Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЧО,КРИСТИЯН И НИКОЛА!

Бъдете здрави мили дечица и много,много щастливи! Two Hearts

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 18:41 от bella_

# 136
Честито на Райчо, Кристиян и Никола!!!!

Много да слушкат и много много здрави на бъдат!!! И много прегръдки да получат Simple Smile

ние сме си в къщи и от понеделник ще почва градина- реших да изчакам да минат РД-тата и на двамата - и тогава да го пусн а- поне да са здрави за детският РД! Да видим какво ще стане  Simple Smile

Дринка- стискам палци за Пепи бързо да оздравява.

Роси - както се казва - живота е шарен. пак ще имаш щастието !!

за свикването в ДГ - не ми се иска да говоря - това е моят страх.
та по върпоса да питам - ами моят винаги иска постоянно внимание - да го занимавам с нещо. ако чистя или готвя не ме тормози - но иначе аз да седна и просот да си чета нещо или пък да седна на компа- такова нещо трудно ще се случи - веднага започва да иска моето внимание. та се чудех - само ние ли сме така - аз ли пак съм сгрешила навремемето с многото внимание - или всички деца са така.

иначе борбата в къщи е голяма - много хубаво си играят двамата - но и ако Алек репи да е лош - бута Ива, блъска я , събаря я - абе веселба.

имам си ревливче - така че чао

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Кристиян, Никола и Райчо

Момичета, благодаря за хубавите думи  Hug скоро на всички сладурчета им предстои прекрасния 3 РД!!! Страхотно е!!!

Роси, мила, прегръщам те, съжалявам.......

Зори, скоро имаш рожденничка, а  Flutter Mr. Green Hug

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 22:03 от megan@

# 138
  • София - Младост 1А
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРИСИ!  bouquet
Пожелавам ти да си здраво, слънчево дете, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Кламерче, честит празник!  Hug

Пепи нещо вчера много кашляше и сутринта също. Май избързах да се зарадвам, че се оправя. УНГ-то ни пък е в чужбина и не можах да го заведа на преглед. Днес ще мисля къде да го заведа да го види друг лекар, че и педито ни е в отпуска. Много вече ми дойде...  Cry

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАДКО КРИСИ!

Пожелавам да си здравичка,много усмихната,да получиш най-страхотните подаръци и да растеш много,много щастлива!
klamerche,приятелче мило,весел празник и на теб! Heart Eyes

Много целувки от нас и чакаме снимки!

Дринка,много съжалявам,дано се види светлинка в тунела вече...нашето педи ми каза,че е нормално да кашля и до две седмици след като е проведено лечение,дано започне да се оправя Пешко!
След два дена на градина и Васко пак си е вкъщи болен,носа му е задръстен,гърлото май пак ни започва,уф аман,а това е май само началото...

# 140
Честит Рожден ден на сладичка Криси!
Бъди здравичка, весела и все така лъчезарна!

Зори, и при теб е весело  Laughing
Дринка, бързо оздравяване на Пепи  Praynig
При нас пък ново двайсет- Светославко реши че иска да се връща към бебешките години и да пие вечер мляко от шише  ooooh! И сега му купих стъклено шише с биберон, мляко Нестле Джуниър за 2+ години, и вечер цоцаме  baby_neutral Но пък напоследък нещо няма апетит като преди, а на градината май повече се цапа, от колкото яде, защото вечер си хапва повечко и затова реших да не му отказвам млякото.  Вчера ми каза: "Искам да стана малък и да ходя на ясла, не искам градина"   Crossing Arms Чакаме с нетърпение Рожденния ден, защото ще има "толта и ще стана на тли годинки"  Simple Smile
хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 141

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА КРИСИ!
ХИЛЯДИ,ХИЛЯДИ ПЪТИ ТЕ ПРЕГРЪЩАМ И ЦЕЛУВАМ
И ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ МНОГО ЗДРАВИЧКА,
ВСЕ ТАКА УСМИХНАТО СЛЪНЧИЦЕ,
И РАДОСТ ЗА МАМА И ВСИЧКИ!

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 11:36 от ZLATO и много тъга...

# 142
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!
С милите пожелания ме стоплихте. Чета ви и се радвам на всяка дума, попивам всеки ред... благодаря. Прегръщам ви.  Hug
Обожавам мъничката рожденничка и ми е някак криво, че днес
цял ден не е до мен да я гушкам и целувам. Прекрасна е. Сутринта се събуди с усмивка, обградена с балони, целувки и обич. Тъй като все още си нямахме торта запалихме три свещички върху едно кекске и малките очички на моята принцеса светнаха. Сънено се усмихна и ми каза - Мила моя мамо, обичкам те. Подкосиха ми се краката от удоволствие. Прекрасно детенце, прекрасно също като кака си. Моят живот са те. Моят извор на топлинка, на нежност, на обич, на добрина. Уча се от тях всеки ден.... попивам от енергията им, от чистота с която гледат на живота. Боже, дано съм добра майка и от тук на такък по-малко да греша... те са моят дар от живота и заслужват всичко най-добро.... 

Тъй като два дни бях в командировка, не успях да честитя празника на трите мъничета от вчера Райчо, Кристиян и Никола. Мили дечица - растете здрави, игриви и много щастливи.  Hug
Чаровната усмивка от която винаги се разтапям. Толкова е чиста, толкова любвеобилна, нежна, моята малка прелест... моят копнеж, моят живот. От снимката не можете да чуете как хубаво се смее... със звънливо гласче, и винаги заразява хората около себе си с усмивки.

# 143
  • София - Младост 1А
Кламерче разплака ме...

# 144
Честит Рожден Ден, Криси! Безгрижно и щастливо детство ти пожелавам!

Честито на малките рожденици Кристиян, Никола и Райчо! Бъдете щастливи и весели деца!

Светли, Валерия все-още пие мляко от шише сутрин и вечер  Blush.

Бини, весело пазаруване за малката принцеса  Hug! Ние още сме в безкраен ремонт, но като приключим - обещавам да пиша повече.

Мандаринка, да не забравиш снимка от първия танц на мъника.

Дринка, бързо оздравяване на Пепи  Hug! Ние днес сме пак на друг сироп, безкрайна е тя.

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПРЕКРАСНА КРИСИ!

ДА СИ ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА,МНОГО ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

Кламерче,и мен разчувства! Hug
Валерия,ще чакам повече новини за вас!И бързо приключване на ремонта!
Хубав ден на всички  ви!

# 146
Плами,страхотно си го написала...
А Криси наистина е прелест Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 147
Честит Рожден ден на Криси - да е все така усмихнато и лъчезарно дете - да заразява винаги околните с доброта и настроение Simple Smile

Кламерче - честито и на теб - много хубави думи си написала - няма какво повече да ти кажа освен винаги да се радваш така на твоите слънца Simple Smile

целувки по много от нас

# 148
... след толкова хубави думи какво повече мога да напиша от Честит рожден ден на Криси, Райчо, Кристиян и Никола! Щастливо детство!

# 149
честито на всички рожденици от последните дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт