Отговори
# 150
Честит Рожден ден на прекрасни рожденници - Криската, Райчо, Кристиян, Никола!

Единствено и само им пожелавам да са здрави, да са щастливи и мнооогооо обичани деца, защото любовта ни носи само здраве и щастие!

# 151
Честит Рожден Ден на всички мънички Дами и Господа (от изминалите дни)    bouquet

Искам да ви пожелая, да сте много здрави дечица, много усмихнати бисерчета да подарявате всеки ден на мама и тати и все така весели мъници да сте.

Ние сме супер заети с местене и прекарване на всякакви кабели и честно влизам колкото да попрочета нещо, но време за писане няма никакво. Отедна седмица сме на "гости" при баба и дядо и се надяваме скоро да си тръгнем от тук, който винаги е живял сам, определено му е тежко с още едно домакинство да съжителства. Всеки ден обикаляме блока и гледаме прекарването на тока, докъде е стигнало, че на нас това ние проблем-липсата му.

Иначе Коколяндата е добре, ама от толкова кихащи и кашлящи в групата, нещо му се мъти и на него в носа и гърлото и май другата седмица, освен ако по чудо не го закрепим събота и неделя, ще си го гледам в домашни условия. Само за предстоящия рожден ден говори, как ще ходим на парти, кои деца ще се канят, колко и какви подаръци ще има и всяка вечер това ни е като приказка за лека нощ."Мамо, разкажи за мой ден ден".
С градината се разбират чудесно, без ревове, без проблеми, сутрин отваря очите и "мамо, нали на градината отиваме". Има си приятелчета и често се споменават определени деца, като и не пропуска да ми каже, кой имал сополи, и кой кашля или пък го боляло коремчето. Малка портичка си е, а на мен само ми се изправя косата, и вследствие се почва великото тъпчене с витамин Ц и какво ли още не.

А пък да ви се оплача, бяхме решили да почваме бебето и чак си бях измислила и месец, в който ще раждам, ама да ама не. Първо реших да си направя някакви контролни изследвания, цитонамазка и други подобни. Лекарката ми казва, здрава си нищо ти няма, чакам те другия месец бременна, но изследванията лоши, ама лоши, някакви Пап 3 и съмнения за HPV вирус, викам си не е възможно всяка година си правя изследвания, чак пък пап 3, а пък и папиломата, нали се сещате, кой ще е виновен. Запазих някакво привидно самообладание и дай пак на втора цитонамазка, но вече в друга лаборатория, 15 дена чакане, целия нет изрових, по отношение на папиломата, с Драго се изпокарахме от разни безпочвени обвинения и двамата притеснени, докато излязат резултатите, е естествено всичко е наред. Аз и от по-рано си имах някакви съмнения, че в конкретната лаборатория, правят някакви шашми и явно доктора, който разчита изследванията не е много в час.

Мина и този месец, викам айде следващия, ама почнах посещения при зъболекар, съответно, някакви по-сериозни проблеми имам с венците и един силен антибиотик ми изписа и то да го пия 10-ина дена и пак още един месец хоп изчезна, и бебето... незнам, абе така че толкова с нашите планове за братче на Коко.

Дринка какво стана с Пепи, докъде я докарахте.

При нас във Варна много от лекарите изписват правени капки от по 10-ина съставки и има ефект определно. Иначе Коко съм му капала макситрол(капки за очи е ) и ако го даваш за първи път също ще има ефект, давала съм му и виброцил, но от този за големи деца, над 6 години, зеленото спрейче, промивки не със стеримар, ами с банка -физиологичен разтвор и спринцовка.
Даже някои от педиатрите изписват половин виброцил( за деца) се смесва с цяло шишенце макситрол и така по 2-3 капки 3 пъти на ден.
А онези гадните капки със среброто, при нас си ги правят по аптеките-Коларгол им беше името.

