Отговори
# 180
Честит Рожден Ден на Краси, Теа, Алекс и Марти! Бъдете много щастливи и здрави!

# 181
  • до морето

Честит трети рожден ден на Красимир , Теодора,  Мартина , Александър,  Александра , както и на тези от изминалите дни които пропуснах !
Желая ви много здраве и весело и безгрижно детство!

А това е за вас мили майки!

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИ, ТЕА, АЛЕКС И МАРТИ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!   bouquet

Бини, дано й хареса на Нати в градината, а на тати - успех в новата работа!

Ние изкарахме много добре рождения ден, в петък - у нас с бабите, а в събота - с децата в детския клуб. Рали е много доволна, ние също. Утре ще правим кръщене, малко е по средата на седмицата, но нашата кума си е дошла за 1 седмица в БГ и на бързо направихме организацията.
Ето малко снимки от РД, на който му се гледа:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=123761

# 183
Честит Рожден Ден на Краси, Теа, Алекс и Марти!

живи и здрави! Весел празник!
Честит рожден ден на патерица на Сладките Вики и ИваHug
Бъдете винаги така щестливи и усмихнати!

# 184
ЧЕСТИТ 3 РОЖДЕН ДЕН на празнуващите днес
БИЛИ, ТОНИ, ИВАНА И БОЯНА както и на РАЯ

bini_og  радвам се, че на малката сладкишка й е харесало на градината, а с яденето ще свикне по някое време. Вики първата година отказваше да яде почти всичко, но в един момент просто прояде от храната там. Деца... гладни няма да останат. На вашия татко - честита нова работа. Да е добре платена, да има възможност за развитие и да му доставя удоволствие да я върши  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мишленце да нацелуваш хубавата Рали. Разгледах снимките с удоволствие. Повеселили сте се добре. А малката дама какъв стол има... малеее да се люшка с настроение  Hug
Защо и тук във Варна няма такива хубави детски клубчета, чистички и с много играчки...

# 185
  • София

Честит Рожден Ден на всички рожденици днес - Тони, Били, Ивана и Бояна! Да са живи и здрави! Добри, усмихнати и безкрайно щастливи!

Честит празник!  Hug

# 186
Честит Рожден Ден на Рая, Ивана и Бояна, Билял, Тони, Ивон и Данаила! Бъдете щастливи и обичани!

# 187

ЧЕСТИТ ДА БЪДЕ ДНЕШНИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ,БИЛИ И ТОНИ!
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ,ОБИЧАНИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 188
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ,ИВАНА И БОЯНА,БИЛИ,
                                                  ТОНИ,ИВОН И ДАНИ !

ДА СА ЗДРАВИ,МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!

Нати днес плака доста-първо от сутринта до към 10 часа,после като сервирали обяда пак!
Много ми е сдухано...ама...

# 189
  • София - Младост 1А
Честито на днешните рожденници! Да са много здрави дечица!

Бини... стискам палци по бързо да отмине този период и с кеф да ходи Нати на градина.

# 190
Здравейте, момичета!
Първо - благодя за пожеланията за РД и за милите думи за баба ми. Аз вече се поотърсих от шока, голяма заслуга за това има рождения ден, който мина в едно безкрайно посрещане на гости - от устринта до вечерта!
Нена получи много подаръци, играчки, книжки, флумастри, дрешки... Ето малко снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293862

Имаше малки гости, големи, роднини, приятели... Голяма веселба.

Мишленце, Раличка е страхотна. Моля те издай какъв е номера за сплитането на косата! Невена не ми дава да я реша, камо ли да правя нещо по-сложно. Оня ден ми даде да й сплета две плитки, специално за гостите. Иначе се решим с ножицата пред нея и под заплаха от отрязване на косата  Mr. Green

Наде, хубаво сте решили да правите второ дете. Ние също, даже и аз съм си намислила месец (септември 2009, ако не мине котка път...). Та по повода и аз се засилих към профилактичните прегледи, но реших да започна със зъболекарския кабинет... Леле, направо  Shocked ей така станах! Имам 7 кариеса и 2 пулпита  ooooh! Ами така ще е, като не съм ходила от 2 години на зъболекар... И сега понеже ме заболя единият зъб, а мъдрецът ми се счупи се сетих... Пада ми се... Та сега ги караме под ред... Като си направих сметка колко пари ще ми излезе всичко ми се замая главата... Хубавото е, че кариесите са малки и се оправят с по едно ходене и съответно по-малко пари, ама тоя първия пулпит ще ми излезе поне 60-70 лв.... Другия е на мъдрец, освен това половината зъб ми се счупи, та си мисля направо да го извадя....

Та така, ще мина другия месец при гинеколога да си махна спиралата и да си направя разните му там изследвания и... започваме активно бебеправене  Mr. Green

На всички болнички дечица пожелавам бързичко да се оправят, а на всички рожденници, които пропуснах - да са весели, игриви, любознателни и усмихнати!

Лека вечер от мен, скоро пак ще пиша!
 Hug

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 20:13 от Mirinda

# 191
  • до морето
Бързам в последните минути на деня да честитя рожденият ден на  Рая ,Ивана и Бояна , Билял,  Тони, Ивон,  Данаила !Пожелавам им  много здраве ,весели игри и послушни родители Hug

Опаля , дойде и осми октомври,а кой има рожден ден днес ? Grinning

Честит рожден ден на Тони, Мишо,  Вики и Митко! Бъдете здрави ,щастливи и обградени с много любов!

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 00:17 от Royzi

# 192
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ,МИШО,МИТКО И ВИКИ!

ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
мънички дечица хубави.
Растете здрави, умни, талантливи и
много, много щастливи.

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
НА

Тони на мама _ZLATO
Мишо на мама miramax
Митко на мама bebche05
Вики на мама geri dobreva

# 194
ЧЕСТИТО НА ТОНИ, МИШО, МИТКО И ВИКИ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! bdbaloni baloni bdbaloni baloni

Ние си имаме вече едно Християнче! Вчера имахме доста перипети и нерви, но добре че накрая всичко мина и нещата се оправиха.

Миринда, Нена е една прекрасна принцеса. А за плитките - при нас проблема не е в стоенето, а в сръчните ръце на мама, ми срам ме е, ама какво да правя, водя я на фризьор да й прави плитките. Лошото е, че този път не можахме да запишем час за нашата кака и тези плитки са по-различни, издържаха до първото къпане, иначе си стоим с тях по 1 седмица, че и повече. Иначе много й влиза в очите. Но в салона си се намести на стола, все едно че там е родена и стоя без да мръдне през цялото време  Laughing

Успех на всички бебеправещи, ще ми се и на нас да се присъединим към отбора  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт