Отговори
# 210
  • София
Здравейте! Нашето парти в понеделник премина в рев и нерви!
В градината всичко било Ок, много доволен и щастлив. Аз им занесох торта, сокчета, солети, бисквити и все такива любими на децата работи. Много хубаво било и той много доволен. Вечерта на партите, обаче такъв номер ми спретна, че исках да го смачкам направо!!! Въобще не искаше да играе с децата, нито торта го интересуваше, нито каквото и да е. Бях поръчала балони с хелий, кака, която да ги нарисува, музикална програма... но КрАси не се впечетли от нищо. Седна си при нас и така си изкара 3 часа детето! Инече децата си прекараха страхотно, нарисувани, танцуваха, пяха, разни игри правиха, накрая му духнаха и свещичките и те така!!! Ужасно просто, не е правил до сега така, но явно партита му дойдоха в повече! Ама аз понеже съм да си се празнува рождения ден на датата си и така му се струпаха и двете на веднъж и той загуби интерес явно!
Аз съм болна и едвам гледам, през ноща изгорях от Т. , направо не можах място да си намеря! Много зле се чуствам! После пък хванах да чиста, понеже всичко съм втасала та до чистенето стигнах и сега съм просто разглобена вече. Допивам сутрешното си кафенце и ще полегна малко, докато зверчето не е дошло...

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА,МАРИО И МАГДАЛЕНА!!!!!

Бини, много неприятно това за колата, дано нямате проблеми повече  Hug
Ер, разбирам те напълно, Йони е имала такива периоди, на РД не  но имало е случаи събираме се с деца на клуб  или на гости у нас, а тя не иска да играе, седи при мене или се тръшка, но вече не се ядосвам на такива неща. Кофти, че точно на Рд го е направил този номер, но може би е бил уморен от деня  Thinking Hug
Дринка, радвам се, че вече сте добре  Hug А за тази помпа бях писала миналата година, педито ни я препоръча за всички деца и бебета, била супер, ама и аз съм скептично настроена, ама сега като казваш, че е супер май ще купя  Hug
кламерче, мило, зареждаш ме с усмивки както винаги, страхотно момиче и приятелче си, а за принцесите нямам думи  Hug Hug
Джулка, и аз бих те посъветвала да  отпразнувате Рд с малко закъснение, сега може да си го позволиш, догодина вероятно вече не  Whistling Hug
Валери 1, пусни някоя снимка на принцесата ти, липсва ми, отдавна не съм я виждала  Hug
Зори, прекрасно е дечицата с такава разлика, аз от Танчето знам  Crazy Hug но аз нямам такъв избор, здраве да е! И с 5-6 години  е прекрасно, важното е да не оставяме дечицата си само, така мисля аз  Hug Praynig Hug
Танчето, ама ти планове за следващия век май ще имаш скоро и все баби, баби  Mr. Green Hug аз нали благородно завиждам, че няма как да я оставя за повече от 1 вечер на свеки, а на мама изобщо няма как  Heart Eyes Hug

Така, малко за нас. Слава Богу сме здрави, във Варна прекарахме страхотно, племенничето ми е един бързопълзящ бебок  Hug baby_neutral , а каката е невероятно пораснала и красива  Laughing Отпразнувахме пак рождения ден на Йони, водихме децата в детския център в Мола, страхотно е, за който не е ходил  Peace Hug
И така веселие и игри, сладки приказки с майчето и сестра ми  Crazy :: Heart Eyes Hug супер, само дето за 4 дни, ама здраве да е!!!!
Най-прекрасното е, че моята много близка приятелка, която доста дълго време искаха бебче, вече имат малкия Алекс   bouquet baby_neutral Praynig Hug Прекрасно малко бебче, сбъдната мечта за мама и тати!!!!!!!!

Това е от мен, много целувки за всички ви!!!!

# 212
Честито на Марио, Яна и Магдалена - много усмивки и здраве!!!

# 213
  • София
Добро утро!
Аз пак съм с Т., която вече пада, но преди 40 минути беше 38,6. Никога не вдигам Т., сега какъв е тоя вирус дето ме тръшна незнам! Не мога да спа, едвам дишам и само наливам чай и добре, че поне малко ме облекчава, че просто е ужасно!

Джулка, аз съм да се празнува рождения си ден на датата си, но ти си заслужила почивката, така че бягай на купон! Виж го моя хубостник от зор да е на датата си, какъв номер ми спретна! Сега ти е паднало да отидеш някъде, после покрай новогодишните ви ангажименти и всичко останало кой знае  кога ще имате време за отдих! Оставяй децата  и грабвайте куфарите!!!
Дринка, душа видях, че си ме търсила, ама бях яхнала метлата да чиста и после съвсем се отплеснах!  Hug
Бини, дано нати свикне бързо с градината! Краси събота и неделя все пита за кака Боби, дойде ли понеделника тръгваме с рев и пазарене още от вкъщи. Когато излезне кака Боби да го посрещне, той и подава раницата и влиза към градината сам ревейки, докато аз все още говоря с нея... Лиготи се! Като го взимам пак реве! Явно плаче от мен!  Joy Ще свикне! Всеки петък пристига с разни рисунки, награди и какво ли не! Казва, че му харесва, но все си реве! Самия факт, че си влиза дори без да го дърпа или уговаря, а сам е достатъчен да съм сигурна, че се чуства добре там, но просто от лигавщина ли и аз незнам защо!

И не на последно място да честитя празника на днешните ни малки рожденици :  Вики на Галина, прекрасната Дария на Кармен, както и Александър и  Денис! Честит Рожден Ден, мили дечица! Бъдете здрави, безгрижни и послушни!

# 214
Мишленце,все забравям,честита християнка!Да ви е жива и здрава!
Благодаря ти Бини Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ, ДАРИ, АЛЕКСАНДЪР И ДЕНИС! МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Ани, ние на миналия РД бяхме подобна картинка, може би защото беше болна, спомням си че даже се радвах, че не бях организирала в детски клуб. Нито на подаръците се радваше, нито на гостите, гадно е, но са деца, постоянно си променят настроенията.

Бини, дано да не е сериозен удара и да имате застраховка. Как е новата работа на мъжа ти, свикна ли?
Дано Нати да свикне скоро с градината, възможно е и да изпитва някаква ревност, че ти оставаш с бебето, а тя отива там. Прова ли да й обясниш, че и тя като порасне ще ходи на градина?

Джулка, и аз мисля, че няма да е проблем да отложите купона с няколко дена, Яни изобщо няма да разбере, а вие ще се позабавлявате добре, а и от професионална гледна точка ще е полезно.

Нашата градина отваря от понеделник, но ние сме болни Sad, незнам на РД ли лепна нещо, на кръщенето ли настина, защото поседяхме навън доста време, резултатът е - бронхит. Ще си постоим няколко дена вкъщи.

Приятен и слънчев ден на всички!

# 215
  • София - Младост 1А
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСТНАЛИ ДЕЧИЦА! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 216
Честит Рожден Ден на ВИКИ, ДАРИ, АЛЕКСАНДЪР И ДЕНИС! Пожелавам ви безгрижно детство!

# 217

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ
ОТ ДНЕС , ВЧЕРА И ОТМИНАЛИТЕ ДНИ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ДЕЧИЦА И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВИ!

На всички болнички-бързо оздравяване!

Нашето парти мина много  добре!Тони беше много весел и доволен от страхотните подаръци!
На вас-благодаря за поздравите и пожеланията!
Качих малко снимки от прекрасния ден:
ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 23:09 от ZLATO и много тъга...