Ох стига на тази тема, съм ти надувала главата, много, ама много бързо оправяне на дребния  Hug

Айде момичета, моя час изтече   bouquet

# 152
  • София - Младост 1А
Имам точно една минута преди да изфърча от офиса и ще я използвам да честитя на:

bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРЯНА, РАЛИЦА, ВИКТОР и АЛЕКСАНДЪР!  bouquet
ДА СТЕ ЗДРАВИ, И ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЧИЦА!

и да кажа, че чух Надинка. Накарах й се че не пише. Каза че са добре, здрави, строят къща. Вики е порастнал, ходи на градина и хич не слушал.

За Пепи ще ви пиша утре, че сега няма време.

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 18:08 от Drina

# 153
Здзравейте!
Много мислих, преди да пиша... не ми се искаше да помрачавам хубавия ден, сега, когато всеки ден по някое от мъничките ни дечица празнува своя рожден ден... Но ми е тежко... Днес погребахме милата ми баба... Отиде си след много страдание и болка... От години беше стежък диабет, Паркинсон и редица други тежки заболявания вследствие на диабета. През последната година беше повече в болница, отколкот вкъщи, разви гангрена и единият й крак беше почти отрязан, парче по парче я кълцаха докторите като се надяваха да спрат раните... Но, всяко нещо има своя край... В сряда на обяд получила удар... Сега поне не я боли, това е единственото, което ни утешава. Само не знам как да го обясня на Нена, защото сега, когато сме в Монтана тя все говори за баба Дочка и пита къде е... аз казвам, че е в болницата (тя знае, ходили сме там, даж преди две седмици пак бяхме) и засега това я устройва. А после? Как да обясня на едно три годишно дете смъртта? Какво да й кажа?
Това е, съжалявам ако съм ви натоварила, просто ми е много мъчно... Майка ми изглежда състарена, дядо ми не знае на кой свят се намира... А аз дори не мога да се наплача, все ме е страх, че Нена ще ме види и ще пита...
Но живота за нас продлжава, в неделя Невена очаква торта и празник, поканила си е дечица... не мога да й отнема рождения ден...
Не знам вече какво да кажа...

# 154
Честит Рожден ден на КРИСИ, РАЙЧО, КРИСТИЯН, НИКОЛА!
Да сте живи и здрави малки порастнали дечица.
Кламерче - благадаря ти за поста  bouquet толкова ме развълнува!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРЯНА, РАЛИЦА, ВИКТОР и АЛЕКСАНДЪР! живи и здрави! Весели и щастливи да сте!

Мириндичке,мойте съболезнования... Sad Незнам какво да кажеш на невенка...дано е достатъчно малка за да забрави бързо. Ти обаче няма да забравиш... но това е живота -

# 155
Mirinda, с моята баба се случи същото  Cry много прегръдки, а на невена не знам какво да кажеш, може би изтърканото клише, че е на небето и ще я пази оттам  Sad трудно е ....

# 156
Честит рожден ден на духналите днес три свещички Раличка, Алекс, Вики и Борянка. Дечица слънчеви, пожелавам ви да растете здрави, умни, талантливи, слънчеви и щастливи. Весели игри и приятели добри.  Hug

Миринда нека баба ти почива спокойно... там където всички някой ден ще се срещнем отново. Нека помилва и целуне мъничките ангелчета на небето - Анна-Мария, Калоянчо, Тео... всички мънички децица... да сплита плитки на момиченца, да завива вечер босите крачета, да им пее... Вярвам че там ще й е добре. Ще ви гледа и ще ви обича... а вие винаги ще я носите в сърцата си. Обясни на Нена... тя е мъничка, но ще разбере. Дечицата ни са умни и усещата мъката ни, сподели й че ти е мъчно, че баба вече я няма сред нас, но винаги ще е до вас, стига да затворите очи и ще я почуствате със сърцата си. Тя ще е винаги нейната баба Дочка която много я е обичала... Ще запалите свещичка и ще я сложите вечер на прозорчето... за вашата мила баба.

