Отговори
# 165
Честит Рожден ден на Вики - Кламерче - да ти е все така буйна и нежна- най - страхотната комбинация- така винаги ще си сигурна че ще си хване читав мъж- такива жени не задържат калпави мъже около тях Simple Smile

Момичета - благодаря за страхотните пожелания- направо нямам думи да ви опиша колко се зарадвах (не знам защо си мислех че няма да се сетите - нали тя е мъничка и вече не следим така стриктно кой кога по месеци Simple Smile)

иначе изкарахме страхотно - мног подаръжи естествено има - утре ни предстои и детският РД - да видим как ще мине и той Simple Smile

почерпете се от нас - пък се надявам след утре да пусна малко снимки че да ни видите какви сме порасли  Simple Smile

целувки на всички и най вече на рожденниците

# 166
  • София
Миринда, Честит празник! Да ти е жива и здрава рожденичката! Да расте здрава, щастлива, палава и все така чаровка! Да я нацелуваш от нас!

Честит 3-ти рожден ден Невенка!!!

# 167
  • София - Младост 1А
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПИ И НЕВЕНКА!
ПОЖЕЛАВАМЕ НА АДАША ДА Е МНОГО ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!
Чух се с Ирка. Тя няма време покрай двете дечица да пише, но каза че са добре и праща поздрави и целувки на всички!

А НА НЕВЕНКА ПОЖЕЛАВАМЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА Е ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА! С ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ОЧИ ДА ПАДАТ В КРАКАТА Й ВСИЧКИ МЪЖЕ! А НА ТАТКОТО... ЗДРАВИ НЕРВИ!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 12:18 от Drina

# 168
честито на всички рожденици  Hug и техните семейства   bouquet

# 169
Честит Рожден Ден на Невенка и Пепи! Бъдете щастливи и весели!

# 170
  • София
Добро утро!

Искам да ви почерпа за днешния рожден ден на Краси! Благодаря Ви момичета, че ви има и в добро и в лошо, вече повече от 3 години!  Hug

# 171
всичко най най на краси и на теб  Hug

# 172
  • София - Младост 1А
Ехааа колко рожденници има днес...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСКО, ТЕА, МАРТИНА и АЛЕКСАНДРА!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА, ДА СА ВИНАГИ УСМИХНАТИ! ДА ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Ани, Пипилота, Geri, Grapefruit... момичета целунете рожденниците от нас! Весел празник!

# 173

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСКО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕА,МАРТИНА И АЛЕКСАНДРА!
МОМИЧЕТА,ДА СА ВИ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЦАТА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЧКАТА ОТ ВЧЕРА НЕВЕНКА!
ЧЕСТИТО И НА ПЕПИ!
ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ!

Нати е на градина.Стискайте палци,плийз!

# 174

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСКО,
НА ТЕА,МАРТИНА И АЛЕКСАНДРА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ДЕЧИЦА,
РАДОСТ ЗА СВОИТЕ МАЙЧИЦИ!
ВЕСЕЛО  ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА
С МНОГО СМЯХ,ИГРИ И ПОДАРЪЦИ!

# 175

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
мънички дечица слънчеви - празнуващите днес Краси, Теа, Алекс и Марти, както и духналите свещички вчера Нена и Пепи
растете здрави, щастливи и игриви
късмета да е винаги с вас и да постигате мечтите си с лекота.
С много настроение, лакомства, подаръци, игри и смях да нашарено детството ви.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МАЙЧЕТА!

bini_og стискам палци Нати да ходи на градина с удоволствие и най-вече да е здрава. Flowers Four Leaf Clover

# 176
  • София
Ама и аз съм една, но сутринта от бързане за градината съвсем забравих!

Честит Рожден Ден и на другите малки рожденици - Теа, Алекс и Марти! Да са живи и здрави! Палави и щастливи! Прекрасно детство и път осеян със сбъднати мечти!

Честит празник мили момичета!

# 177
Страхотни детски празници!
Страхотен месец - най-хубавия!
Да са живи и здрави тригодишните дечица и само щастливи детски дни да озаряват техните души!

Много танци, веселба и пълна с подаръци торба!
Честит празник на Краско, Теа, Алекс и Марти!

Честит празник и на порасналите Нена и Пепи!

Бини, стискам палци, миличка!

# 178
Честито на хубавите пораснали дечица- КРАСКО, ТЕА, АЛЕКСАНДРА и МАРТИНА!!!! Да са слънчицата на мама и тати в къщи и навън, да са винаги усмихнати и много много здрави Simple Smile

Честито и на вчерашните рожденници - НЕНА и ПЕПИ - да са най прекрасните деца на света Simple Smile и тази хубавица НЕНА да отвлича много мъжки сърца с тез хубави очи Simple Smile

Бини - стискам палци за Нати. и моят днес тръгна на градина - но аз си го взех на обяд - така се бяхме разбрали с него Simple Smile харесала му е детската градина - но за норматив изпорти че му се били карали че не си ял закуската Simple Smile и така, ще видим утре как ще бъде Simple Smile

целувки момичета на всички вии най много на рожденниците и рожденничките

# 179
Здравейте,момичета! newsm51
Бързам да разкажа за първият учебен ден!Сутринта тръгнахме дружно цялото фемили-тати изпратихме на новата работа,а ние тричките потеглигме към градината.Нати беше много радостна!От бързане падна по стълбите,ама не плака.Влязохме в градината и какво да видим-поне три ревящи деца. След малко започнах да я преобличам.А моята дъщеричка с ей такива очи  Shocked и вика:"Ама какво ще ми правят тука?" Викам и:"Спокойно тук само се играе!Децата,които плачат са бебета.Пък ти си голяма кака!"
И така хванаха се с госпожата за ръчички и ме зарязаха. А аз търча да си получа целувка.Иначе съм очарована от обстановката и най-вече от госпожите-много са мили!Дотук добре!Но...отивам в 12:00 да си я прибера и какво чуват ушите ми-рев и хлипане-мойта Нати.Сервирали яденето,всички седнали и се хранят,а тя се разплакала,че не иска.И така след дълги уговорки се успокои.С храненето ще има биг проблем,усещам! Иначе иска да ходи и утре,дори обеща да не плаче!
Това е!Сега чакам тати да разправя за новата работа.
Благодаря за стиснатите палци! Hug

Общи условия

Активация на акаунт