# 218
  • София - Младост 1А
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРЕСЛАВА, СТЕЛА, ВАЛЕРИЯ И ДАНИЕЛ!  bouquet
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ДИВИ И ЩАСТЛИВИ ХЛАПЕТА!

MMZ чувал ли я е някой... отдавна не е писала. Пък и Верчето нещо ми се загуби...

bella_ вие как изкарахте рожденния ден?

ZLATO страхотни са снимките. Тони е прекрасно дете! Като гледам всички снимки и как ни порастнаха дечицата...[quote

... я по този повод, пък и нещо ме е друснала носталгията... и да ви върна малко назад във времето...
http://www.bgphoto.net/photos/11443/o632831574720312500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/11443/o632792357119843750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/11443/o632792201523437500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/11443/o632775122187343750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/11443/o632698362446875000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/11443/o632698364489687500.jpg

Дринка, направо ме заинтригува, защото и Светославко е все със сополи. А ние между другото сме на поредния антибиотик заради пустите сополи, които нямат край  Sad

А взеха ли ви носен секрет. Аз пуснах на Пепи и в петък излезе. Няма бацили в носа. Но след това боледуване съм категорична, че антибиотик без да имам носен и гърлен секрет просто няма да дам.

®-ка съжалявам душо, че Краско не се е кефил на партито си. Не си го слагай на сърце. Децата ни са емоционални и дори да не ни харесва... се съобразяваме с техните настроения. Това естествено никога не съвпада с нашите планове.
А за болестта... да се вдигаш бързо и никакви болести!

Мишленце да се оправя бързо Рали. И аз няма да пратя Пепи на градина, че не ми се ще да се тръшне баш за рожденния си ден.

Хайде хубава седмица от мен!

# 219
Здравейте!
пропуснах толкова много рожденничета,че чак ще се пръсна от яд...(скапа ни се нет-а вкъщи)
Бъдете здрави и много щастливи мили,сладки пораснали дечица!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА,ВАЛЕРИЯ,СТЕЛА И ДАНИЕЛ!
Много здраве,весели игри,късмет и много,много подаръци!

Момичета,благодаря за поздравленията и топлите думи,много,много хубаво ми стана...Светле,Бини много целувки и топли прегръдки от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бини,съжалявам за неприятностите с колата,а и се моля Нати по-бързо да спре да плаче в градината,че и ти да си по-спокойна.Васката дори и сега,като си е вкъщи сутрин още щом си отвори очите първото,което казва е "Мамо не искам при децата",на където и да тръгнем с колата пак същото...

Злато,разгледах снимките с голямо удоволствие...Тони много е пораснал и става все по-чаровен! Hug

Сега малко за нас:Рожденият ден го изкарахме вкъщи в тесен роднински кръг,защото няколко дни преди това Васко се оказа с бронхит и ларингит...все пак постарахме се да му е весело,въпреки че нямаше други дечица и мисля,че той остана много доволен.
ето ги и нашите снимки:

http://vaskata.multiply.com/photos/album/42/42

Дринка,много се радвам,че  Пепино е добре пу пу,аз по съвет на нашето педи,смятам да сложа противогрипна ваксина и се чудя дали да започна да му давам бронховаксома пак по нейна препоръка,че за двайсет дена ни се събраха два АБ-ка и хиляда други гадории...

Весел ден и целувки от нас с Васката!

п.с. мен пък в петък ме тресна носталгията и разглеждах сайта на октомврийчетата...е стана ми едно хубаво и леко тъжно...колко бързо отмина времето,прииска ми се пак да изпитам същите емоции,въпреки че няма да е същото...

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 12:48 от bella_

# 220
  • София - Младост 1А
Дринка,много се радвам,че  Пепино е добре пу пу,аз по съвет на нашето педи,смятам да сложа противогрипна ваксина и се чудя дали да започна да му давам бронховаксома пак по нейна препоръка,че за двайсет дена ни се събраха два АБ-ка и хиляда други гадории...

Ох помисли хубаво преди ваксината и Бронховаксома. Виж на нас и при Златото как се е отразило. А за ваксината... просто не искам да ти казвам какво беше когато аз си сложих.
Миналата година си сложих на мен за първи път. Бях здрава. След като я сложих боледувах три месеца без прекъсване и то много тежко. Даже единия от вирусите ме удари в окото и ухото барабар с гнойна ангина. Имах възпаление на роговицата и положението беше просто ужасно. Ходех всеки ден на лекар, за да следят с какви темпове гадния вирус ми съсипва окото. След месец антибиотици, всякакви капки и мехлеми се оправих. Повече противогрипна ваксина няма да си сложа.
Има много противоречиви мнения по въпроса. Сутринта гледах по телевизията някаква педиатърка, която каза че и на внучето сложили. Ама аз като знам какъв ни е късмета.... или свирка без топче ще ни се падне или глуха акула... та няма да сложа на Пепи. Ще тествам всякакви водорасли, витамини, добавки и всякакви бабешки лекове.
А Васето... пу, пу... какъв е сладур. Да ти е жив и здрав!

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ ДНЕС, ВЧЕРА И ОТ МИНАЛИТЕ ДНИ!!!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЧИЦА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

Аз съм тука и Ви чета постоянно, но все не ми остава време дори и за два реда да драсна. Почивам си в къщи, до колкото мога и мътя  Joy . Подготвям се за предстоящите ни събития. Нас също не ни размина градинския антибиотик. Вече Крум е добре и започнахме да пием имуностимулатор, от който се надявам тази зима да намалим бройката на антибиотиците.

Ако има желаещи можем да спретнем някое вечерно рандеву в познатото ни заведение Класик. Нека работещите да кажат кога им е удобно, аз се надявам до края на месеца да не раждам, а дойде ли ноември вече ще бием камбаната. Обещала съм на Крум да присъствам на РД  Laughing  Crazy

# 222
Ама аз като знам какъв ни е късмета.... или свирка без топче ще ни се падне или глуха акула... та няма да сложа на Пепи. Ще тествам всякакви водорасли, витамини, добавки и всякакви бабешки лекове.
А Васето... пу, пу... какъв е сладур. Да ти е жив и здрав!
Благодаря ти! Heart Eyes

то и ние сме със същия късмет ooooh!
а за ваксината и за бромоваксома сериозно ме размисли,да не кажа,че направо ме отказа,уфф споделете повече за тия водорасли,моля!

# 223
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА,ВАЛЕРИЯ,СТЕЛА И ДАНИЕЛ!Да растете здрави, умни и много щастливи деца!
Заговорихте за ваксини и ей ма, на. Аз съм против да се слагат на децата. Всички знаем, че те са с щам от миналата зима, който до тази се е изродил многократно. Т.е. по-добре би им се отразило една голяма кутия сладолед на дечковците. Бронховаксома пак е ваксина и усилвал имунитета. Усилва....чичовия. Кво е имунитет? На това, който лекар ми отговори и как той работи та да го усилвам, ще се замисля. За водораслите, пак да си кажа, някой прави сериозни суми от нашите инвестиции в боклуци. Ефект = 0. Ние пак минаваме на Цитросепт, с това чудо засега нямам бъркане.
Ето и моите диванета, че май отдавна не съм ги показвала. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13515&AlbumId=124011
Отивам да чета, че много се задържах.

# 224
Хей Танче,благодаря че сподели!Аз винаги съм била против всичките му там ваксини и имуностимулатори,ама сега се видях в чудо с тия болести...
Няма да го ваксинирам,ще опитам с Цитросепт,въпреки мнението на педката"Е, какво толкова те го изкараха златен тоя грейпфрут,ами опитай ако не му помогне,няма да му навреди"

А Вал е много нежна и красива пу пу да са ти живи и здрави и двамата!

Общи условия

Активация на акаунт