Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво включва подготовката за цезарово сечение?
Колко време обикновено отнема самата операция при секцио?
Какви са обичайните стъпки след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво включва подготовката за цезарово сечение?
-
Колко време обикновено отнема самата операция при секцио?
-
Какви са обичайните стъпки след цезарово сечение?
След цезарово сечение пациентката обикновено се прехвърля в реанимация за наблюдение и интравенозни течности. В рамките на 24 часа тя бива преместена в стая, където може да види бебето си. Болката обикновено започва с раздвижването и се описва като дискомфорт. Редовните прегледи са нормални, а лекарствата се дават само при необходимост.
-
Кога се отстраняват шевовете след цезарово сечение?
-
Какво включва подготовката за цезарово сечение в частна болница?
! Дано раждането не се забави още дълго, че както се бях настроила утре за бебе и сега съм леко разочарована, ама какво да се прави. Всичко е божа работа. Както трябва, така ще стане и не зависи от никой.
Доколкото знам, в посл. седмици вероятността да се обърне е много малка. Значи все пак може и да те изпреваря.
. Пу съм първа. Ти след мене. Най-много да се съглася да раждаме по едно и също време
. И аз исках да мина по-рано, ама тц. Ще чакам. Тъй че стискай кълки и ти още малко
/. Остава ми да чакам да пожелае да се излюпи, когато реши /вече се разбра, че ще бъде със собствено мнение по въпросите/. Благодаря ви още веднъж и дано скоро се похваля
!
/. Роди се нормално, но по-болезнено за мен в сравнение с дъщеря ми /макар че тя беше с 0,500кг по-голяма
/. Не ми се размина нито клизмата, нито епизиотомията, но иначе всичко е наред и в нормите. Мога да кажа, че почти съм се възстановила вече / с каката до 20-я ден трудно си сядах на д....то/. Вече всичко неприятно съм забравила, сега малко ме друсат хормоните
да ти е жив и здрав
и много да ви радва.Важното е че с детето сте добре,а всичко друго се забравя след време
!
)