Подготовка за секцио и първите дни след това

• 39 722
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, привет! Аз отоново съм вкъщи. Оказа се, че бебчо се е обърнал и сега ще го чакаме да се излюпи сам. Тъй че за момента секциото за добро или лошо ми се размина. Благодаря на всички за съветите, подкрепата и ценната информация, която ми дадохте за целия процес Hug! Дано раждането не се забави още дълго, че както се бях настроила утре за бебе и сега съм леко разочарована, ама какво да се прави. Всичко е божа работа. Както трябва, така ще стане и не зависи от никой.

Браво !   bouquet Доколкото знам, в посл. седмици вероятността да се обърне е много малка. Значи все пак може и да те изпреваря.  Crazy

# 31
Mirena80, да си ги нямаме такива Crossing Arms. Пу съм първа. Ти след мене. Най-много да се съглася да раждаме по едно и също време Peace. И аз исках да мина по-рано, ама тц. Ще чакам. Тъй че стискай кълки и ти още малко Laughing.

# 32
Бръснене, тест за алергичност към упойки, катетър, упойка, операция /тя продължи около 1 час/. Реанимация 12 часа.  Като започнах да излизам от упойката усетих неудържимо треперене като от студ. Казаха ми, че е нормално, но аз настоях да ме завият с десетина одеала и треперенето престана щом се стоплих /около 10-15 мин./. Когато започнах да усещам болки - незабавно болкоуспокояващи инжекции. С тяхна помощ не усетих повече болки. Раздвижване - 12 часа след операцията. Превеждане в стая - около обяд /15 часа след операцията/. Бебето - веднага, след като се настаних в стаята. Първо кърмене. После бебетата си отиват в отделението и се дават на три часа за хранене. В останалото време - хилеж и задявки с останалите родилки в стаята, скубане на вежди, личен тоалет, четене на книжки, разходки /колкото повече, толкова по-бързо възстановяване/, свиждане с роднини, малко сън.
Ха, сега виждам, че май ще раждаш нормално! Бързо и безболезнено раждане ти желая. Здраво бебе и здрава мама!

# 33
polin_а радвам се че се е отложило секциото Hugнай-добре  е бебчето да си излезе когато му дойде времето.То само ще си избере деня за срещата със мама Laughingаз също мисля че вероятността да се обърне вече е много малка.Пък и ако можеш да си родиш нормално още по-добре.Ако има проблеми по време на раждане пак могат да викнат екипа за секцио.При мен и при двете раждания беше така.Но ти нали имаш едно нормално раждане,а казват че второто е много по-лесно от първото.Надявам се да е така и искренно ти го пожелавам Hug  bouquet

# 34
  • На тиха улица
Поне в Тина Киркова е така/или поне при мен мина така/:...

така е. само времето на приема е различно в зависимост от това в колко часа е насрочена операцията.

Обаче виждам, че май ти се разминава секциото Laughing...Леко раждане  bouquet

# 35
Да, оказа се, че човека вече е в правилната посока /какво да правиш, мъже, все трябва да ги насочваш Joy/. Остава ми да чакам да пожелае да се излюпи, когато реши /вече се разбра, че ще бъде със собствено мнение по въпросите/. Благодаря ви още веднъж и дано скоро се похваля Praynig!

# 36
  • София
Стискам палци да имаш най-бързото и безболезнено раждане. И сладък своенравен бебок. Чакаме добрите новини.

# 37
Включвам се само да се отчета. Родих моето бебче точно на термин 27.09.2008г. Казва се Ник, 3250г, 50см. Всичко с него е наред / а като се сетя какви суеверия ме тресяха с разни кукумявки и тем подобни #Crazy/. Роди се нормално, но по-болезнено за мен в сравнение с дъщеря ми /макар че тя беше с 0,500кг по-голяма newsm78/. Не ми се размина нито клизмата, нито епизиотомията, но иначе всичко е наред и в нормите. Мога да кажа, че почти съм се възстановила вече / с каката до 20-я ден трудно си сядах на д....то/. Вече всичко неприятно съм забравила, сега малко ме друсат хормоните #Crazy и ме избива на рев, но го смятам за нормално. Искам да благодаря на всички вас Hug, които ми вдъхнахте кураж и ми изяснихте всичко за оперативното раждане, макар че се радвам, че не се стигна до там Peace.  На тези, на които им предстои да изживеят щастието от появата на новия човек - пожелавам бързо и безпроблемно раждане Peace. А тези, които вече се радват на рожбите си - да са ви живи и здрави!

# 38
Е,честито!Да ти е жив и здрав!

п.п.добре,че секциото ти се е разминало Peace

# 39
Честито polin_a smile3525 smile3501да ти е жив и здрав stork-boyи много да ви радва.Важното е че с детето сте добре,а всичко друго се забравя след време Peaceпредполагам че каката е много щастлива Laughingспециални пожелания и за нея  bouquet

# 40
Благодаря ви, момичета Hug! Много хубави пожелания! А каката е на седмото небе от щастие Laughing. galina_743, знаеш как е Peace, като ти гледам лентичките. Няма такава радост като тази Simple Smile!

# 41
polin_a  много се радвам за вас! Честито! Желая ви да сте много здрави!

# 42
  • София
polin_a, честито, да сте живи и здрави цялото семейство!  Hug А малкият юнак да стане истински мъж със собствено мнение по всички въпроси и винаги да взима правилните решения (не е задължително да го прави в последния момент  Wink )

# 43
veni9, Zazolinka , благодаря ви Hug! Той пак успя да ни изненада с датата, която избра /не съм си и помисляля, че ще родя точно на термина, само дъщеря ми беше убедена, ама какво да правиш - нали имат роднинска връзка, а кръвта вода не става Wink/.

# 44
Честито момченце,Поли   bouquet
Да е жив и здрав малкия Ник и много да ви радва!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт