В градината всичко било Ок, много доволен и щастлив. Аз им занесох торта, сокчета, солети, бисквити и все такива любими на децата работи. Много хубаво било и той много доволен. Вечерта на партите, обаче такъв номер ми спретна, че исках да го смачкам направо!!! Въобще не искаше да играе с децата, нито торта го интересуваше, нито каквото и да е. Бях поръчала балони с хелий, кака, която да ги нарисува, музикална програма... но КрАси не се впечетли от нищо. Седна си при нас и така си изкара 3 часа детето! Инече децата си прекараха страхотно, нарисувани, танцуваха, пяха, разни игри правиха, накрая му духнаха и свещичките и те така!!! Ужасно просто, не е правил до сега така, но явно партита му дойдоха в повече! Ама аз понеже съм да си се празнува рождения ден на датата си и така му се струпаха и двете на веднъж и той загуби интерес явно!
Аз съм болна и едвам гледам, през ноща изгорях от Т. , направо не можах място да си намеря! Много зле се чуствам! После пък хванах да чиста, понеже всичко съм втасала та до чистенето стигнах и сега съм просто разглобена вече. Допивам сутрешното си кафенце и ще полегна малко, докато зверчето не е дошло...