Роси, съжалалявам и за твоята голяма загуба.  Flowers Rose Flowers Rose Прегръщам те...

Наде миличка, бъди здрава и съвсем скоро ще ви се сбъдне мечтата да си имате още едно детенце... вярвам в това. Просто сега така ви се е струпало всичко и нещата не са се случили. Но ще стане.  Heart Eyes

# 157
  • София - Младост 1А
Миличка ИВА!

За първи път свещичката духни,
   за първи път със торта почерпи,
      за първи път ти гости посрещни
         и пожелания сърдечни приеми!

Бъди ти здрава и щастлива,
   и винаги усмихната, красива!
      Тоз ден е тъй необикновен
         това е твоят ПЪРВИ ДЕН РОЖДЕН!

Зори целуни рожденничката от нас!

# 158
  • София - Младост 1А
Миринда съжалявам за баба ти.
Кламерчето го е казала. След нейните прекрасни думи, просто няма какво да добавя.

# 159
  • София

Честит Рожден Ден на всички пораснали диваненца с още една година! Да са живи и здрави, пълни с енергия и щастливи!

Честит Първи Рожден ден и на Ива! Зори, честит празник! Да ви е жива и здрава! Много послушна!

Честит Рожден Ден и на другата прекрасна принцеса-Вики на Кламерче! Миличка, пожелавам ти да ти е жива и здрава! Много да те радва и да пълни къщата ви само с положителни емоций и усмивки! Нацелувай и двете малки прекрасни кукли!  Hug

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 10:35 от запазена ма®ка

# 160

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН,МЪНИЧКИ ПРИНЦЕСИ!
БЪДЕТЕ МНОГО,МНОГО ЗДРАВИ,
МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ,

МНОГО ОБИЧАНИ ДЕЧИЦА
И ГРЕЕЩИ СЛЪНЧИЦА!
МНОГО,МНОГО ВИ ЦЕЛУВАМ!

# 161
Здравейте,момичета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!
КЛАМЕРЧЕ,ДА ВИ Е ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА,ВЕСЕЛА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ИВА!
ЗОРИ,САМО ЗДРАВЕ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ВИ ЖЕЛАЯ!
ЦЕЛУВКИ НА АДАШЧЕТО ОТ НАС.

За вас,майчета!

Надина,от сърце ви желая съвсем скоро да си имате бебче!
Ние сме пред стартова треска,от понеделник Нати на градина,а тати на нова работа.Свило ми се е сърчицето.Дано всичко се подреди!
Това е от нас.

Миринда,нека почива в мир баба ти! Flowers Rose Flowers RoseМила,а теб те прегръщам! HugЗная какво ти е.

# 162
На този ден, преди пет години, започна моята приказка. Едно мъничко, рошавко, черничко, със свити юмручета, с тръпчинка на брадичката, целунато от бог детенце... ми показа колко е хубаво да си майка. Времето се изнизва толкова бързо... тя расте като гъбка. Моята прелест. Моята мечта, жадувана две години. Тя е една малка дама с характер, която винаги е готова да се бори и да постигне целта си. Сияйно детенце, изпълнено с енергия като за три момчета, тя е едновременно и нежна и буйна. Създадена е с любов и нежност... тя е любов, тя е нежност

Честита първа годинка малка Ива. Слънчице малко нека живота те надари с късмет, с красота, с добрина и слънце... Бъди здрава и много щастлива.  Hug

# 163
  • София - Младост 1А
лелеее каква съм "голяма бяла птица..."

Кламерче да е жива и здрава Вики! Да е винаги усмихната и да има прекрасно детство, пълно с незабравими преживявания!

# 164
Честит Рожден Ден на Вики! Бъди щастлива и винаги засмяна!

Честит първи Рожден Ден на Ива! Безгрижно детство ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт