Ива ми е така от неделя - тя и зъб проряза, и от Детския РД най вероятно гепи нещо - и изобщо - кофти е по малкто дете- всичко по трудно изкарва.освен това на нея давам далеч по малко коластра - шубе ме е повечко да давам - та не знам колко ефект в крайна сметка има....... сега е в апогея си на сополивост - то е запушен нос, то едвам диша, то се стичат едни цветни сополки - абе веселба. да видим дали ще ни отпуснат скоро.

Бини - дано Нати свикне бързо -моят в четвъртък сутринта беше на линия от шест часа с въпроса - мамо, днес ще ходя ли на ДГ. да не говорим че колкото пъти се събуди през ноща - все това питаше - поне 5-6 пъти се събужда. абе какво да кажа - стрес голям си е.
за колата -дано застрахователите не с закатанчат.

Джули и Ади - еми, а честита ви срещичка- много си ви е било добре да разбирам. дано по често има такива импровизирани срещички:-)

за дилемата ти Джули - моят господин - ако аз не му бях казала кога му е РД-то, нямаше и да разбере. Освен това ние  чествахме 3 пъти РД -  един на датата на Алек, един на датата на Ива и един за общ детски РД - смятай - всеки път той получава едни подаръци, духа свещи и прочие. изобщо според мен не отличи коя му е датата.та  с две думи - направете го на вас да ви е удобно - да ви е кеф , и после ако искате и два РД му отбележете - за детето това ще е по важното , а не дали е на датата. това си е мое мнение само Simple Smile

Валерия - честито ви християнче - моите още не са похристиянчени - не знамкакво чакам още а- ама и това лято го пропуснахме.

Мириндичке - успех с бебеправенето. и на всички други мами коит се замислят за това добро дел о- супех.

Аз да ви кажа - много съм щастлива, че така се получи при мен(въпреки че нервите са ми опънати де)  - двамата така страхотно си играят - не мога да ви опиша. Алек вече все по често си играе с нея - рядко я блъска , и изобщо голяма са картинка. усещам се че напоследък - нали домакинска работа все има- та децата сами се гледат -аз си чистя - и само като се разреват - тогава търча да видя какво е станало. освен това винаги има кой да ми каже какво се случило - дали Ива сама е паднала - или пък той я е бутнал -все още си признава диването Wink последният им хит е да влязат в коритото за къпане и да се гушкат там, въртят се и какво ли още не - е по някое време се обърнат с него - от което Ивка пак страда че все тя се удря - ама такава игра с коритото не съм очаквала.

ами това е - нещо се разписах повечко тоз път.

поздрави от нас - и който е болен бързо да оздравява.

# 206
Честит трети Рожден Ден на ЖОРКО,ИВАН,ГЕРИ, КРИСИ, ВАСКО, ВИКИ и АПОСТОЛ! Бъдете щастливи и весели!

zoroto, твоите мъници са само за снимка  Hug! Мишленце си има християнче  Grinning, ние още не сме.

# 207
  • София - Младост 1А
Я да видим кой се е родил днес...

bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Яна, Магдалена и Марио!  bouquet
Да са ви живи и здрави дечицата!

Сега и аз да се разпиша.
Пепи вече е добре. Направо не мога да повярвам. Може да ви е смешно и странно, но след като две седмици го тъпках с лекарства и нямаше никакъв ефект, приложих нетрадиционни методи и детето ми се оправи. Всъщност се оправи с едни китайски чайчета на д-р Тиен. Не знам дали сте чували за нея, но тя е китайска лекарка, която от 15 години живее и лекува в България. Когато отидохме каза че няма възможност да му прави процедури с акопунктура и акопресура, защото влизаше в болница жената, но ни даде да пием чайчета. Освен тях давам и водораслите, които Зори ми даде и Пепи спря почти веднага да кашля, а от три дни и сополи няма. Но спрях всички лекарства и капки. Направих и консултация с хомеопат. За момента като лечение не може да се направи много, защото е доста тъпкан с лекарства, но ми даде гранулки, които ще го подсилят. Та от днес и тях давам. От болестта ни остана само един голям лишей, който му се появи отзад на крачето, но за момента няма да го третирам с нищо, за да видим как ще подейства хомеопатията. Надявам се да се позасили детето. Сега съм в дилема дали да го пускам на градина. Вече е здрав, но другата седмица имаме парти за рожденния ден и се притеснявам дали за една седмица на градина няма да се тръшне отново.
Ако го питам него хич не му се ходи. А на родителската среща разбрах, че докато е боледувал са имали куклен театър, танци и английски. Било е голям купон. Аз го записах на английски и мисля и на народни танци да го запиша. Той много се кефи на хорца и мисля, че ще му е забавно.
Ами това е при нас за сега.

Бини това за колата е супер гадно. Дано не ви правят проблеми застрахователите. Ама си е врътня, трябва да се кара на майстори... абе гадост. Надявам се да не са големи пораженията.

Джулка, аз съм съгласна със Зори. Направете му празник когато се върнете. Първата година на Пепи рожденния ден се падна работен. И не сме правили празник. Направихме го през уикенда. Те още не свързват рожденния ден с конкретната дата, а с партито. Така че според мен трябва да отидете на Пампорово... ако може и мен да вземете... ще ви нося куфарите...  Joy

....... сега е в апогея си на сополивост - то е запушен нос, то едвам диша, то се стичат едни цветни сополки - абе веселба. да видим дали ще ни отпуснат скоро.

Зори, да ти разкажа за една моя покупка от последната седмица. Помпа за нос, която се включва в домашната прахосмукачка.
Ето я:
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1960
Много страшно звучи, ама не е. Страхотна е! Искам да споделя, че след като я взех, Ники беше скептично настроен. Бая се чудеше дали да я пробваме. И понеже Пепи се шубелясва не от помпата, а от прахосмукачката не знаехме какво да правим. Та след като 5 минути бяха духали носа на чешмата и Пепи беше почервенял от духане, като включих помпата и изсмуках една супена лъжица секрети. Направо щях да падна. Просто децата издухват това което им е в нослето, а секрета, който се събира в синусите си остава. И всъщност капеш капки, но те не отиват навътре и нямат ефект. Така че горешо препоръчвам тази помпа. Не е скъпа, много лесно се ползва и лесно се почиства. Ако нещо още те интересува питай. Тюх само съм за телешоп... вече поне 3 майки съм зарибила...

Хайде стига толкоз за днес!
Хубав ден от мен!

# 208
Дринка, направо ме заинтригува, защото и Светославко е все със сополи. А ние между другото сме на поредния антибиотик заради пустите сополи, които нямат край  Sad

Честит рожден ден на днешните рожденници Яна, Магдалена и Марио! Да са много здравички и да радват мама  и тати!

# 209
Здравейте! Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА,МАРИО И МАГДАЛЕНА!

ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Благодаря ви за всичко,че винаги сте с мен! Hug

Мишленце,все забравям,честита християнка!Да ви е жива и здрава!
Светли,дано по-скоро да оздравее Светославчо!
Зори,и твоите дечковци да се оправят бързо!
Дринка,радвам се,че Пепи вече е добре!
Джулка,по въпроса за дилемата,мога да ти кажа как бих постъпила аз,ще отложим рождения ден и ще отидем на партито.Рождения ден така или иначе ще бъде отпразнуван /с малко закъснение/ ,но партито няма как да се повтори.

Весел ден и много целувки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт